Gość: gość IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.02.06, 15:08 witam! czy wie ktoś może gdzie u nas w mieście jest tania apteka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddd Re: Tania apteka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.06, 06:44 Słyszałem, że za taką uważana jest Euroapteka przy 3 Maja (obok sklepu Społem). Szczęśliwie udaje mi się raczej omijać takie przybytki, więc nie piszę na podstawie własnych doświadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tania apteka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.06, 09:34 bardzo Ci dziękuje za odpowiedź!mi niestey nie udaje sie narazaie omijać takich miejsc,wiec liczy sie dla mnie cena.A apteka na moim os. nie należy do tanich wiec 'zmusiła' mnie do poszukiwania innej.Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
avanita Re: Tania apteka 08.03.06, 14:15 Ja slyszlam, ze dosyc tanio jest w aptece na Mickiewicza. Podobno w Euro na 3 maja bylo kiedys w miare tanio ale obecnie podniesli ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tania apteka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.03.06, 11:16 podobno też apteka 21 nie jest najdroższa Odpowiedz Link Zgłoś