Dodaj do ulubionych

Po karambolu: "Nie raz występowaliśmy o zjazd z...

IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 13.12.10, 16:23
Wow, nowiutka droga i juz sie zapada.... widocznie. Cos mi mowi, ze Polska ma jedne z najbardziej bagnistych gruntow w Europie... ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo to jakis obłęd z tym kolejnym zjazdem... IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.10, 17:48
      Pewnie jakiś radny z Międzyświecia dojeżdża do Cieszyna i potrzebuje zjazdu z ekspresówki na podwórko
    • Gość: Pudelek Re: Po karambolu: "Nie raz występowaliśmy o zjazd IP: 46.112.181.* 13.12.10, 21:23
      proponuję zrobić na całej trasie ograniczenie do 50km/h i problem wypadków z głowy :)

a tak poważnie - np. na A4 Gliwice-Opole i dalej co jakiś czas są specjalne, zamknięte zjazdy dla służb ratowniczych, drogowych itp. - w razie wypadku się je po prostu otwiera dla odpowiednich osób. Czy tego nie szło zrobić i tutaj?
    • Gość: Korniszon Też to odczułem IP: *.c34.178.msk.pl 15.12.10, 11:26
      Też to kiedyś odczułem. Brak czytelnie oznakowanych zjazdów spowodował to, że do Górek Wielkich, gdzie jest Kossakówka, musiałem jechać przez...Cieszyn z Bielska-Białej!. Istna paranoja!. A przecież obok są też drogi, z których wypada korzystać, a nie bardzo wiadomo jak na nie wjechać. Taka jest ta pętla. Bardzo boję się też o przyszłość Teksidu w Skoczowie, który też jest teraz o wiele trudniej dostępny niż to było do tej pory. Tak, powinno być o wiele więcej zjazdów, bo nie wszyscy dawni przyjezdni, którzy chcieliby wrócić, będą wiedzieć, że do ich ulubionych gospodarzy agroturystycznych nie ma już takiego łatwego dojazdu jak kiedyś. Ci mogą na tym troszeczkę stracić. Paradoksalnie łatwiej teraz będzie wybrać się bowiem do Pragi albo Wiednia, niż w nasze poczciwe góry.
    • Gość: konrad.ludwik02 Po karambolu: "Nie raz występowaliśmy o zjazd z... IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.10, 12:00
      Jak się przypadkiem "przegazuje" skrzyżowanie w Skoczowie - trza jechać aż pod Cieszyn aby zawrócić! Czy na etapie projektowania tej drogi nikt o tym nie pomyślał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka