Dodaj do ulubionych

Hurtownia z art.dla niemowląt

29.05.06, 19:25
Mam pytanie czy któraś z was zna te hurtownie mieści sie ona w Starym bielsku
na ulicy Rafowej 14 "KAMAR"???byłam tam dzisiaj i ceny mają całkiem niezłe
Obserwuj wątek
    • kiniabb Re: Hurtownia z art.dla niemowląt 29.05.06, 21:28
      A w którym to jest dokładnie miejscu?No i jak hurtownia to czy dla
      indywidualnych klientów otwarta :)
      Pozdrawiam
      • ninaa7 Re: Hurtownia z art.dla niemowląt 30.05.06, 08:02
        jechałam autobusem 24 i wysiadłam na przystanku tym koło kościoła i
        cmentarza.Idąc kawałek prosto jest skrzyzowanie i na tym skrzyzowaniu w prawo
        (ulica prowadzi do pod górke)sklep po prawej stronie w żółtym budynku. Można tam
        kupować indywidualnie i nawet pojedyńcze rzeczy.
        • ewal-m Re: Hurtownia z art.dla niemowląt 30.05.06, 09:35
          Też tam byłam - miła obsługa :-)
          Kuzynka kupowała wózek pare miesięcy temu i jest bardzo zadowolona.
          • madida Re: Hurtownia z art.dla niemowląt 01.06.06, 10:35
            Byłam tam dwa dni temu.No hurtownia dopiero się rozkręca.Ale troszkę rzeczy już
            tam mają choć wózków malutko.Podpatrzyłam fajne ciuszki ale mąż nie może
            patrzeć jak je kupuje-w domu już komoda załadowana nimi:))- więc nie będę
            biedaczka takim widokiem męczyć,pojadę tam jeszcze raz -sama. I spodobały mi
            się tam jeszcze leżaczki-bujaczki.Ładnie wykonane i niedrogie-65zł.Dziś kupię
            dzidziusiowi z okazji Dnia Dziecka-a co!!
        • luciii a dałoby się przybliżyć nazwę ulicy dla tych 01.06.06, 11:03
          nieautobusowych mam? <pliiis>
          bo mi nie nie mówi autobus 24 i okolice kościoła :(

co to za ulica, albo przy jakiej większej jest usytuowana [jakieś inne budynki,
          rozpoznawalne przez nietubylców] ? :D
          • magda_bb1 Re: a dałoby się przybliżyć nazwę ulicy dla tych 01.06.06, 11:14
            podejrzewam że dziewczyny mówią o Sobieskiego i Nad Potokiem??? tam gdzie teraz
            najwiekszy balagan budowlany :-))) ????
            • luciii hmmm... to ja poczekam jeszcze troszkę na 01.06.06, 11:26
              jakieś przyblizone dane :P
              bo przyznaję się bez bicia, że znając tak troszkę ulicę Sobieskiego, nie umiem
              i tak lokalizować w jego okolicach takiej hurtowni [a może jakas nazwa? - może
              któraś wie?]
              tak by było już zupełnie jasno :D
              • madida Już ci pisze kochana 01.06.06, 13:13
                W Starym Bielsku jest Kościółek (najstarszy w Bielsku;),jadąc od
                ul.Piastowskiej , za tym kościółkiem skręcasz w lewo-w ul.Sobieskiego i
                pierwsza ulica w prawo to ul.Rafowa (na skrzyzowaniu).Pod numerem 14 (po prawej
                stronie-jakieś 100-150m do góry) jest hurtownia KAMAR i to jest właśnie to.
                Jeszcze Ci powiem że jest otwarta od 9-19 a w soboty do 15ej. Pozdrowionka.
                • luciii wielgaśny cmok :)** 01.06.06, 13:37
                  dziękiiiiiii
                  • madida ;))) 01.06.06, 14:59
                    Prosze bardzo - udanych zakupów!
    • kiniabb Materacyk 02.06.06, 09:56
      A w jakiej cenie są tam materacyki do łóżeczka?Bo musze jutro kupić a chce
      porównać cene z Maana na Komorowickiej :P.Czy się opłaci tam jechać
      • madida Re: Materacyk 02.06.06, 10:09
        Akurat tego nie wiem.Ale napewno materacyki są tam w rozm.120x60.Tych
        większych ,jakbys potrzebowała -nie ma.Ale ogólnie patrząc na różne inne
        rzeczy, wszystko jest taniej.Np.moja kuzynka kupiła kocyk polarowy -wytłaczany -
        chyba w Maanie za 30zł a tam są za 26zł.Ja wczoraj leżaczek fundłam dzidzi za
        68zł, a w mieście sa ok.80zł. Chyba warto się przejechać zrobić rekonesans.
        Choć ogólnie wybór jeszcze mają mały.
        • kiniabb Re: Materacyk 02.06.06, 12:10
          Właśnie taki mi potrzebny :)No i na już więc jutro wyciągne mojego lubego na
          zakupy ;)
      • ninaa7 Re: Materacyk 02.06.06, 14:15
        materacyk 1/2 kokos w cenie 50-60zł inne ceny to np:przewijak 41 zł,
        prześcieradła 17zł, pościel w rozmiarze 135/100 6 częściowa w cene 135zł,
        łóżeczko klaudia 130zł a tomek 146zł, ubranko wyprawkowe 24-27zł, kaftaniki 6.90
        a śpiochy 10.31zł, kocyk rożek (tzw.3w1)70zł
        • kiniabb A mata edukacyjna? 02.06.06, 15:41
          Bo też chce kupić ;)A materac faktycznie tani :)
          • ninaa7 Re: A mata edukacyjna? 02.06.06, 19:15
            co do maty nie wiem nie pytałam ale jak byłam tydzień temu mowił ten właściciel
            ze jest po remoncie i do 2-3- tygodni bedzie miał większy asortyment i nową dostawe.
        • luciii ooo to tanio :) 02.06.06, 16:03

• kiniabb Ale zdziwko :P 07.07.06, 21:28
            Miałam jak zobaczyłam tą hurtownie :D:D:D Myślałam ze to większe będzie a to
            jakby w piwnicy domu jednorodzinnego.Ale fakt faktem kupiłam materacyk za 53 zł
            :) Jeszcze dwie pary fajnych body na małą i kolorową pieluszke flanelową.A i
            sprzedawca bardzo miły i wygadany :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka