Dodaj do ulubionych

Witours - biuro podróży

IP: 81.15.192.* 11.06.10, 16:07
Proszę o opinie na temat tego biura osoby, które korzystały z ich
usług. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Witours - biuro podróży IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.06.10, 18:46
      Byłam raz na obozie z biura podróży witours i było naprawdę
      genialnie. Był to 2008 rok i wyjechałam na wyspę Thassos. Podróz
      wiadomo długa, taka była przewidywana ale autokar porządnie
      wyposażony, wszystko ok. Na obozie kadra jakoś nie 'niańczyła' nas,
      poprostu każdy wiedział po co tu przyjechał - oni mają załatwiać
      formalności a my na wypoczynek. Oczywiście można było porozmawiać,
      wszytsko wporządku było jak najbardzioej co do kadry. JEdzenia moim
      zdaniem także smaczne, nic wybitnego, często powtarzały się dania,
      ale dla mnie to nie było istotne, obok był zawsze sklep, gyros.
      Jestem młoda, więc najbardziej zależało mi na ludziach, plaży. W tym
      roku planuję jechać w to samo miejsce - Grecja Thassos z tego samego
      biura. Polecam last minute, wykupuje się około tydzień przed
      wyjazdem, można zarobić na tym kilka stówek.
      Pozdrawiam
      Aga
      • Gość: xenna Re: Witours - biuro podróży IP: *.tktelekom.pl 12.06.10, 20:11
        Daj jakies namiary na to biuro.Może maja swoją stronkę albo telefon.
        • Gość: maćko Re: Witours - biuro podróży IP: 82.177.204.* 12.06.10, 22:34
          Również w 2008 w czerwcu byłem na Thassos z tym biurem i potwierdzam wszystko co mówi Agnieszka oprócz jedzenia - lepiej wybrać opcję bez jedzenia - jest po prostu okropne, w niefajnych warunkach podawane i bardzo małe porcje a co do smaku to mi nie smakowało ale to kwestia gustu. Poza tym miejscówki trochę daleko od plaży - ok. 15min piechotą nawet jeżeli piszą 400m ale za tą kasę... Jeszcze jeden minus podróży autokarem - wszystko zależy od kierowcy gdzie się zatrzymują a są tacy gnoje którzy się zatrzymują w Bułgarii przy obsranych i obrzyganych kiblach na zadupiu tylko dlatego, że właściciel tego kibla daję np. skrzynkę wina dla kierowcy(wozi ich firma z Czechowic Bomatur) - ALE TO JEST WINA TYLKO GNOJKA KIEROWCY! Ale ogólnie polecam za tą kasę nie znajdziecie nic lepszego a Thassos jest przepiękne(duuużo lepsze niż Chorwacja)!
          • Gość: Zawiedziony Re: Witours - biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 22:27
            W tym roku byłem w Czarnogórze-Ulcinj -tragedia i oszustwo. 38godzin w podrózy
            ,autobus 2razy się psuł ,kierowcy chamscy nie powini wozic piasku a co dopiero
            ludzi.Pokoje miały być z łazienkami ,a łazienki były wspólne ,dla kilku pokoi,
            jedzenie tragedia,jak chcesz przeżyć lepiej nie jedz. Właścicielka biura,kłamie
            i swoich klientów ma w d...e.Zero atrakcji, a za przewóz na plażę żądają po
            2euro o czym wcześniej nie było mowy.

• Gość: przestroga Re: Witours - biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 11:50
              jedzenie jest przygotowywane z produktów przywiezionych z Polski.Właścicielka
              ładuje w autokar przed wyjazdem mrożone mięso i sery w luki bagażowe.Żarcie
              jedzie z turystami,wyobraźcie sobie 30 godzinna podróż surowego mięsa w upale i
              to jest serwowane przez 2 tygodnie. SMACZNEGO!
              • Gość: iguanapearl Re: Witours - biuro podróży IP: 188.33.176.* 06.08.10, 14:34
                Ja byłam rok temu na Thassos w Hotelu Emerald, położony może
                rzeczywiście 400m, ale to nie problem, to nie Egipt gdzie hotele leżą
                na plaży. Wyspa piękna, różnorodna, góry gdzie można bez problemu
                samemu wybrać sie na szczyt Ypsario, piękne widoki!
                Wyżywienie można wykupić i jest serwowane na campingu gdzie młodzież
                ma obóz, je się z nimi, przyrządzone przez polską ekipę, typowo
                stołówkowe, ale bez zastrzeżeń. Jak się nie wykupi jedzenia to można
                samemu sie wyżywić w tawernach i ugotować coś w pokoju bo jest aneks
                kuchenny z garnkami i sztućcami. Jedzenie owszem było przywożone z
                Polski, ale mięso było w lodówkach, sama widziałam jak pakowali z 10
                lodówek turystycznych, a tak to mąka cukier chleb przetwory w
                słoikach. Ja jadłam i żadnych problemów z żołądkiem nie miałam, nie
                widze problemu w tym, że chcą zaoszczędzić, w końcu w Grecji jest
                euro i to jest wyspa więc wiele sklepów tam nie ma, ceny też wysokie
                przy takiej ilości jedzenia są
                Plaża czysta, piaseczek złoty, woda lazurowa-przezroczysta, długa
                plaża w Golden Beach, sa też skałki.
                Dla zainteresowanych polecam program Google Earth! pełno zdjęć i
                można zobaczyć jak wygląda wyspa! Bardzo przydatny program przy
                wyjazdach
                • Gość: sanepid Re: Witours - biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 16:48
                  w żadnej lodówce tylko termotorbach,surowe mięso nie wytrzyma ponad 30 godzinnej
                  podróży w upale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka