Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOBREGO PSYCHOLOGA!!!!

13.01.05, 20:24
Ostatnio spotkała mnie wielka tragedia, z którą nie mogę sobie sama poradzić
dlatego może zna ktoś z was dobrego psychologa z którym mogłabym porozmawiać.
Z góry dziękuję za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pamiętliwy Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHOLOGA!!!! IP: *.bielsko.msk.pl 13.01.05, 21:02
      Nie znam dobrego psychologa, a ci których znam sami z sobą i ze swoimi
      problemami nie dają sobie rady. Po przeżytej tragedii proponuję dobrego (!)
      psychiatrę, bo leczenie farmakologiczne też będzie potrzebne. Psychiatra może
      podpowiedzieć też do którego psychologa ewentualnie pójść. Mam nadzieję, że nie
      masz tzw. oporów, aby pójść do psychiatry. Proponuję psychiatrę Turaja, ale
      gwarancji nie daję. Pozdrawiam i życzę spokoju wewnętrznego.
      • Gość: md. Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHOLOGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 09:41
        Szczurek!
      • Gość: Piast Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHOLOGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:48
        Nie znam normalnego psychiatry i odradzam taką wizytę. Tragedię można przeżyć
        mając odpowiednie wsparcie, a psychiatra przepisze jakiś uspokajacz, który
        tylko zagłuszy swiadomość, a czasem doprowadzi do uzależnienia. Znam takie
        ofiary farmakologicznego leczenia psychicznej traumy.
    • Gość: boruta. Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHOLOGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:04
      Od razu poszukaj też drzewa i sznura.I długopisu by wszystko co masz scedować.
      • Gość: Pamiętliwy Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHOLOGA!!!! IP: *.bielsko.msk.pl 17.01.05, 18:45
        A ty spadaj...na drzewo. Równie mądry jak ten od szczurka. Ciebie tragedia nie
        spotka, bo nawet nie będziesz w stanie jej pojąć.
    • Gość: M_inka Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHOLOGA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 07:02
      Ja znam tylko Pana Piotra Domaradzkiego z Czechowic-Dziedzic. Pomógł mojej
      koleżance... Ale on specjalizuje się z stratach prokreacyjnych, głownie z tego
      co wiem. Gdzieś w necie powinien być jego adres.
      I nie przejmuj sie nieodpowiednimi komentarzami powyżej. zyczę wyjścia na
      prostą.
    • fibin Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHOLOGA!!!! 21.01.05, 07:10
      Skontaktuj sie z eutyfroną, która zagląda czasem na Forum, ona jest
      psychologiem i pomaga ludziom w trudnych sytuacjach:)
      • Gość: o_co_chodzi Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHOLOGA!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.05, 11:46
        Ma kłopty z prztłumaczeniem słów Buddy i jeżeli byś mógł napisz, trochę
        rozumiem ale wychodzi mi galimatias.
        • Gość: nb. Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHOLOGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:48
          Jeśli chodzi o tłumaczenia to może któryś z goryli czatujących w centrum na
          jeleni (ul.Cechowa )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka