Dodaj do ulubionych

Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi...

IP: 64.31.191.* 07.12.11, 14:26
wdze aktywnosc w pisaniu w ciagu ostanich dni porownywana z aktywnoscia wulkanow na Istlandii w 2010 roku...
szkoda tylko ze ilosc ma sie nijak do jakosci wiekszosci artykulow , poruszanych w nich tematow i sposobu w jaki sie to robi
nie lepiej zamiastu kilku kiepskich, jeden a porzadny?
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi... IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.12.11, 14:49
      inni by naszą flagę zamienili na pedalską kolorową niepodległą z odmieńcami na czele
      • allures Re: Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna e 07.12.11, 16:28
        Dobry artykuł.Ogólnie tendencja panuje wśród tak zwanych "weekendowych" kibiców,którzy niesieni sukcesami, nie prawdziwą miłością do danego Klubu,Sportowca angażują się w coś czego nie są pewni.Stąd te tandetne czapki pajacyki ,kapelusze,gwizdki szale reprezentacyjne od firmy Plus:) ,pseudo flagi od browaru Tyskiego.No i wspomniane napisy mazakiem na Flagach narodowych.
        Proceder nie dopuszczalny wśród prawdziwych kibiców piłkarskich.Same napisay nie są niczym złym ale jakości i przekaz się liczy.Bez bzdurnych napisów Adaś Leć itd...
        • Gość: mk Re: Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna e IP: *.internetia.net.pl 08.12.11, 08:32
          > Proceder nie dopuszczalny wśród prawdziwych kibiców piłkarskich

bzdura, poprzyglądaj się stadionom, flagi powtarzają się przy okazji różnych meczów, co oznacza, ze ich posiadacze jeżdżą z meczu na mecz, po całej Polsce i Europie, napisy są wykoane profesjonalne, ploterem co też charakteryzuje kibiców piłkarskich, bo weekendowi używają sprayów, a piłkarscy tworzenie profesjonalnych flag opanowali, ale też z tego wzgledunwestują w nie, bo uzywają ich wielokrotnie.
          Na piłkarskich stadionach się to zresztą zaczęło w momencie gdy zabroniono rozwieszania flag klubowych podczas meczów reprezentacji, a żeby było jednak wiadomo kto tu siedzi, to wywieszano biało-czerwone flagi z napisami.
      • Gość: Jurek wolnosc slowa IP: *.209.83.13.bredband.tre.se 07.12.11, 20:47
        Nie jestem pranikiem ale jesli chodzi o amerykanow to maja swoja poprawke do konstytucji (wolnosc prasy, slowa..) Pisanie na fladze to wyrazanie czyjejs opini i jesli nie jest obrazliwe to co w tym zlego a ze komus to przeszkadza. Komus niepodoba sie dlubanie w nosie i co z tego. No ale Polska to nie Ameryka
    • Gość: wsad Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi... IP: 212.160.172.* 07.12.11, 15:13
      Ale na flagach głównie nabazgrana jest nazwa miejscowości i to im mniejsza mieścina tym większy napis. A wszystko po to, by znajomi, którzy oglądają wydarzenie w TV mogli zobaczyć, że MY byliśmy tam na miejscu. Ot zwykła potęga telewizji!
      • me.87 Re: Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna e 07.12.11, 17:09
        A ja uważam, że flaga jest dla ludzi. Jeśli nie wypisują słów wulgarnych ani obraźliwych dla kogoś to niech mają. To zależy od sumienia każdego z osobna. I koniec końców wydaje mi się, że jest to jakiś rodzaj patriotyzmu. Jeśli miałbym wybierać między kibicami którzy mają pobazgrolone flagi, albo tymi którzy ich nie przynoszą bo nie mogą napisać na nich jakiegoś swojego przekazu, to ja wybieram tych z bazgrołami.
    • Gość: lol nowy temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 17:08
      a jak sprawa "masońskiej" poświęconej przez biskupa Golgoty Beskidów?! Nic? Zero? Bo od pewnego czasu cisza panuje... Czyżby się okazało że się wygłupiłaś do potęgi n-tej? Chyba tak, bo stąd ta długa przerwa w pisaniu artykułów...

Może chociaż napiszesz<beep><beep> chociaż raz istotny artykuł a nie jakieś bzdury z d..py wyssane? Kto Ci płaci za te artykuły bo na pewno masz kasę na lewo za puszczenie w świat takich głupot na zlecenie jakiś Biedroniów i jemu podobnych co są bardziej w tamtą niż w tą...
    • Gość: Heno Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.11, 17:33
      Kibice z innych krajów na ogół piszą na banerach dopingujące hasła, a nasi na narodowych flagach nazwy swoich pipidówek. To jest oczywiście jakaś śmieszna zaściankowa moda.
    • Gość: Heno Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.11, 17:37
      Kibice z innych krajów na ogół piszą na swoich banerach jakieś dopingujące hasła, a nasi bazgrzą na narodowych flagach nazwy swoich pipidówek. To jest jakaś śmieszna zaściankowa moda.
    • Gość: T Skończmy z wojewódzkim IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.11, 19:41
      Pięknie! - a może pani redaktor jak równiez Wyborcza napisałaby artykuł skończymy z promowaniem błazna wyśmiewaqjącego się z barw narodowych! Gdy wielu protestowowało by powierzyć Kubie Wojewódzkiemu orgnaizowanie uroczystości przejęcia prezydencji UE przez Polskę, jakoś Gazecie Wyborczej jego skandaliczne wybryki nie przeszkadzały na tyle... Gdyby jakiś gwiazdor telewizyjny wziął w USA wsadził w kał flagę amerykańską to też byłyby skończony a stacja telewizyjna musiałąby się nieźle kajać. Ale u nas - super Europejczyk!!!!
    • Gość: Deutscher O.S. Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi... IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 19:49
      biel i czerwien ale czarne napisy
    • Gość: Pudelek Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi... IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 21:51
      a kogo na Śląsku obchodzi flaga okupanta?

