Dodaj do ulubionych

nikt nic nie wie o przedszkolach ?

11.09.06, 07:49
Zadaję pytanie po raz drugi może ktoś zauważy i coś napisze, szczególnie
rodzice dzieci chodzących do przedszkoli w bielsku.
Napiszcie które przedszkola polecacie, a które nie.
Szczególnie interesuje mnie program, podejście Pań do dzieci oraz wyżywienie.
Będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • ploka Re: nikt nic nie wie o przedszkolach ? 14.09.06, 12:33
      Moja córka chodziła do Przedszkola nr 29. Nie polecam ani ze względu na
      wyżywienie, ani traktowanie dzieci. Teraz chodzi do Przedszkola Integracyjnego
      nr 1 i jestem zadowolona. Był co prawda w zeszłym roku problem z Salmonellą,
      ale to wszędzie się może zdarzyć. Otrzymałam tam fachową opiekę psychologa i
      pań nauczycielek. Wiem, że zostawiam dziecko w dobrym miejscu.
      • aga024 Re: nikt nic nie wie o przedszkolach ? 10.05.07, 18:41
        Gorąco polecam przedszkole nr 25 na ul. Widok 28. Są tam wspaniałe
        nauczycielki - wszystkie bez wyjątku !!! Przedszkole jest mądrze zarządzane
        przez Panią Dyrektor. Miałam tam dwójkę dzieci a obecnie chodzi tam piątka
        dzieci moich znajomych i każdy jest bardzo zadowolony. Moje dzieci były bardzo
        dobrze przygotowane do podjęcia nauki w pierwszej klasie co świadczy o wysokim
        poziomie "nauczania" w zerówce. Dzieci uwielbiały tam chodzić !!! Jest tam
        piękny ogród, zawsze jest czysto, są organizowane różne imprezy dla dzieci i
        rodziców. Jedzenie smaczne. GORĄCO POLECAM !!!
        • Gość: Kasia Przedszkole nr 25 IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 09:44
          Również polecam. Opieka, wyżywienie i warunki bardzo dobre. Dziecko bardzo
          dobrze przygotowane do szkoły.
    • mazia99 Re: nikt nic nie wie o przedszkolach ? 10.05.07, 23:20
      A ja gorąco polecam przedszkole integracyjne nr 2 na ul.Łagodnej.
      Córka nawet nie zdąży mi dać buziaka - i już śmiga na salę.
      Wyżywienie OK, fajne opiekunki (zwłaszcza Pani Ula i Pani Terenia ;-), różne
      imprezy, dzieci uczą się wielu rzeczy. Duży ogródek, taras, budynek parterowy.
      Naprawdę dobra opieka.
      • putka2 Re: a jak z chorowaniem........... 11.05.07, 18:08
        dzieci.Interesuje mnie czy Panie przyjmują rano dzieci z widoczną infekcją, a
        póxniej zdrowe ją " łapią " Dziekuję za odzew
    • Gość: dzidka Re: nikt nic nie wie o przedszkolach ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.07, 22:21
      Również nr 25 polecam. Nauczycielki są super, pani dyrektor rewelacja! Duży
      teren przyprzedszkolny na wyjścia.
      Dzieci z katarem czy kaszlem są przyjmowane. Pamietam że tej zimy wisiała kartka
      żeby nie przyprowadzać dzieci chorych (czyli gorączka itd + antybiotyk). Bo były
      takie mamuśki co chore dziecko przyporowadzałay i chciały antybiotyk zostawić
      żeby pani podała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka