Gość: pawel IP: *.centertel.pl 29.09.07, 11:31 Witam Czy ktos ma informacje nt. pracy w Wydawnictwie Piętka w Bilesku jako telemarketer. Prosze o jakiekolwiek informacje.:) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lacky Re: Wydawnictwo Piętka Bielsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 12:22 tu znajdziesz odpowiedź na twje pytanie Pozdrawiam i odradzam !!!!!!!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=59&w=67416002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Wydawnictwo Piętka Bielsko IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.08, 12:34 forum, na którym znalazłbyś odpowiedź jest zablokowane!Mi jeszcze udało się tam zajrzeć przed zadzwonieniem do Piętki w sprawie pracy:)Po przeczytaniu tych opowieści odechciało mi się całkowicie.Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Wydawnictwo Piętka Bielsko IP: *.profiline.pl 15.01.08, 14:26 Cześc!ja jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie , można zarobić dużo kasy i klimat też jest świetny.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wydawnictwo Piętka Bielsko IP: *.chello.pl 01.03.08, 08:33 Wcale nie jest tak pięknie jak opowiada kacha.Jest w miare dobrze dopuki nie ma się kontaktu z panem Piętką.Jest to osoba dyspotyczna ,nie mająca szacunku dla ludzi.Wszyscy są nie udolni!!!!! Nie umiejący pracować!!!! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wydawnictwo Piętka Bielsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 11:10 A ja napisze tak. wszedzię dobrze tam gdzie nas nie ma... i wszyscy Ci co narzekają niech najpierw zastanowią się czy sami pracowali tak jak powinni i czy rzeczywiscie mogą sami coś powiedzieć złego na temat tej firmy czy znają to z opowieści innych... ja sobie chwalę tą pracę.. i nie mam na co narzekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Wydawnictwo Piętka Bielsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 17:02 Witaj.mam pytanie,interesuje mnie praca w tej firmie,ale niepokoją mnie komentarze.Proszę o więcej informacjii co się tam dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś