Gość: marek IP: 81.219.42.* 12.08.08, 19:41 chce wymienc okna w bloku czy ktos z was ostatnio wymienil i moze polecic jakas firme producenta okien no i oczywiscie ekipe montazowa nie pseudo fachowcow tylko znajacych sie na rzeczy. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Żuro Re: jakie okna PCV wybrac- doradzcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.08, 23:10 Kupiłem Iglo z firmy :) Drutex, okna naprawdę solidne, mam je ponad rok. Estetyczne i niedrogie. Niestety firma dystrybuująca i montująca te okna w Bielsku - bodajże Oknopex do solidnych nie należy.Ich wizytówka to nieestetyczna obróbka, okna pochlapane pianką montażową, zaśmiecone mieszkanie. Aczkolwiek okna wmontowano prosto. W dodatku należy dokładnie dowiedzieć się za co płacimy bo firma stosuje metodę spychologi. Nie napisano,że tak - to zapomnij - mimo tego, że ustalałem kilka szczegółów ustnie. ITD... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: jakie okna PCV wybrac- doradzcie IP: *.strazgraniczna.pl 21.08.08, 19:54 nikt z was naprawde okien nie wymienial??????? Odpowiedz Link Zgłoś
staszek53 Re: jakie okna PCV wybrac- doradzcie 21.08.08, 23:00 Inwest z Kalnej.Ja mam 6 lat i jestem zadowolony.Oni je montowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: jakie okna PCV wybrac- doradzcie IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 22:56 Oknoplast Kraków,mam je osiem lat są ok.Sam montowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walter Re: jakie okna PCV wybrac- doradzcie IP: *.sferanet.pl 16.09.08, 14:29 A ja znam dobrą i solidą firmę - OKNA BESKIDY ul. Cieszyńska (chyba 145) to jest przy Hulance. Jak chodziłem po Bielsku i sprawdzałem ceny to mieli najlepszą cenę, mimo, że okna były naprawdę super jakości. Jak chcesz tanio i żeby Tobie okna wyleciały za tydzień to możesz szukać ale jak chcesz naprawdę dobre okna to tylko na Hulance. Ja mam okna już prawie dwa lata i jestem z nich naprawdę zadowolony. Mają bardzo dobrą ekipę, u mnie nawet po sobie posprzątali:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rze_sa Re: jakie okna PCV wybrac- doradzcie 16.09.08, 22:36 słuchaj a gdzie mieszkasz? bo wiesz najwazniejsze żeby firmę montażową wybrać jakąś najbliżej miejsca zamieszkania. A okna to polecam Avante, mają naprawde fajne okienka. A ja lubie ich bardzo dlatego ze po 4 miesiącach po zamontowaniu, miałam probe włamania do mieszkania i uszkodzone zostało okno, to przyjechali i zadarmo mi je wymienili. Odpowiedz Link Zgłoś
migaczi1 Re: jakie okna PCV wybrac- doradzcie 17.09.08, 09:33 Rzeczywiście Avante, to jedna z najlepszych w tej chwili na rynku firm produkujących okna. Duży wybór(koloru, okna otwierane na zewnątrz, wewnątrz, obrotowe, robione wg projektu klienta itp). Najważniejsze, że dają na te okna kilkuletnią gwarancję, a ponadto roczną polisę ubezpieczeniową. Ja polecam, ale sam musisz zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
sombreross Re: jakie okna PCV wybrac- doradzcie 17.09.08, 09:35 Ogólnie obecnie jest jeden lider rynku, Avante. I nie sposób nie polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: jakie okna PCV wybrac- doradzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:12 Ja polecam firme ArtOkna z hulanki na ulicy bukowej. Mają duży wybór, posprzątali po montażu. Ja osobiście kupiłem okna firmy Vetrex. Odpowiedz Link Zgłoś
oknodoktor Naprawiam okna, polecam 17.06.09, 09:28 Witam. Avante to dobry wybór.Ja polecam M&S ze Słupska na Gazowniczej. Wypas wzmocnienie z włókna szklanego. Jest nawet oferta do domu pasywnego. Sam nie sprzedaję okien natomist naprawiam, reguluję, przerabiam. PVC, Alu, drewno typu euro. Posiadam dostep do części i niemal wszystkich profili i systemów. Grzegorz Laszczak grzegorz_laszczak@o2.pl 502 738 783 Odpowiedz Link Zgłoś