thetom1 11.10.06, 08:08 Witam, Jak w temacie. Potrzebuje sprawdzonego blacharza z Bielska lub okolic. Bedze wdzieczny za jakiekolwiek info, Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Re: poszukiwany dobry blacharz samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 08:50 Jak mi dwa lata temu miły pan pod "Prezydentem" skasował tył (tzn. mojemu autu, nie mi :-), to naprawiali mi auto w Komorowicach, firma się zwie, o ile dobrze pamiętam, Akra 2. Zrobili porządnie, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwo2 Re: poszukiwany dobry blacharz samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:37 jedz do Buczkowic i dalej droga w kierunku Godziszki. Jest tam warsztat P. Leona Kwasnego. Gosc jest solidny i ceny ma satysfakcjonujace. Widzialem juz kilka pojazdow zrobionych u niego i nie spartaczyl roboty jak sie to mowi. Nie od dzis wiadomo ze w Bielsku, w miescie uslugi maja swoja cene wiec lepiej jechac na przedmiescia. Nie polecalbym lakiernika przy ul Karpackiej bo jak odebralem kiedys auto to okazalo sie ze bylo trojkolorowe.. Odpowiedz Link Zgłoś