Gość: Bielszczanka IP: *.orange.pl 19.09.05, 22:56 sluchajcie bylam w Zabrzu Rokitnicy na Budowlanej na swietnym zabiegu oczyszczajacym jelito grube, polecam czuje sie swietnie i zgubilam 2 kilo, czy slyszeliscie o tym???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vobi Re: hydrokolonoterapia 19.09.05, 23:59 Tak slyszlama - np. ze wykonany nieprofesjonalnie moze miec tragiczne skutki. I zdaje sie niezbyt przyjemny jest. Ogolnie rzecz biorac, jesli ktos ma problemy z trawieniem czy czyms tam, pewnie hydrokolonoterapia wykonana przez profesjonaliste jest dobrym pomyslem. Ale na pewno nie jest to sposob odchudzania! Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: hydrokolonoterapia 20.09.05, 11:23 Czy polega to na tym, że w człowieka wlewa się maksymalna ilość wody za pomocą rurki? Za pomocą USG okresla się, czy osoba ta nie może przyjąć więcej płynu i sadza się go w WC. Dzięki temu delikwent pozbywa się wszelakich złogów. Tyle co to ma do odchudzania - ubytku tkanki tłuszczowej? Nie jedz nic przez dwa dni pij dużo wody i spadek 2 kilo masz jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: hydrokolonoterapia IP: *.orange.pl 20.09.05, 17:12 w Niemczech jest to zabieg stosowany w profilaktyce raka jelita grubrgo, nie wiedziałem, że u nas tez się go wykonuje, możesz podać kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielszczanka Re: hydrokolonoterapia IP: *.orange.pl 20.09.05, 19:46 oczywiście że tak gabinet ten nazywa się colonovita i jest w zabrzu obsługa jest bardzo fachowa ul budowlana 30 a jest też strona www. tel 032 375-00-90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: hydrokolonoterapia IP: *.orange.pl 21.09.05, 17:40 bylem, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: hydrokolonoterapia IP: *.orange.pl 24.09.05, 16:06 ja juz dawno o tym slyszalam, to nawet na chlopski rozum jest zdrowe, ale trudno to znalezx, ja wybiore sie tylko napisz jak tam dojechac z Bielska Odpowiedz Link Zgłoś