wiolek26 23.10.06, 10:27 Niedawno zostałam przez was ciepło przywitana na tym forum. A teraz muszę się pochwalić. Zrobiłam wczoraj test i mam dwie ładne kreseczki. Także zostaną mamą po raz drugi około 1 lipca 2007. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpd3 Re: Będę mamą 23.10.06, 10:55 Doskonale wiesci! Gratulacje! Ach, pamietam jak prawie rok temu tez z drzeniem serca robilam test. Pierwsze dwa nic nie wykazaly. Ale ja uparlam sie, ze dzidzia musi byc i za trzecim razem rzeczywiscie ujrzalam te dwie krechy:)) Uwazaj na siebie i niech Cie teraz wszyscy wkolo rozpieszczaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ewal-m Re: Będę mamą 23.10.06, 11:01 Gratulacje !!! I dbaj o siebie i maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 Potężne 23.10.06, 11:23 gratulacje! Jak już tutaj napisano, pamiętaj o tym, aby pozwalać się rozpieszczać w trybie ekstremalnym!!!! To jedna z wiadomości, od których robi mi się ciepło na sercu, które wywołują radość... W jakimś (dobrym oczywiście) sensie zazdroszczę wszystkim, którzy zobaczyli i zobaczą dwie kreski i mają przed sobą taką niesamowitą część przyszłości. Przeżyłam to trzykrotnie, w moim przypadku trzykrotnie było magicznie i fantastycznie, czego i Wam gorąco życzę!!!!! Wszystkiego dobrego! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
luciii nasłodsze gratulacje :)***** 23.10.06, 19:56 niech fasolka rośnie w siłę :) najlepszego :) ,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,. . do jasnej cholery! wietrznej ospy! i różyczki! co z tym porem?!? Odpowiedz Link Zgłoś
agamp gratulacje! 23.10.06, 20:22 Dbaj o siebie i o dzidziusia, niech się zdrowo rośnie na pieknego noworodka! Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Gratulacje serdeczne 24.10.06, 09:20 Od dziś uśmiechaj sie do wszystkich bo zdarzył się cud. Głaskaj fasolkę od forumowej ciotki, pozwalaj sie rozpieszczać a za kilka miesięcy tulaj małego człowieczka najsłodziej jak umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: Będę mamą 24.10.06, 19:37 Serdeczne gratulacje!!!!!!! Niech maleństwo rośnie zdrowo, a mamie dużo spokoju i radości. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Będę mamą 24.10.06, 21:38 Brawo! Teraz musisz nas na bieżąco informować - co słychać, jak się czujesz, ... no wiesz :o) Gosia Michasia Odpowiedz Link Zgłoś
wiolek26 Re: Będę mamą 25.10.06, 14:19 Dziewczyny dziekuję bardzo za gratulacje. Jak na razie czuję się ok. Będę na bieżąco Was informować co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś