Gość: madziak78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:41 witam, czy możecie polecić wodzireja na wesele? znalazłam gdzieś namiary do Pana Macieja Hącia - może ktoś wie jak prowadzi imprezy? bede wdzieczna za info. pozdr. madziak78 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodzirejkris Re: wodzirej 28.10.06, 00:56 Myślicie o ślubie, weselu? Pragniecie profesjonalnej obsługi w tym dniu? Zastanawiacie się nad dodatkowymi atrakcjami ? Wszystko to znajdziesz tu – U KRISA www.agencjakris.com Agencja Usługowo - Artystyczna KRIS powstała i działa na Śląsku już kilka lat. Współpracuje z zespołami muzycznymi, prezenterami. Proponuje profesjonalne nagłośnienie, oświetlenie, zajmuje się wystrojem sal, a wszystko to przy udziale najlepszych z tej branży. KRIS – czyli Krzysztof - jestem wodzirejem – prezenterem. To co robię jest moją pasją – po prostu lubię sprawiać ludziom radość organizując im dobrą zabawę. Moją pracę mogą ocenić dziesiątki szczęśliwych par i ich goście oraz restauracje, w których grałem. W swojej pracy posługuje się profesjonalnym sprzętem estradowym tel 504197667 (032)2287061 dzialam na Śląsku i nie tylko!!! www.agencjakris.com a pro po Honcie znam jest to wodzirej "starszej daty" choc slyszalem (bo nie mialem okazji widziec go w pracy) ze sobie dobrze radzi Odpowiedz Link Zgłoś