Dodaj do ulubionych

Paskudny CELLULIT

15.03.06, 23:04
Dziewczyny jak sobie z nim radzicie?
Macie juz jakies sprawdzone metody walki?
Podzielcie sie tajemnica....
Obserwuj wątek
    • e_rubi Re: Paskudny CELLULIT 18.03.06, 13:35
      nie radzimy sobie :-(
      brak mi systematycznosci w stosowaniu roznych kosmetykow niestety, mam nawet
      takie specjalne urzadzenie do masazu....nie pamietam kiedy ostatni raz je
      wyjelam z pudelka
      oj wiosna idzie i trzeba sie za siebie wziac
    • ewabema Re: Paskudny CELLULIT 18.03.06, 20:43
      Ja przyznam sie nie moglam na siebie patrzec po ciazy....
      No ale coz trzeba bylo w koncu przestac narzekac i wziac sie za siebie. Chodze
      na areobik 2 razy w tygodniu, nie jem po 18-tej, kupilam rekawice do masowania
      z trawy morskiej i.... CZEKAM NA EFEKTY......
      A wy???!
      • magda_bb1 Re: a co można używać? 18.03.06, 20:49
        czy stosujecie jakieś kremy ujędrniająco-antycellulitowe? można takie przy
        karmieniu piersią? cz już nie karmicie?
        magda
        • ewabema Re: a co można używać? 18.03.06, 21:03
          Ja niestety nie karmie wiec nie mam problemu...
          ostatnio maz mi kupil krem z firmy Eris pisza ze wystarczy tylko posmarowac i
          dziala.... Bajery! Mi niewiem jak wam pomaga Vichy chociaz moglby byc troszku
          tanszy....
        • magles28 Re: a co można używać? 19.03.06, 11:26
          ja karmie i używam żelu firmy Mustela-Żel poporodowy. Ale na cellulit tez
          troche działa. Z tego co czytałam to podobno nie wolno używac preparatów
          zwalczjących cellulit podczas karmienia piersią.
          Jak nie karmisz to polecam Vichy- ten w zielonej tubie uzywałam go przed ciąża,
          jest drogi ale efekty są.
          • gaba373 Re: a co można używać? 19.03.06, 13:57
            A czy któraś z Wa próbowała zabiegów w salonach kosmetycznych? Jakiś czas temu
            bardzo intensywnie w Radio Bielsko ogłaszał się jakiś salon? Może macie
            doświadczenie w tym kierunku?
            Ja przed ciążą zrobiłam sobie serię Guam i muszę przyznac efekty były, nie jest
            tani ale działa.
            • renik77 Re: a co można używać? 06.04.06, 18:58
              A ja swego czasu pracowałam właśnie w SPA. Kobitki nawet sobie chwaliły takie
              zabiegi, ale dziłają jak sobie zafundujemy konkretną serię, przynajmniej 10
              zabiegów, najlepiej masaże + okłady + kąpiele, a to sporo kosztuje niestety. W
              domowych warunkach masaż raczej ciężko samemu zrobic, ale kąpiel z dodatkiem
              alg albo cytrusów (np sok z pomarańczy czy grjfrutów), czy peeling kawowy można
              sobie spokojnie samemu zrobić w domku. Powodzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka