wikey 23.04.08, 07:30 Witam wszystkich, gdzie w Bielsku lub okolicach można kupić ładny materiał na sukienkę czy spodnie...? Byłam już w kilku sklepach m.in. na 11 Listopada, na Pl.Wojska Polskiego, Grażyńskiego ale nic ładnego nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: sklep z materiałami IP: *.1-87-r.retail.telecomitalia.it 23.04.08, 10:27 hurtownia na ul.Cieszynskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: sklep z materiałami 23.04.08, 21:29 zgadzam się, Bonotex na Cieszyńskiej. www.bonotex.neostrada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: sklep z materiałami 23.04.08, 22:02 Koło sądu na Mickiewicza też jest podobno hurtownia tkanin, ale ja tam nie byłam. Słyszałam że to jest gdzieś przy parkingu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: sklep z materiałami IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.08, 17:12 Ja sie wybieram do sklepu przy 3 Maja (naprzeciwko przystanku kolo Dworca)-na witrynie jest napisane ze maja orginalne czy jakos tak ;) (w sensie inne niz inni) materialy. Przy 3 Maja jest jeszcze jeden sklep. A ostatnio widzialam reklame hurtowni materialow bawelnianych przy ul. Gen. Maczka (hurt-detal). Odpowiedz Link Zgłoś