exey84 28.12.06, 13:40 Czy któraś z Was wie coś o tym adresie??? podobno dr Stolecki tam przyjmuje ale co tam jest? szpital? prywatna klinika? w necie nic nie mogę na ten temat znaleźć:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silwer81 Re: Jemiołowa 63 ??? 28.12.06, 15:58 Ja chodzę do Stoleckiego do PoliMedu- to jest chyba ul. Kustronia, jadąc prosto od dworca przed zjazdem na Szyndzielnię obok stacji BP- charakterystyczne bloki tel. (033)816-11-00 lub 816-04-43. Odpowiedz Link Zgłoś
exey84 Re: Jemiołowa 63 ??? 28.12.06, 16:07 tak tak to wiem też tam do niego chodzę ale wiem że przyjmuje też na jemiołowej tylko nie mam pojęcia czy tam jest jakiś szpital, klinika czy poprostu jeszcze jedna poradnia. Odpowiedz Link Zgłoś
silwer81 Re: Jemiołowa 63 ??? 28.12.06, 16:16 Na jego wizytówce mam tę Jemiołową 63 i wydaje mi się, że jest to jego adres prywatny. Odpowiedz Link Zgłoś
exey84 Re: Jemiołowa 63 ??? 28.12.06, 16:30 hmm może. w każdym razie dzięki. po nowym roku mam wizytę to dowiem się co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewal-m Re: Jemiołowa 63 ??? 29.12.06, 15:32 Z tego co wiem to jego adres prywatny. Teraz przyjmuje na Kustronia, ale myśle że już niedługo przychodnia przeniesie się do nowej siedziby do cygańskiego lasu, przy tej ulicy co jedzi autobus nr 8 niedaleko ostatniego przystanku. Odpowiedz Link Zgłoś
exey84 Re: Jemiołowa 63 ??? 30.12.06, 12:13 Mam nadzieję że narazie jeszcze będzie na Kustronia. Z tego co się dowiedziałam to pracuje też w jedynce, ale czy napewno to się dowiem 8 stycznia na wizycie. Odpowiedz Link Zgłoś
silwer81 Re: Jemiołowa 63 ??? 30.12.06, 22:07 Na 100% pracuje w jedynce na Wyspiańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewal-m Re: Jemiołowa 63 ??? 31.12.06, 11:25 a skąd wiecie że pracuje na wyspiańskiego??? kiedyś był w wojewódzkim ale od czerwca chyba juz tam nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jopiec Re: Jemiołowa 63 ??? 08.01.07, 19:26 Zdziera kasę zarówno tam(mieszka i prowadzi privat)jak i na Kustronia..Musi przecież zarobić na swoją piękną kliniczkę w Cygańskim..Brrr..Sorki,ale on,jego żonka i Szymala tak zdarli ze mnie kasę,że najchętniej nasłała bym na nich dziennikarzy z jakąś prowokacją.. Odpowiedz Link Zgłoś
u_brzoska Re: Jemiołowa 63 ??? 08.01.07, 22:15 Podpisuje sie rekami i nogami Ze mnie zdarl Szymala, sama nie wiem jak moglam byc taka naiwna. Nigdy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
jopiec No proszę! 08.01.07, 23:23 Zróbmy listę naciąganych przez Stoleckiego i spółkę..Moim zdaniem Szymala powinien tańczyć na rurze,a nie leczyć,jesli chce dobrze zarobić..Zaglądał mi głęboko w oczy i bez zająknięcia proponował usuwanie laserowe (600zł) nadżerki,której nie było(stwierdził jej obecność po badaniu kolposkopowym za 300zł)Powiedział,że z tak zaawansowaną nie wyobraża sobie innej metody!!!3 następnych lekarzy, u których byłam na konsultacji, nadżerki nie wykryło.. Strzeżcie się tych naciągaczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: Jemiołowa 63 ??? 