Gość: adam IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.10.09, 03:29 planuje przeprowadzke do bielska i jak oceniacie rynek pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VOidd Re: rynek pracy w bb IP: *.Sztabowa.korbank.pl 31.10.09, 12:05 Wydaje mi się, że rynek pracy w BB oscyluje pomiędzy czarną dziurą tudzież zerem absolutnym. Jeśli jesteś profesjonalistą szukaj pracy w Katowicach, to tylko 50km od Bielska - w godzinę można dojechać. Jeśli szukasz pracy jakiejkolwiek, to chyba może być ciężko, ale coś się może w tej próżni znajdzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: rynek pracy w bb IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.10.09, 14:26 interesuje mnie budownictwo, nawet mysle o otwarciu malej firmy budowlanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana221 Re: rynek pracy w bb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 18:47 Wiesz dużo ludzi sie buduje w bielsku i okolicach, naprawdę duzo, nawet my mieliśmy zacząć ale teraz w związku z kryzysem chyba staneło na marzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: rynek pracy w bb IP: 160.44.247.* 04.11.09, 13:16 Co za p*erdolenie.... Czarna dziura? Tu prawie nie ma bezrobocia... W Bielsku o prace jest NIEZWYKLE LATWO :) problem moze byc z praca lepiej platna. ale ja np. znalazlem w BB prace o 50% lepiej platna niz w krakowie a nie zarabialem tam zle. biznesy male rozwijaja sie tu wrecz cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś