Dodaj do ulubionych

Usuńcie wątki autentego na śmietnik hyde park!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:47
To jakieś brednie. W BB odsetek homoseksualistow jest znikomy i mało kogo
absorbują ich problemy. Bar dla homosi zapewne by nie wypalił, bo nie byłoby
chętnych. Nie chcę by forum było zdominowane przez temat homoseksualizmu!!!
Obserwuj wątek
    • albrecht1 Re: Usuńcie wątki autentego na śmietnik hyde park 20.07.06, 09:07
      To jest forum publiczne i każdy ma prawo w zgodzie z regulaminem i netykietą
      poruszać tematy związane z Bielskiem-Białą. Wątek o barach dla homoseksualistów
      w ieście jak się okazuje znalazł spory oddzwięk wśród piszących, pomimo jak
      napisałeś odsetek homoseksualistów w mieście jest znikomy.
      Równie dobrze można by żądać usunięcia tematyki o bielskich i bialskich Żydach,
      bo ich odsetek w mieście jest chyba jeszcze niższy.
      Jak na razie na forum są jedynie dwa wątki autorstwa autentego.
      O jakiej zatem dominacji mowa?
      Dlatego wątek nie będzie usuwany tylko dlatego, że komuś nie odpowiada ta czy
      inna tematyka. Wówczas wystarczy nie odpisywać na takie wypowiedzi, a temat
      umrze śmiercią naturalną.
      • Gość: maynard_keenan Re: Usuńcie wątki autentego na śmietnik hyde park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:25
        > Równie dobrze można by żądać usunięcia tematyki o bielskich i bialskich
        Żydach,
        >
        > bo ich odsetek w mieście jest chyba jeszcze niższy.

Ale ich wpływ na miasto i kulturę był przeogromny. Zresztą nie wiadomo w ilu z
        nas płynie żydowskiej krwi. Takich co mają przodków żydów i dalej mieszkają w
        BB jest pewnie sporo. I może nie porównuj Gejów do Żydow, to mi się kjarzy z
        postępowaniem Adolfa H.

A autenty robi poprostu wieś. Prowokuje, a reszta go krytykuje. Wszystko stacza
        się na coraz niższy poziom. Dajmy z tym spokój
        • albrecht1 Re: Usuńcie wątki autentego na śmietnik hyde park 20.07.06, 11:16
          > A autenty robi poprostu wieś. Prowokuje, a reszta go krytykuje. Wszystko
          stacza
          >
          > się na coraz niższy poziom. Dajmy z tym spokój

Wszystko dobrze, tylko ja nie mam mocy sprawczej, aby zakazać ludziom polemiki
          z autentym. Chcą z nim dyskutować, to dyskutują.

>I może nie porównuj Gejów do Żydow, to mi się kjarzy z
          > postępowaniem Adolfa H.

Hitler porównywał obie mniejszości w sposób negatywny i zmierzający do
          fizycznej likwidacji takich osób.
          Ja natomiast zestawiłem obie mniejszosci dla przykładu, bez żadnych negatywnych
          wskazań, wezwania do przemocy czy dyskryminacji. Nie odpowiadam za skojarzenia
          czytających to osób.

> Ale ich wpływ na miasto i kulturę był przeogromny.

Wątki o kierowcach, rowerzystach, czy fryzjerach też nie są tematami o grupach,
          które jakoś specjalnie oddziałują na kulturę miasta. Z całym szacunkiem dla
          nich.
          • Gość: Nowszy Nie podejmujcie dyskusji - to jedyne rozwiązanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:46
            Gdyby nie wasze kolejne wpisy to sprawa dawno umarłaby smiercia naturalną. Ale
            wy nie potraficie zaprzestać strzępienia języka. Sami karmicie trolla.
            Przestańcie wreszcie!!! Błagam! Nie odpowiadajcie równiez na ten mój post.
            • Gość: maynard_keenan Re: Nie podejmujcie dyskusji - to jedyne rozwiąza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:30
              a ja błagam o usunięcie na hyde park. Włącznie z tym tematem!!!
              • autenty Powiedz szczerze - dlaczego tak sie boisz tego wat 20.07.06, 20:00
                Gość portalu: maynard_keenan napisał(a):

> a ja błagam o usunięcie na hyde park. Włącznie z tym tematem!!!

Powiedz szczerze - dlaczego tak sie boisz tego watku? Bardzo mnie to ciekawi.
        • autenty Dopatrywanie sie prowokacji gdzie jej nie ma 20.07.06, 20:07
          > Ale ich (Zydow) wpływ na miasto i kulturę był przeogromny. Zresztą nie wiadomo
          w ilu z
          > nas płynie żydowskiej krwi.

Tak samo wplyw homoseksualistow byl ogromny. Ogromna liczba ludzi to homo- lub
          biseksualisci, tylko ze nikt o tym nie wie. Skad wiesz ilu architektow
          miejskich, pracownikow urzedow, rzadzacych miastem bylo gejami?

> Takich co mają przodków żydów i dalej mieszkają w
          > BB jest pewnie sporo.