niech Ślązacy się zajmą swoją narodową flagą, a resztę miejmy gdzieś

przy pisaniu słowa "nasza" przy biało-czerwonej fladze bym zwracał uwagę, czy nie pomylił rejonu z gorolyją
    • Gość: ed jedzcie za granice na wczasy tam flagi reczniki IP: *.ustronet.net 08.12.11, 08:33
      susza sie na balkonach:)tylko czemu nie ma polskich flago-recznikow
    • Gość: mk Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi... IP: *.internetia.net.pl 08.12.11, 08:43
      o tej amerykańskiej fladze, ze niby to swiętość, to bredzisz kobito.
      Nikogo w USA coś takiego n.p. nie oburza:
      28.media.tumblr.com/tumblr_ljl2rcYJ6N1qcrra7o1_400.jpg
      • Gość: xyz Re: Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna e IP: *.c193.msk.pl 08.12.11, 13:06
        Daj przykład pisania bzdur na fladze Stanów. To, że Amerykanie są dumni z flagi i używają jej jako gadżetu to inna sprawa.
        • Gość: mk Re: Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna e IP: *.internetia.net.pl 08.12.11, 20:53
          a jakby nas robili majtki z flagi to zaraz byś bredził, ze to też beeee. Bo wkleiłem zdjęcie z majtkami, a raczej z bokserkami. I jest ok. i nikomu nie przeszkadza, nikt nie szuka dziury w całym
          • Gość: xyz Re: Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna e IP: *.c193.msk.pl 12.12.11, 07:44
            Nie masz argumentów to przestań fanzolić.
            Flaga Polski to nie gadżet, na którym debile mogą bazgrać nazwy swoich wioch żeby być w TV.
    • Gość: Podbeskidzianin Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi... IP: 83.238.5.* 08.12.11, 09:44
      Czym głębsza prowincja, tym większy napis! I telefon od znajomych, że widzieli skaczących półgłówków z po-bazgraną flagą w tv z napisem PIERDZIDOŁEK! Dla mnie mentalna wiocha i profanacja flagi! I w d...e mam jak czczą swoją flagę Amerykanie! Natomiast wiem, że rzadko który Polak wywiesza swoją w święta narodowe!
      Jeśli chcemy się wyróżniać jako Naród, proponuję nową tradycję! Wywieszajcie te swoje o"pisane" flagi, np. 11 listopada! Podkreślając swój regionalny patriotyzm!
      • Gość: mk Re: Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna e IP: *.internetia.net.pl 08.12.11, 10:27
        a Ty gdzie mieszkasz?
    • donek.com Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi... 08.12.11, 10:21
      Epidemia to panuje w Wyborczej - epidemia głuPOty.
    • pedros111111 Pies którego spotkałem wczoraj w banku 08.12.11, 10:23
      gdzie przyprowadził swoją Panią gdyż nie mogła trafić twierdził że to skandal że Polacy piszą po fagach. To wstyd ponieważ w Niemczech czy Austrii to nie do pomyślenia.
      • Gość: mk Re: Pies którego spotkałem wczoraj w banku IP: *.internetia.net.pl 08.12.11, 10:30
        a pamiętasz jak Kuttin reklamę przykleił do flagi? To był skandal, ale nazwa miejscowości to nic złego, chcą się pokazać kibice i tyle. Mogliby przywozić swoje, miejscowe flagi, bo każde miasto ma, nie wiadomo po co, ale to byłoby komiczne.
    • woodz_311 Przestańcie polską flegę traktować jak szmate! 08.12.11, 11:36
      Jak wyżej. Dookoła sami patrioci, zapinkalają co niedziela do kościoła na klęczkach, hymn śpiewają najgłośniej jak się da, a flagą narodową by sobie dupe podtarli.
      Może powinni srajtaśme w biało-czerwonym kolorze sprzedawać??
      Może to komuś da do myślenia:
      www.youtube.com/watch?v=ASRdDh3SVyE
      • Gość: xyz Re: Przestańcie polską flegę traktować jak szmate IP: *.c193.msk.pl 08.12.11, 13:10
        Największa flaga i maszt na świecie:

www.youtube.com/watch?v=pKQdMVHs92Q
    • Gość: xyz Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna epi... IP: *.c193.msk.pl 08.12.11, 13:03
      Faktycznie - jedynie Polacy wpadli na durny pomysł niszczenia swoich barw narodowych i chwalenia się wioskami, z których są.

Druga sprawa - często na flagach pojawiały się nazwy firm i sponsorów - żeby mieć reklamę w TV.

Wstyd.
    • Gość: Jan Re: Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna e IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.11, 15:58
      Dla mnie nie ma problemu. Flagi nikt nie sponiewieral, nie ma tam wulgarnych napisow, sa tylko nazwy miejscowosci, z ktorych polscy kibice pochodza. Ta tradycja mnie zupelnie nie obraza jako Polaka. I nie ogladam sie na innych, na inne kraje, czy inne tradycje, bo nie mam kompleksow, w przeciwienstwie do autora artykulu. GW powinna sie wstydzic takich tekstow, ktore staja sie na jej lamach powazna epidemia.

• Gość: mk Re: Skończmy z bazgraniem po fladze. To poważna e IP: *.internetia.net.pl 08.12.11, 20:55
        no i ja też tak uważam. Tekst jest głupi, gdyby został zamieszczony na forum to by mie nie zdziwil, wiadomo, na forum każdy moze coś wypocić, ale, ze płacą za takie głupoty....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka