Gość: zainteresowany IP: 94.254.216.* 21.07.10, 21:19 drodzy forumowicze czy nie wie ktoś z Was gdzie i za ile, można poddać się regresji hipnotycznej pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brumbrum Re: regresja hipnotyczna IP: 81.219.220.* 23.07.10, 23:53 szukaj info w okolicy placu smolki, wytrawny szukacz znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: regresja hipnotyczna IP: 109.243.84.* 24.07.10, 09:55 dziękuje za informacje jestem umówiony pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezainteresowana Re: regresja hipnotyczna IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 24.07.10, 20:26 Bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: regresja hipnotyczna IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 12:45 no konkretne bzdury. Nie wierzę w takie rzeczy, ponadto jest to grzebanie w umyśle, a mózg to skomplikowany organ. Znam jednego gościa, który po podobnej "kuracji terapeutycznej" nie jest do końca sobą i delikatnie mówiąc ma lekkie odchyły. Takie pranie mózgu na życzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezainteresowana Re: regresja hipnotyczna IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 26.07.10, 15:01 Zgadzam się z tobą .Jest się czego bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: regresja hipnotyczna IP: 94.254.139.* 26.07.10, 17:27 właśnie zdaniem "jest się czego bać" powiedzieliście wszystko.. to włąsnie leki obawy fobie z "wczoraj" blokują nas w teraźniejszości powodujac ze popełniamy pomyłki, decyzje z automatu,niewytłumaczalny niczym strach..popełnianie tych samych błędów w zwiazkach, pracy, życiu...to wszystko jest czymś spowodowane..i nie zawsze wiemy czym.. co do przypadku ze znajomy nie był soba to może wina po stronie złego regresera? polecam książkę "Dzieci regresji" odpowie na wiele Waszych wątpliwości; i ja zdaje sobie sprawę ze metoda jest kontrowersyjna ale dla mnie nie ma innego ratunku a mam już dość błednych diagnoz.. i popełniania ciągle tych samych błędów pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: regresja hipnotyczna IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 26.07.10, 19:47 Teoretycznie jest to bardzo interesujące .Jednak bardzo bałabym się wypróbować to na sobie.Wyniki tej metody zależą pewnie od podatności pacjenta na hipnozę i od zaufania do terapeuty.Czy można wiedzieć ile kosztuje zabieg oraz gdzie należy się zgłosić.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: regresja hipnotyczna IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.10, 10:17 Czyli taka regresja to pozbycie się strachu? Lęku? No to ja Ci powodzenia życzę, bo wystarczy sięgnąć do literatury by wiedzieć, że "Nie ten jest odważny, kto nie czuje strachu, ale ten, kto potrafi go pokonać" Mdr 17,11 "Człowiek, który nic nie wie, posiada odwagę; ten, który dużo wie - strach". Strach jest naturalny, jeżeli się go pozbędziesz, pozbędziesz się swojej natury, mówiąc wprost nie będziesz sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: regresja hipnotyczna IP: 94.254.223.* 27.07.10, 10:51 tylko głupcy nie czują strachu jak gdzieś kiedyś słyszałem... tylko trzeba umieć go określić, spersonifikować, nazwać..i dopiero "pokonać" co do cytatu, w swoich poszukiwaniach i diagnozach przeprosiłem się z Bogiem pare lat temu i nie dało mi to ulgi.. pomogło ale nie wyciszyło, uspokoiło ale nie dało szcześcia..wiem ze musze sie rozliczyć z przeszłościa stanąć z nia twarzą w twarz.. i..przebaczyć i poprosić o wybaczenie..i zamknąć rozdział dzieciństwa... pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: regresja hipnotyczna IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.10, 11:09 Kolego, radzę znajdź dobrego specjalistę psychologa, nie pchaj się w żadne eksperymenty, bo zrobisz sobie jeszcze większą krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: regresja hipnotyczna IP: 94.254.223.* 27.07.10, 12:11 spokojnie... gorzej i tak już chyba być nie może...ja jestem określony i wiem czego chcę, idzie tylko o to by ktoś pomógł mi to wszystko ogarnąć, poskładać fragmenty pamięci i je uporządkować.. bo samemu to ciężko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: regresja hipnotyczna IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 27.07.10, 20:30 Czy to jakaś tajemnica do kogo można się zgłosić i gdzie jest gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
rebekasmok Re: regresja hipnotyczna 07.10.20, 06:18 Hej. Zobacz sobie Instytut Duszy - polecam skorzystać z sesji u Pana Arkenasa. Jest miło, przyjaźnie, a jednocześnie profesjonalnie przeprowadzona w sposób naprawdę pomocny. Mi pomógł niejednokrotnie. Byłam na kilku sesjach jak i korzystałam z kilku usług tego Pana i ogromnie polecam, jestem zadowolona. Zobacz sobie link: instytutduszy.pl Odpowiedz Link Zgłoś