Dodaj do ulubionych

Prośba do pana Heczko

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.10.06, 18:41
O ile dobrze pamietam pan Heczko zagląda na to forum, mam do pana jedno
maleńkie, (może dla pana nieistotne) pytanie:
Ponownie kandyduje pan do RM, co pan dotąd zrobił dla mieszkańców miasta???

Oczywiście pomijam fakt pana "błyskotliwej" wypowiedzi w sprawie "czy ta pani
ma na sobie majteczki", nic nie wnoszących polemik z panem prezydentem,
tudzież dopatrywania się (niczym członkowie PiS) na każdym kroku przekrętów,
korupcji....itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysztof Re: Prośba do pana Heczko IP: *.c27.msk.pl 21.10.06, 10:13
      Mironku kochany !
      Coś z czuciem polityki u ciebie kiepsko.
      Odpowiadam - Tyle ile może zrobić dla kraju poseł będący w opozycji do
      rządzących ! Czyli bardzo, bardzo nniewiele, bo nie ma ani możliwości
      oddziaływania na rządzących ani możliwości dysponowania publicznymi środkami.
      Raczej spytaj o to Pana Kanika, Balona, Okrzesika - to oni zawarli nieformalną
      koalicję z Jaśnie panującym Krywultem.
      • Gość: Nowszy Re: Prośba do pana Heczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 11:44
        Złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy.A poza tym to pan Heczko nie
        jest smotnym białym żaglem Rady Miejskiej. Ma przeciez kolegów z tej samej
        opcji. Sądzę, że wyliczac nie trzeba.
    • Gość: Kaligula Re: Prośba do pana Heczko IP: *.bsb.vectranet.pl 21.10.06, 12:16
      Ja Ci chetnie odpowiem:> Nic nie zrobił oprocz korzystania z internetu w
      ratuszu...:)
      • Gość: Gorol Re: Prośba do pana Heczko IP: *.bsb.vectranet.pl 21.10.06, 13:19
        Jak nie udało się zaatakować prezydenta za Finex to przyczepił się do
        urzędników. O fe ! A co zrobił dla mieszkańców z tego okręgu, z którego go
        wybrali? No chyba nic.....
      • Gość: Miron Re: Prośba do pana Heczko IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.10.06, 19:12
        Fakt. A w poprzedniej kadencjii miał więcej przywilejów, bo (o zgrozo!) był w
        zarządzie miasta, miał służbową komórkę i mógł na koszt mieszkańców dłuuugo
        rozmawiać. Dobrze że u nas w mieście jeszcze tak dobrze nie jest, i nie miał
        osobistego kierowcy - bo całkiem by sie w głowce poprzestawiało.
    • Gość: bielszczanin4 Re: Prośba do pana Heczko IP: *.c28.msk.pl 21.10.06, 13:43
      Nie wiem co zrobił Heczko.
      Ale nie wiem też co i czy cokolwiek zrobiłeś TY...?
      Przed osądzaniem innych warto spojrzeć na siebie.
      • Gość: Miron Re: Prośba do pana Heczko IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.10.06, 17:19
        Z tą małą różnicą, że ja właśnie nie kandyduję do Rady Miasta, i nigdy w niej
        nie zasiadałem. Uważam, że tam powinni garnąć sięludzie, którzy mają miastu coś
        do zaoferowania, udzielają się społecznie, są powszechnie szanowani no i
        UCZCIWI!!!
        Które z tych cech można przypisać panu Heczce???:)
      • Gość: Gorol Re: Prośba do pana Heczko IP: *.bsb.vectranet.pl 21.10.06, 18:44
        Mowa, ale skoro wystartował i został wybrany to należy pracować nie
        tylko "szturchać" prezydenta. Za to nie będzie rozliczany ale głównie za to w
        czym pomógł tym mieszkańcom którzy na niego głosowali. Na zebraniach rocznych
        na RO nie bywa a ludzie to pamiętają. Może się tak zdarzyć, że 1 miejsce na
        liście to za mało...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka