honey100 17.11.06, 08:08 Lub jak nazywają się Wasze pociechy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 17.11.06, 08:45 Coco lub jak kto wolo Koko dla czarnej suczki. A szczeniaki po niej nazwałam: Chianti, Finlandia, Budyń, Melon, Scooby, LordSnikers i Dynia. Imiona Finka, Budyń i Snikers zostały zaakceptowane przez nowych właścicieli. Odpowiedz Link
mallina Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 08.12.06, 01:45 a nie powinien sie dany miot nazywac na jedna litere alfabetu? jak np Chianti, to i reszta na "C"? Odpowiedz Link
asienka32 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 18.12.06, 13:52 mallina napisała: > a nie powinien sie dany miot nazywac na jedna litere alfabetu? jak np Chianti, > to i reszta na "C"? Powinien, ale moje psy nie miały uprawnień do metryki. Odpowiedz Link
paenka Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 22.12.06, 15:06 moj jest z miotu B i jego hodowlane imie to Baco, ale nikt na niego tak nie wola bo ja sie uparlam przy Kazelocie Odpowiedz Link
madamczu Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 31.12.06, 14:34 Ja jak już będe miał labradora ( a raczej labradorkę) to nazwwę ja Luna Odpowiedz Link
nero1234 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 18.11.06, 16:53 Nero. bo czarny. Jak szukaliśmy imienia to w ruch poszła gazeta i wszystkie imiona z kreskówek. Polecam, niezależnie od efektu zabawa jest fajna. A pies znajomych nazwany został Edgar = na cześc troche mi szkoda psiny ale wolaja na niego Eddie. Odpowiedz Link
kawuel Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 19.11.06, 00:25 nero1234 napisała: > Nero. > bo czarny. Mój też czarny i dlatego nazwałem go Onyx. Odpowiedz Link
nero1234 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 19.11.06, 09:26 Onyx - pięknie. A dla czekoladowego jaki byłby kamień? Odpowiedz Link
kawuel Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 20.11.06, 18:46 nero1234 napisała: > A dla czekoladowego jaki byłby kamień? Moze Agat, Beryl albo Topaz? Dobre sa tez imiona kojarzace sie pozytywnie lub wrecz budzace entuzjazm, naprzyklad Brawo czy Wiwat. Odpowiedz Link
inkapek Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 20.11.06, 19:40 moja to neska(biszkoptowa sunia) a dlatego neska bo jest jak kawa z mlekiema jej kolezanki labki to:mika, miśka, nesti,fiesta oraz dula i tiara . a jej koledzy tez labki to: leon, pako, tago Odpowiedz Link
szeko Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 20.11.06, 15:46 nasz suka wabi sie Luka gdyby byl pies nazywal by sie Pepe lubie imiona psow ktore pozornie nic nie znacza (stad nasza Luka) i nie sa imionami ludzi Odpowiedz Link
ddb2 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 20.11.06, 19:43 Moja ma na imie Bora, tak jak dziki wiatr w Chorwacji. Dlatego, ze ma wiatr w lapach. Odpowiedz Link
gusia49 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 08.12.06, 08:32 Mój biszkopt jak był szczeniakiem wygladał na małego lewka i nazwaliśmy go- Simba. Mówią że to imię dla suczki, ale wiemy że, Simba był lwem nawet królem. Simba teraz wyglada jak lwica i nazywamy go Simbuś, Sumbuniu, Simba do mnie!! Odpowiedz Link
anullka215 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 08.12.06, 12:23 hmm ja mam sunie biszkopta i wabi się goldi a jej kolezanki to trendi wenus toska miśka xena bosia ma jeszcze kolegów nero nuki bimi Odpowiedz Link
84madzia Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 17.12.06, 11:05 Moj biszkopcik nazywa sie Kenzo lecz czesto wolam na niego Kazik Odpowiedz Link
edmer Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 17.12.06, 23:47 My jak zastanawialismy sie nad imieniem dla suczki ,jeszcze przed zakupem.wybralismy Fiona a na miejscu okazalo się ,że hodowlane imie naszej suczki brzmi Filifionka-odczytalismy to jako znak ,że jest nam przeznaczona))) Odpowiedz Link
kara_b Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 18.12.06, 09:38 ja mam leona, chociaż reaguje na lechu jakbym miała suczkę to by się nazywała foka- bo jak lechu pływa to własnie tak wygląda znam jeszcze : bono i czarnego magnusa Odpowiedz Link
konsuag Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 20.12.06, 17:04 a ja mam biszkoptowa suke Maline, zwana przez czteroletnia corke mojej przyjaciolki Maliś. Odpowiedz Link
inessa_22 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 30.12.06, 20:27 Kastor - mój kochany biszkopcik Odpowiedz Link
gabi683 Roki:) 19.01.07, 12:42 4 miesieczny biszkoptRokus a njmolodsza corcia moina niego Koki Odpowiedz Link
joanna_poz Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 19.01.07, 13:01 Bingo takie miał imię hodowlane i tak pozostało, bo podobało się nam. (wersja alternatywna wg mojego 2,5 letniego synka - Mingo) Odpowiedz Link
izula242 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 25.01.07, 20:01 Mója labka będzie miała na imię Megi Odpowiedz Link
agaaga001 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 26.01.07, 08:38 moj labek - chlopczyk wabi jes NERO od jego czarnej siersci Odpowiedz Link
marthusia1 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 27.01.07, 13:16 DAFFI - takie miał imię hodowlane (po matceiana) i tak pozostało, bo podobało się nam, a zwłaszcza naszemu 6-ścioletniemu synowi. Daffi jest wspaniałym, mądrym psiakiem Odpowiedz Link
paulina19885 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 28.01.07, 09:35 czesc jesli chcesz sie dowiedziec wszytko o labradorze pisz do mnie paulina1988@interia.pl zapraszam Odpowiedz Link
zielona56 Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 07.02.07, 16:01 Moj jest też czarny i ma na imię Labi vel Labson bo to "chłopczyk" Odpowiedz Link
babazwoza Re: Jakie imie wybrać dla Labka? 07.02.07, 20:24 Przed kupieniem pieska urządziliśmy z synami prawdziwie demokratyczne wybory. Najpierw każde z nas rzuciło kilka propozycji, a później na karteczkach oddawaliśmy głosy na te, które najbardziej nam się podobają. Tak drogą kilkuetapowych eliminacji zostały wybrane trzy imiona; dla dziewczynki - Amber, dla chłopczyka - Boston lub Burbon. Mamy chłopczyka, Bostona (od tańca, a nie od miasta). Odpowiedz Link
babazwoza Re: troche nielabkowe :D 08.02.07, 14:41 Eee, jak jest pewien swoich zwieraczy i wie, że nie popuści ze śmiechu to niech mu będzie. Odpowiedz Link
mekej Re: Killer :) ? 08.02.07, 15:22 mój np. nie popuści żadnej maskotce (walczy dopóki nie wypruje wszystkich wnętrzności) oraz chusteczce higienicznej, więc troszeczkę by pasowało Odpowiedz Link
paenka Re: Killer :) ? 08.02.07, 16:00 hahah kaiser tez wypatraszal maskotki ale te duze bo te male go jakos nie interesowaly w sumie Kaiser to tez imie zabijaki :] Odpowiedz Link
mekej Re: Killer :) ? 09.02.07, 08:16 duże u Gringa wzbudzają zainteresowania o seksualnym podtekście ;-0, a potem destrukcja Odpowiedz Link