Dodaj do ulubionych

Centrum handlowe rośnie. Duży parking, nowe lok...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 17:57
dostałem orgazmu jak to przeczytałem, wooooow, takie marki, moje życie odmieni się, tak jak i pozostałych bielszczan. łzy wzruszenia zalewają mi twarz
Obserwuj wątek
    • Gość: makaron Centrum handlowe rośnie. Duży parking, nowe lok... IP: 78.10.93.* 05.11.13, 18:04
      Stanął mi, jak przeczytałem o tych kultowych markach. W Bielsku-Białej!!!
    • Gość: cunt Centrum handlowe rośnie. Duży parking, nowe lok... IP: 78.10.86.* 05.11.13, 19:22
      A Primark tam będzie? Bo jak nie to bojkotuję cały Gemini Park!!!!1
    • Gość: dziewmini rotacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 08:05
      Tak piszecie krytycznie, ale gemini uczy nas jako kochać najemców - tak szybko odchodzą.

Zresztą Dżemini jest naprawdę super -nie ma ludzi, nie ma kolejek. Za to ochroniarzy jest dużo - snują się jak stare bąki
    • Gość: oddawać!!! Oddawać ścieżkę rowerową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 08:23
      1) przy gemini była ścieżka rowerowa - KTO I DLACZEGO wydał zgodę na jej zagrodzenie? Kiedy ścieżka zostanie oddana rowerzystom?

2) Co z muralem Tarasiewicza?
    • aliveinchains Centrum handlowe rośnie. Duży parking, nowe lok... 06.11.13, 08:42
      Znowu artykuł sponsorowany...
      Zastanawiam się, czy inwestycja była opłacalna. Barak się powiększył, ale ludzi ostatnio tam widziałem na lekarstwo. Było to przedwczoraj. Najwięcej nabija spożywczak, ale na samej galerii już drętwo...

Pewnie kolejna pralnia włoskiej mafii....
      • Gość: pawel_bielsko Re: Centrum handlowe rośnie. Duży parking, nowe l IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.13, 10:12
        Widać, że budżet na wykończenie nie był zbyt wysoki. A szkoda, bo przynajmniej z zewnątrz wygląd Gemini przed rozbudową był dość nietypowy. Myślałem też, że Sfera, czyli największy konkurent Gemini swoją estetyką wymusi konkurencję i na tym polu...
    • Gość: niebielszczanin Centrum handlowe rośnie. Duży parking, nowe lok... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 15:49
      Byłem wczoraj w Gemini Park. Chciałem z synem oglądnąć nowo otwarte sklepy. Odszukałem 3 nowe-lodziarnię x 2 , papierosy elektr. schody ruchome... . I nic więcej. Gdzie to podwojenie sklepów? A gdzie sklepy, które były przed praniem-znaczy rozbudową? Pytałem ale nikt nie wie gdzie są nowe sklepy gdzie stare. Ale parking super. Fajne echo przy zamykaniu drzwi samochodu. Ale nagle zauważyliśmy ochroniarzy -chyba ze dwudziestu- za nimi mix electonic- chyba czekali na klientów. A nie było wielu amatorów zakupów. Może klienci byli w tych sklepach których nie znaleźliśmy. Ale nie ma tłoku, parking pusty po prostu super a nie jak w Sarnim Stoku czarno od ludzi, mały parking tłok i ta nowa Jula. Po co ludzie chodzą w takie tłumy lepiej do Gemini pusto i nie wydadzą pieniędzy bo nie ma co kupić mężowie nie są znudzeni- bo żony nie wsiąkną w sklepy bo ich nie ma. No najwyżej loda kupią dzieciom ...
      • Gość: sbb Re: Centrum handlowe rośnie. Duży parking, nowe l IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.13, 16:22
        Tak tak, w samym środku tygodnia na pewno centrum handlowe będzie wypełnione po brzegi. ;)
        • Gość: niebielszczanin Re: Centrum handlowe rośnie. Duży parking, nowe l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 17:17
          centrum handlowe ma klientów Gemini nie. Czuję tu kierownictwo......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka