baska121 22.04.08, 17:53 www.multiflora.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adaja1 Re: Porady dot.roslin 23.04.08, 12:24 Basieńko, i nch nikt nie mówi,że telepatia nie istnieje:)) właśnie wczoraj patrząc na swoje nie wschodzące marchewki, zastanawioałam czy pytać CIę publicznie czy pisać na priv:))) Dzięki jak znajdę chwilę to bedę się wczytywać dlaczego skubana marchewka nie rośnie! A co u Ciebie droga ogrodniczko? Ja ostatnio dowiedziałam się że są rzosy i wrzośćce i że w różńym czasie się przycina... i tak patrzę na te swoje wiechcie i zastanawiam się co jest co. U Ciebie też tak zimno? Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: Porady dot.roslin 23.04.08, 17:50 dom.gazeta.pl/ogrody/1,72159,2286288.htm marchewka długo wschodzi .Posiałam rzodkiewki ,koper a Julka sadziła groszek i juz wszystko wzeszło .Niewiele tego ze względu na slimaki . U mnie jakos leci .Za 4 miesiace wesele ale jakos sie nie przejmuję,tym bardziej że młodzi podchodza do tego z rezerwą . pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: Porady dot.roslin 23.04.08, 17:58 cos się nie otwiera może ten ? poradnikogrodniczy.pl/wrzosowisko.php Odpowiedz Link Zgłoś