unaragazza 25.02.08, 23:22 Gdzie sie udac do lekarza dermatologa w Bielsku? Obojetne czy przychodnie na NFZ czy prywatnie- byleby byl to dobry lekarz. Dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: un ragazzo Re: gdzie do dermatologa? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.02.08, 23:37 dobry lekarz to dr Solarz (chirurg onkolog), wizyta 70 zl 8184685, ul. Cieszyńska 472. jak masz jakies zmiany na sobie pieprzyki czy cokolwiek, nie wiem co Ci jest...ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza Re: gdzie do dermatologa? 26.02.08, 21:43 Ale onkolog to raczej nie dermatolog, prawda????? A Karasinski to gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: gdzie do dermatologa? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.02.08, 08:43 a skąd ja mam to wiedziec ?? unaragazza napisała: > Ale onkolog to raczej nie dermatolog, prawda????? > > A Karasinski to gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza Re: gdzie do dermatologa? 27.02.08, 18:13 stwierdzenie, ze dermatolog to nie onkolog bylo retoryczne Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: gdzie do dermatologa? 27.02.08, 14:10 unaragazza napisała: > Ale onkolog to raczej nie dermatolog, prawda????? Po pierwsze - nie wrzeszcz kobieto, nie napisalas o co Ci konkretnie chodzi wiec ktos pomyslal ze o zmiany skorne, a tu onkolog jak najbardziej jest wlasciwym adresem. > A Karasinski to gdzie przyjmuje? Po drugie - o googlach slyszalas? Wystarczy wrzucic nazwisko lekarza i pojawia sie link do jego strony internetowej dermatolog-wenerolog.pl/kontakt.php Po trzecie - nie wiem z jakim konkretnie problemem szukasz dermatologa, ja moge polecic dr Borek-Lupa, ale to gabinet dermatologii estetycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: gdzie do dermatologa? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.02.08, 15:08 tak vobi, masz racje... mialem nadzieje ze pomoge komus-no bo jak dermatolog to o zmiany na skorze...czyli pieprzyki itd.. i dlatego polecilem tego lekarza. no ale ta ragazza to pewnie jeszcze bardzo mloda, choc napewno nie wychowana i dlatego tak zareagowala...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza Re: gdzie do dermatologa? 27.02.08, 18:15 Po pierwsze, dlaczego tak na nie napadasz? Skad u Ciebie ta agresja? Napisalam bardzo konkretnie o co mi chodzi - gdzie sie udac do dermatologa. Nie onkologa. I nie wrzeszcze na forum - wrzask zapisywany jest Caps Lockiem - odsylam do netykiety. A po trzecie, po to jest forum, zeby sie wypytac:P Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: gdzie do dermatologa? 27.02.08, 21:12 unaragazza napisała: > Napisalam bardzo konkretnie o co mi chodzi jak sama widzisz (vide powyzsze odpowiedzi) Twoje pytanie jest za malo konkretne, sa rozne specjalizacje dermatologiczne > I nie wrzeszcze na forum - wrzask zapisywany jest Caps Lockiem - > odsylam do netykiety. Tia... strasznie ograniczona jestes, jesli wydaje Ci sie ze tylko za pomoca CapsLock`a mozna "wrzeszczec". Juz pomijam zupelnie kwestie kultury dyskusji, rozumiem ze to juz za wysokie progi... > A po trzecie, po to jest forum, zeby sie wypytac:P jasne, zeby sie wypytac i ewentualnie podziekowac za odpowiedzi zamiast drzec ryja! Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza Re: gdzie do dermatologa? 27.02.08, 22:41 Twoja wypowiedz swiadczy o Twojej kulturze. Z takimi osobami nie warto polemizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: gdzie do dermatologa? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.02.08, 23:00 nie no, ragazza , przeginasz pałe, zachowujesz się niczym J. Kaczynski, czy cale PiS. szczyt chamstwa, obludy i bezczelnosci. niebywale agresywnie itd... i na czym to własnie polega, mówisz ze to wszyscy inni sie tak zachowują, ale nie Ty... brak słów. nie umiesz sie zachowac, podziekowac, przeprosic, przyznac do błędu...podstawy wspolzycia w spoleczenstwie i dobrego wychowania. zdziczenie społeczeństwa. he he he, co za wiocha(umysłowa oczywiście- nie mam nic do ludzi żyjących na wsiach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo Re: gdzie do dermatologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:41 Szkrabko albo Karasiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: gdzie do dermatologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 22:18 Dr.Lesińska jest dobra dla kochajacych adrenalinę. Rozpoznała u mnie czerniaka.To były wakacje,urlopy. Na potwierdzenie diagnozy u onkologa czekałem 10 dni. Oj,były emocje!!!!! Czerniak okazał się tętniaczkiem i sam się wchłonął..... "no comment..