09.01.07, 21:05 Hmm, ja chodziłam do Stleckiego przez całą ciąże, początkowo prywatnie(2 pierwsze wizyty), potem na NFZ. Ciąza dośc trudna, zagrożona poronieniem i sporym ryzykiem później. Stolecki dał sobie radę i poza drobnymi wpadkami typu brak skierowania na badania (dostawałam rozpiske na kartce i płaciłam za badania prywatne) było ok. Jedynie pod koniec ciąży solidnie nastraszyła mnie jego żona -histeryczka, usiłując mnie NATYCHMIAST położyć do szpitala z powodu przekroczenia 33 tygodnia ciąży bliźniaczej. Ale było, minęło, urodziłam prawie w terminie (37t,4 d) i z bardzo dobrym jak na bliźniaki efektem. Poniekad jest to skutek dobrej opieki od początku ciąży (Stolecki "wyłapał" ciąże bliżniaczą w 6 tygodniu, co nie jest zbyt częste i proste) Wiec nie chcę uogólniać, dla mnie ten lekarz jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
putka2 Re: Jemiołowa 63 ??? 10.01.07, 19:28 Też chodziłam całą ciążę do Stoleckiego na NFZ i byłam zadowolona. Tak jak ciri 77 płaciłam za wszystkie badania, ponieważ było mi głupio poprosić o skierowanie na bezpłatne. Faktem jest, że urodziłam w 7 mies. ale nie myslę iż to było efektem zaniedbania Stoleckiego. jest rzeczywiście bardzo miły, delikatnie bada i wydaje się kompetentny, chociaź uważam że ma za dużo pacjentek. Ale słyszałam bardzo duzo podzielonych opinii o nim Odpowiedz Link Zgłoś
silwer81 Re: Jemiołowa 63 ??? 10.01.07, 22:16 Ja chodzę do Stoleckiego od kilku lat i w sumie jestem zadowolona.Prowadził moją ciążę- chodziłam do niego na NFZ, zawsze bardzo dokładny, poświęcał mi naprawdę dużo czasu podczas każdej wizyty, USG za darmo, tylko badania podstawowe finansowałam sama- tak samo jak Wy- tłumaczył to limitami, tym, że woli pieniądze przeznaczać np. na bezpłatne USG- nigdy mnie na nic nie naciągał. Jedyne, co mogę mu zarzucić to to, że mimo dużych obrzęków i przyrostu masy w czasie ciąży nie stwierdził u mnie zatrucia ciążowego i skończyło się zagrażającą rzucawką i cc.Szymala to faktycznie straszny naciągacz, nie ma rzadnych skrupułów- podobno Stolecki nie żyje z nim w zgodzie i chce się uniezależnić- ale to tylko plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewal-m zadowolona 11.01.07, 12:20 Chodze do Stoleckiego od kilku lat, czasem prywatnie, ale generalnie na kase. Prowadził moją ciąże, bardzo się bałam bo pierwsze dziecko straciłam ale jakoś zawsze potrafił mnie uspokoić i po wizycie wychodziłam pełna optymizmu. Z badaniami to fakt że płacić trzeba ale dał mi np.skierowanie na bepłatne lepsze usg. Nie uważam, że zdziera kase,jak nie mogłam zajść w ciąże i bardzo często chodziłam na monitorowanie cyklu to czasem nie brał kasy choć byłam prywatnie. Jedyny minus to są te tłumy ludzi w przychodni,ale widać więcej jest zadowolonych niż niezadowolonych :-) Ja go wszystkim polecam jako dobrego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
u_brzoska Re: zadowolona 11.01.07, 17:19 Mnie tez Szymala nie dawal skierowan na bezplatne badania, tlumaczac sie limitami. Az poszlam do niego z wyciagiem z ustawy, gdzie jest wyraznie napisane jakie badania i kidy naleza sie ciezarnej. I skonczylo sie. Nikt tu nikomu laski nie robi. Inna sprawa,ze potem odwodzil mnie od badan np. mowiac ze robienie morfologii to tylko niepotrzebne ryzyko zakazenia zoltaczka i tym podobne dyrdymaly. A kiedy trafilam do niego w 24 tyg z silnymi uplawami, nie zrobil nawet usg zeby sprawdzic czy to nie odchodzace wody, tylko zalecil plukANKI Z TANTUM ROSA. Poltora dnia pozniej urodzilam. Brzoska Odpowiedz Link Zgłoś