guciobelin Re: Ciri... 23.09.07, 22:25 Sorry, za wcześnie enter. Pisałaś kiedyś o japońskim ogrodzie w Janowicach. Czy to ogólnie dostępne miejsce? Widziałam dziś zdjęcia w czasopiśmie Ogrody, wygląda przecudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Tak, miejsce jest dostępne 24.09.07, 12:33 chyba można zwiedzić (co najmniej część), mozna też kupować sadzonki i chodzić na specjalistyczne kursy lub pokazy A przy okazji wizyty w ibuki - można wpaść do mnie na kawkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: To ja wpadam, kiedyś. 24.09.07, 22:01 Aha, jakby juz co do czego, to mogę zabrać szydełko? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Szydełek Ci u mnie dostatek :))) 24.09.07, 22:07 więc się nie kłopocz pamiętaniem :) zbieraj sie na oglądanie, póki jest slicznie Ps pyszną herbatkę tez posiadam, nie zebym kusiła, ale tak informacyjnie pisze..... Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: Szydełek Ci u mnie dostatek :))) 24.09.07, 22:19 Ło matko!!! To ja pozerkam w kalendarz i dam znać kiedym wolna;-) Odpowiedz Link Zgłoś