Takich, co maja homoseksualistow lub biseksualistow w rodzinach jest o wiele
          wiecej. Praktycznie kazda rodzina.

> A autenty robi poprostu wieś. Prowokuje, a reszta go krytykuje. Wszystko stacza
          > się na coraz niższy poziom. Dajmy z tym spokój

Moje watki nie sa prowokacja. To wy je tak odbieracie. Sam jestem tym bardzo,
          bardzo, bardzo zaskoczony. Piszac tu pierwszy raz nie spodziewalem sie takiego
          negatywnego odzewu. Nie spodziewalem sie, ze to miasto jest az tak bardzo
          zacofane i podnieca sie neutralnymi tematami.
      • autenty Brawo Albrecht1 ! 20.07.06, 19:57
        albrecht1 napisał:
        > To jest forum publiczne i każdy ma prawo w zgodzie z regulaminem i netykietą
        > poruszać tematy związane z Bielskiem-Białą. Wątek o barach dla homoseksualistów
        > w ieście jak się okazuje znalazł spory oddzwięk wśród piszących, pomimo jak
        > ...

Jestes jednak facet z jajami, a juz mialem watpliwosci...
        • autenty Jednak nie masz jaj... 24.07.06, 22:37
          autenty napisał:

> albrecht1 napisał:
          > > To jest forum publiczne i każdy ma prawo w zgodzie z regulaminem i netyki
          > etą
          > > poruszać tematy związane z Bielskiem-Białą. Wątek o barach dla homoseksua
          > listów
          > > w ieście jak się okazuje znalazł spory oddzwięk wśród piszących, pomimo j
          > ak
          > > ...
          >
          > Jestes jednak facet z jajami, a juz mialem watpliwosci...

A jednak nie masz jaj...
    • autenty W Bielsku jest bardzo duzo homoseksualistow 20.07.06, 19:55

> To jakieś brednie. W BB odsetek homoseksualistow jest znikomy i mało kogo
      > absorbują ich problemy. Bar dla homosi zapewne by nie wypalił, bo nie byłoby
      > chętnych. Nie chcę by forum było zdominowane przez temat homoseksualizmu!!!

Jak to jest statystycznie? - w kazdym spoleczenstwie 5% ludzi jest homo, 10% bi
      z przewaga homo, 55% bi z przewaga hetero, a 30% hetero.
      W takim razie w 100-tysiecznym Bielsku-Bialej jest:
      5 tys. homoseksualistow,
      10 tys. biseksualistow z przewaga homo,
      55 tys. biseksualistow z przewaga hetero,
      i tylko 30 tys. heteroseksualistow.
      Byloby wiec komu zajrzec do knajpy gejowskiej. Na Zachodzie sa knajpki gejowskie
      w jeszcze mniejszych wsiach niz Bielsko-Biala.
      • Gość: aliveinchains Re: W Bielsku jest bardzo duzo homoseksualistow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 07:12
        5 tys. homoseksualistow,
        > 10 tys. biseksualistow z przewaga homo,
        > 55 tys. biseksualistow z przewaga hetero,
        > i tylko 30 tys. heteroseksualistow.

co to cholera ma być ma być? (sic!) Nagle okazuje się , że kochający inaczej są
        w większości!
        Spadaj panie kolego na drzewo z takimi danymi
        • autenty Re: W Bielsku jest bardzo duzo homoseksualistow 21.07.06, 18:13
          Gość portalu: aliveinchains napisał(a):

> 5 tys. homoseksualistow,
          > > 10 tys. biseksualistow z przewaga homo,
          > > 55 tys. biseksualistow z przewaga hetero,
          > > i tylko 30 tys. heteroseksualistow.
          >
          > co to cholera ma być ma być? (sic!) Nagle okazuje się , że kochający inaczej są
          >
          > w większości!
          > Spadaj panie kolego na drzewo z takimi danymi

Zawsze tak bylo. Pociag do wlasnej plci jest nieobcy wiekszosci spoleczenstwa.
          • Gość: aliveinchains Re: W Bielsku jest bardzo duzo homoseksualistow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 07:53
            to ja należę do tej mniejszości "czystych" hetero...buaahhhaha z tymi
            biseksualistami to istne przegięcie..
            • autenty Re: W Bielsku jest bardzo duzo homoseksualistow 27.07.06, 19:21

> to ja należę do tej mniejszości "czystych" hetero...buaahhhaha z tymi
              > biseksualistami to istne przegięcie..

No dobrze, ale co to kogo obchodzi, jakiej jestes orientacji? Myslisz, ze to
              kogokolwiek interesuje?
              PS. Ja jednak mysle, ze jestes bi.
      • Gość: mm Ad vocem IP: *.c29.msk.pl 24.07.06, 22:42
        W Bielsku-B. mieszka prawie 180 tys. ludzi (to trochę więcej niż 100 tys.).
        Poza tym Bielsko prawa miejskie otrzymało pod koniec XIII w. lub w 1312, Biala
        w 1723.
        • autenty 180 tys.? Wstyd 27.07.06, 19:23
          Gość portalu: mm napisał(a):

> W Bielsku-B. mieszka prawie 180 tys. ludzi (to trochę więcej niż 100 tys.).
          > Poza tym Bielsko prawa miejskie otrzymało pod koniec XIII w. lub w 1312, Biala
          > w 1723.

