rismania 03.10.08, 10:59 chcialabym odrobaczyc kotka i szukam czegos dobrego, znalazlam na www.odrobaczanie.pl profender, czy ktos go stosowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wladziac Re: odrobaczenie kotka 03.10.08, 11:37 witaj-ja stosuję profender u kotów domowych a u kota wychodzącego na zmianę z advocate bo działa nie tylko odrobaczająco [glisty]ale i na zakażenia mieszane z pchłami lub inwazją świerzbowca usznego,zabezpieczają koty przez miesiąc,więcej możesz poczytać na weterynaria.bayer.com.pl/index.php i trzeba przy zakraplaniu zwrócić uwagę żeby krople trafiły na skórę nie na sierść bo z działania nici Odpowiedz Link Zgłoś
misia007 Re: odrobaczenie kotka 03.10.08, 15:54 Stosuje wyłącznie profender i polecam bo jest skuteczny (również na tasiemca) i łatwy w obsłudze. Odpowiedz Link Zgłoś
mist3 Re: odrobaczenie kotka 03.10.08, 22:11 ja też polecam - wyleczył moją kotkę z ogromnego zarobaczenia, na które nie działały inne leki Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Re: odrobaczenie kotka 23.10.08, 13:20 zgadzam się zdecydowanie profender. chyba najlepsze środk na rynku. skuteczny i kot sie nie stresuje ani właściciel... no stressssssss btw. zartobliwy filmik o odrobaczaniu na you tube znalazłam ostatnio Afera Pazurowa czy jakoś tak pl.youtube.com/watch?v=Qgzk_A7CUnw Odpowiedz Link Zgłoś