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: gdzie do dermatologa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.08, 22:17 Tylko nie Szkrabko! Wiele dobrych opinii slyszalam o dr Kaczur (Danuta Santarius-Kaczur)- niestety mi nie pomogla. Kiedys przyjmowala na Pszennej i w EuroMedice na Prusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo Re: gdzie do dermatologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 23:00 czemu nie szkarbko? W sumie sam z niej zrezygnowałem po dwoch latach leczenia, poszedlem do karasińskiego, ale mam te same leki. Tylko u Szkrabkowej płaciłem za 5 minut wizyty a u Karasińskiego 70 w CzDz ( w BB podobno 100 kasuje) za 5-10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedi Re: gdzie do dermatologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 22:25 I znowu Karasińska!!! Ludzie!!!! Kobita olewa totalnie. Leczył się u nie mój teść,leczyla siostra./na Sixsta/ Nic,zero efektów.Przedłużanie kuracji i naciąganie na kasę. A zapewne już przy pierwszej wizycie było jasne że schorzenie jest trwale nieuleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: gdzie do dermatologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 23:45 polecam panią dr wolny,nie wiem czy nadal przyjmuje w bcm-ie.swego czasu pomogła mi dobrać odpowiednie maści do mojej alergicznej i wrażliwej skóry.bardzo dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewikma Re: gdzie do dermatologa? 05.03.08, 09:04 dr Lupa, przyjmuje na ul Łukasińskiego. w ramach NFZ jak również prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keti Re: gdzie do dermatologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 20:34 a ja polecam dr.Mąka-Smederevac, przyjmuje w Cygańskim Lesie na Olszówki. Prywatny gabinet. Ale kobieta ma wiedzę, to trzeba jej przyznać. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benio Re: gdzie do dermatologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 22:29 ale czy jej wiedza teoretyczna przekłada się na praktykę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keti Re: gdzie do dermatologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 14:22 tak, mnie wyleczyła z trądziku który leczyłam przeszło 10lat, kuracja trwała 6-mcy, była łączona farmakologicznie i zewnętrznie, notabene preparatem robionym w aptece za całe 5zł. Wykryła przy okazji inne dolegliwości wydzielania zewnętrznego i dziś mam święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriela Re: gdzie do dermatologa? IP: *.cable.ubr14.newt.blueyonder.co.uk 15.03.08, 19:41 A możecie napisać w jakich sprawach Wam pomogły?? bo mnie chodzi o pozbycie sie plam po trądziku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie do dermatologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 13:44 A próbowałaś maść TOINTEX? Do nabycia w aptece bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mach_2 Re: gdzie do dermatologa? IP: *.c201.msk.pl 16.03.08, 15:10 możecie napisać w jakich sprawach Wam pomogły?? bo mnie chodzi o > pozbycie sie plam po trądziku... Jeśli chodzi o plamy, to polecam peelingi i mikrodermabrazję. U lek. Doroty Lupy, która zajmuje się glównie dermatologią estetyczną, peeling kosztuje 120 zl, mikroderm. 150 zl. W przychodni na Reymonta (kolo Apeny) przyjmuje też lek. Diana Frączek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iZA Re: gdzie do dermatologa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.08, 16:17 ODRADZAM DR LUPE PO KWASACH U NIEJ WYSZLAM Z DZIURAMI BO MI SIE KWAS WZARL I DO TEJ PORY MAM PIEKNE BLIZNY. WSZYSCY ZNAJOMI DZIWIA SIE ZE JESZCZE JEJ DO SADU NIE ODDALAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mach_2 Re: gdzie do dermatologa? IP: *.c201.msk.pl 16.03.08, 17:41 > ODRADZAM DR LUPE PO KWASACH U NIEJ WYSZLAM Z DZIURAMI BO MI SIE > KWAS WZARL I DO TEJ PORY MAM PIEKNE BLIZNY A co to byl za kwas? Migdalowy, cytrynowy czy coś jeszcze? Wspólczuję. Ze mną bylo OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: gdzie do dermatologa? IP: 78.8.106.* 25.03.08, 19:26 Juz za bardzo nie pamietam cos od glicerynowy to bylo pond rok temu juz te blizny usowalam w Klinice Plastycznej u Dr. Sirka laserowo ale dalej widac sa zbyt glebokie. Odpowiedz Link Zgłoś