labra.dorka 28.03.08, 21:46 Przeczytałam o zookoziłku czy znacie jakieś pewne internetowe sklepy zoologiczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mist3 Re: Dobre sklepy zoologiczne 29.03.08, 14:00 ja polecam animalia.pl (tam kupuję jedzenie) i zooekspress.pl (tam kupuję 40-litrowe opakowania naszego ulubionego żwirku) Odpowiedz Link Zgłoś
karton.pl Re: Dobre sklepy zoologiczne 29.03.08, 16:14 >Sprawdziłem kilka ale też polecam >www.zooexpres.pl Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: Dobre sklepy zoologiczne 29.03.08, 16:20 www.bewet.pl - tu kupuję jedzenie dla psa i kota www.karusek.com.pl - tu kupuję wszystkie akcesoria. Odpowiedz Link Zgłoś
lu221 Re: Dobre sklepy zoologiczne 30.03.08, 08:55 No to ja dodam krakvet.pl. To też porządny sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Dobre sklepy zoologiczne 30.03.08, 14:29 www.krakvet.pl/Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Dobre sklepy zoologiczne 30.03.08, 14:31 www.krakvet.pl/ Teraz właściwy link Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajn Re: Dobre sklepy zoologiczne 30.03.08, 15:13 To ja sie dorzuce z dwoma: www.zooplus.pl Maja karmy wysokiej jakosci, ktore trudno dostac - m.in. Solid Gold, Timberwolf Serengeti i Yarrah. Przesylka od nich, z Niemiec przyszla do mnie po takim samym czasie co przesylka z animalia.pl. Solidni.Powyzej 150 zl przesylka w zooplus gratis. Drugi to katani.pl www.katani.pl/index.html Tam, i chyba tylko tam jest karma Fish4dogs i Fish4cats. Sympatyczni, niezwykle szybcy. Odpowiedz Link Zgłoś
lu221 Re: Dobre sklepy zoologiczne 30.03.08, 15:41 Chciałam jeszcze tylko dodać, że jeśli jakiś sklep ma znacznie niższe ceny niż inne, to bardzo prawdopodobne, że sprowadzają karmy z Ukrainy i Białorusi, więc radzę się dwa razy zastanowić przed zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Od kilku lat niezmiennie... 31.03.08, 00:25 ... krakvet.pl/ www.zwierzakowo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn0 Re: Dobre sklepy zoologiczne 11.07.13, 15:17 bialygolab.pl/ Posiadają sklep stacjonarny i internetowy, jeżeli czegoś nie ma w sklepie to jak się do nich napisze to zamówią w hurtowni towar i wysyłają to czego chce klient :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Spadaj, repie. 11.07.13, 17:34 Wykup sobie całą stronę i tam się reklamuj. Nie zapomnij zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Dobre sklepy zoologiczne 23.09.13, 10:04 Korzystam z zooplusa.pl www.zooplus.pl/?gclid=CI7c8Y-H4bkCFUwV3godlhQAhw Przystępne ceny,dostawa w ciągu trzech dni,zbiera się punkty za zakupy,liczne promocje. Można płacić przy odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
jule.k Re: Dobre sklepy zoologiczne 01.10.13, 16:49 ja kupuję na domowypupil.pl bo mają niskie ceny i szybką wysyłkę oraz na allegro, tylko przed zakupem zawsze sprawdzam komentarze sprzedającego, żeby mnie nie oszukał :D Odpowiedz Link Zgłoś
funghi69 Re: Dobre sklepy zoologiczne 10.06.17, 15:45 Korzystam teraz tylko z zakupów internetowych. Cenię sobie duży wybór i niskie ceny. Podejście do klienta też musi być na wysokim poziomie. Mimo kilku wpadek polecam sklep Krakvet. Zawsze rozwiązują problem na korzyść klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
filipch666 Re: Dobre sklepy zoologiczne 07.11.20, 12:34 Nowy sklep sklep zoologiczny Odpowiedz Link Zgłoś
atexo Re: Dobre sklepy zoologiczne 17.04.21, 20:09 Proszę zerknąć na nasza ofertę legowiska dla psów mamy sklep internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
stacjazwierzak.pl Re: Dobre sklepy zoologiczne 22.10.21, 12:40 Czekolada dla psa, karma dla zwierząt, kuweta dla kota i wiele więcej. Asortyment jak w sklepie stacjonarnym. Ba! O wiele lepszy! Stacjazwierzak.pl - Twój sklep zoologiczny online. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.lila Re: Dobre sklepy zoologiczne 08.05.23, 15:40 Zamawiam na unizoo.pl/ zwlaszcza karmy w zestawach bo wychodzi sporo taniej. Sam w sobie sklep jest świenie wyposażony, na stronie są czytelne składy co dla mnie jest bardzo istotne. Mieszkam w Warszawie, więc czasami odbieram zamówienie osobiście bo magazyn znajduje się w Jankach. Odpowiedz Link Zgłoś