Naprawde az 180 tys.? Czyli jednak dosc duze miesto, a mentalnie taki zascianek.
          Wstyd...
    • mcmaxim Re: Usuńcie wątki autentego na śmietnik hyde park 20.07.06, 23:21
      Sorry, ale wy, ktorzy tak domagacie sie usuwania watkow autentego, jestescie po prostu stuknieci. Zamiast domagac sie usuniecia jego watkow wystarczy wrzucic jego nicka do KF, i nie bedziecie widzieli zadnych jego postow. Ja tak dawno zrobilem i mam duzo swietego spokoju i ladniejszy ekran :-)
      Pamietajcie: "Z debilem sie nie dyskutuje. Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pobije doswiadczeniem".
      • autenty Ale ten mcmaxim to glupek. Mysli, ze jak sie zamkn 23.07.06, 23:02
        mcmaxim napisał:
        > Sorry, ale wy, ktorzy tak domagacie sie usuwania watkow autentego, jestescie po
        > prostu stuknieci. Zamiast domagac sie usuniecia jego watkow wystarczy wrzucic
        > jego nicka do KF, i nie bedziecie widzieli zadnych jego postow. Ja tak dawno zr
        > obilem i mam duzo swietego spokoju i ladniejszy ekran :-)
        > Pamietajcie: "Z debilem sie nie dyskutuje. Najpierw sprowadzi Cie do swojego po
        > ziomu, a potem pobije doswiadczeniem".

Ale ten mcmaxim to glupek. Mysli, ze jak sie zamknie oczy to swiat przestaje
        istniec.
    • Gość: aliveinchains Re: Usuńcie wątki autentego na śmietnik hyde park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 07:32
      czy pięć wątków o jednym i tym samym to trochę nie za dużo? Może zrobmy
      podforum "Życie gejowskie w BB"...
      • b.r.o.n.x Usuńcie wątki autentego na śmietnik hyde park 24.07.06, 09:02
        Usuwanie wątku Autentego niczemu nie służy. Chłopak tylko zyskuje rozgłos, a
        może szuka bratniej duszy :) tego nie wiem. Ta statystyka jakaś naciągana nie
        poparta żadnym źródem więc uznaje ją za raczej wyraz dobrych chęci ze strony
        Autentego( powiedzmy że jestem jak niewierny Tomasz, nie zobaczę , nie
        uwierzę). Co do wsi... czy posiadając gejowski bar będziemy w twych oczach
        miastem?? Nie wiem czy kiedykowiek byłeś w naszym mieście?? Oceniać tak bez
        znajomości.
        • autenty Re: Usuńcie wątki autentego na śmietnik hyde par 27.07.06, 19:26
          b.r.o.n.x napisał:
          > Usuwanie wątku Autentego niczemu nie służy. Chłopak tylko zyskuje rozgłos, a
          > może szuka bratniej duszy :) tego nie wiem.

No, raczej nie w BB i raczej nie w taki sposob :-)

> Ta statystyka jakaś naciągana ni
          > e
          > poparta żadnym źródem więc uznaje ją za raczej wyraz dobrych chęci ze strony
          > Autentego( powiedzmy że jestem jak niewierny Tomasz, nie zobaczę , nie
          > uwierzę).

Zrodlo: Raport Kinsey'a.

> Co do wsi... czy posiadając gejowski bar będziemy w twych oczach
          > miastem?? Nie wiem czy kiedykowiek byłeś w naszym mieście?? Oceniać tak bez
          > znajomości.

Przejezdzalem, z okna samochodu nie wygladalo na takie homofobiczne, jakim sie
          okazalo.
          • Gość: Nowy watek Dupa Autentego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 20:52
            Proponuje podforum j.w.
            • autenty Ale ty jestes wulgarny 27.07.06, 22:59
              • Gość: Nowy wątek Re: Ale ty jestes wulgarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:39
                Nie bardziej wulgarny niz parady homoseksualistów, ktore propagujesz i na
                ktorych pokazujecie swoje dupy i nie tylko.
                • autenty Re: Ale ty jestes wulgarny 28.07.06, 18:23
                  Gość portalu: Nowy wątek napisał(a):

> Nie bardziej wulgarny niz parady homoseksualistów, ktore propagujesz i na
                  > ktorych pokazujecie swoje dupy i nie tylko.

Parady homoseksualistow nie sa wulgarne. Prawdziwie wulgarne sa wasze parady
                  heteroseksualistow, jak Love Parade w Berlinie, albo karnawal w Rio de Janeiro,
                  gdzie co roku zreszta ginie kilka.
      • autenty Re: Usuńcie wątki autentego na śmietnik hyde park 27.07.06, 19:23

> czy pięć wątków o jednym i tym samym to trochę nie za dużo? Może zrobmy
        > podforum "Życie gejowskie w BB"...

Tak! Zrobmy takie podforum!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka