ninaa7 29.05.06, 19:25 Mam pytanie czy któraś z was zna te hurtownie mieści sie ona w Starym bielsku na ulicy Rafowej 14 "KAMAR"???byłam tam dzisiaj i ceny mają całkiem niezłe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniabb Re: Hurtownia z art.dla niemowląt 29.05.06, 21:28 A w którym to jest dokładnie miejscu?No i jak hurtownia to czy dla indywidualnych klientów otwarta :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa7 Re: Hurtownia z art.dla niemowląt 30.05.06, 08:02 jechałam autobusem 24 i wysiadłam na przystanku tym koło kościoła i cmentarza.Idąc kawałek prosto jest skrzyzowanie i na tym skrzyzowaniu w prawo (ulica prowadzi do pod górke)sklep po prawej stronie w żółtym budynku. Można tam kupować indywidualnie i nawet pojedyńcze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewal-m Re: Hurtownia z art.dla niemowląt 30.05.06, 09:35 Też tam byłam - miła obsługa :-) Kuzynka kupowała wózek pare miesięcy temu i jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: Hurtownia z art.dla niemowląt 01.06.06, 10:35 Byłam tam dwa dni temu.No hurtownia dopiero się rozkręca.Ale troszkę rzeczy już tam mają choć wózków malutko.Podpatrzyłam fajne ciuszki ale mąż nie może patrzeć jak je kupuje-w domu już komoda załadowana nimi:))- więc nie będę biedaczka takim widokiem męczyć,pojadę tam jeszcze raz -sama. I spodobały mi się tam jeszcze leżaczki-bujaczki.Ładnie wykonane i niedrogie-65zł.Dziś kupię dzidziusiowi z okazji Dnia Dziecka-a co!! Odpowiedz Link Zgłoś
luciii a dałoby się przybliżyć nazwę ulicy dla tych 01.06.06, 11:03 nieautobusowych mam? <pliiis> bo mi nie nie mówi autobus 24 i okolice kościoła :( co to za ulica, albo przy jakiej większej jest usytuowana [jakieś inne budynki, rozpoznawalne przez nietubylców] ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: a dałoby się przybliżyć nazwę ulicy dla tych 01.06.06, 11:14 podejrzewam że dziewczyny mówią o Sobieskiego i Nad Potokiem??? tam gdzie teraz najwiekszy balagan budowlany :-))) ???? Odpowiedz Link Zgłoś
luciii hmmm... to ja poczekam jeszcze troszkę na 01.06.06, 11:26 jakieś przyblizone dane :P bo przyznaję się bez bicia, że znając tak troszkę ulicę Sobieskiego, nie umiem i tak lokalizować w jego okolicach takiej hurtowni [a może jakas nazwa? - może któraś wie?] tak by było już zupełnie jasno :D Odpowiedz Link Zgłoś
madida Już ci pisze kochana 01.06.06, 13:13 W Starym Bielsku jest Kościółek (najstarszy w Bielsku;),jadąc od ul.Piastowskiej , za tym kościółkiem skręcasz w lewo-w ul.Sobieskiego i pierwsza ulica w prawo to ul.Rafowa (na skrzyzowaniu).Pod numerem 14 (po prawej stronie-jakieś 100-150m do góry) jest hurtownia KAMAR i to jest właśnie to. Jeszcze Ci powiem że jest otwarta od 9-19 a w soboty do 15ej. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Materacyk 02.06.06, 09:56 A w jakiej cenie są tam materacyki do łóżeczka?Bo musze jutro kupić a chce porównać cene z Maana na Komorowickiej :P.Czy się opłaci tam jechać Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: Materacyk 02.06.06, 10:09 Akurat tego nie wiem.Ale napewno materacyki są tam w rozm.120x60.Tych większych ,jakbys potrzebowała -nie ma.Ale ogólnie patrząc na różne inne rzeczy, wszystko jest taniej.Np.moja kuzynka kupiła kocyk polarowy -wytłaczany - chyba w Maanie za 30zł a tam są za 26zł.Ja wczoraj leżaczek fundłam dzidzi za 68zł, a w mieście sa ok.80zł. Chyba warto się przejechać zrobić rekonesans. Choć ogólnie wybór jeszcze mają mały. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Re: Materacyk 02.06.06, 12:10 Właśnie taki mi potrzebny :)No i na już więc jutro wyciągne mojego lubego na zakupy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa7 Re: Materacyk 02.06.06, 14:15 materacyk 1/2 kokos w cenie 50-60zł inne ceny to np:przewijak 41 zł, prześcieradła 17zł, pościel w rozmiarze 135/100 6 częściowa w cene 135zł, łóżeczko klaudia 130zł a tomek 146zł, ubranko wyprawkowe 24-27zł, kaftaniki 6.90 a śpiochy 10.31zł, kocyk rożek (tzw.3w1)70zł Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb A mata edukacyjna? 02.06.06, 15:41 Bo też chce kupić ;)A materac faktycznie tani :) Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa7 Re: A mata edukacyjna? 02.06.06, 19:15 co do maty nie wiem nie pytałam ale jak byłam tydzień temu mowił ten właściciel ze jest po remoncie i do 2-3- tygodni bedzie miał większy asortyment i nową dostawe. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabb Ale zdziwko :P 07.07.06, 21:28 Miałam jak zobaczyłam tą hurtownie :D:D:D Myślałam ze to większe będzie a to jakby w piwnicy domu jednorodzinnego.Ale fakt faktem kupiłam materacyk za 53 zł :) Jeszcze dwie pary fajnych body na małą i kolorową pieluszke flanelową.A i sprzedawca bardzo miły i wygadany :) Odpowiedz Link Zgłoś