liberpal 07.01.09, 22:54 wieeeelkie inwestycje - siki w rurze i zadaszenie jakiejś estradki disco-polowej, haha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hih Rekordowe wydatki na inwestycje w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 23:36 najlepsza to jest ta budowa szlaku na szczyt tej niedorobionej skoczni:)) Ile milionów na to potrzeba? Bo PTTK co roku naprawia szlaki za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczcie mi zadaszenie muszli klozetowej,tak to bedzie wyglada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 07:48 c,podoba mi sie to boisko nowe do pilki noznej i kosza,super sprawa,mam pytanie dla kogo to?przed zima tam nikogo nie widzialem,zamkniete na klucz z napisem,nie przeskakiwac plotu,a mieszkancy wisly graja na Ląkach.polach,kolo switezianki,a tamto stoi puste,puste łby macie w tej szkole również,co mozna jeszcze zbudowac?co da sie zamknac na klucz i tylko popatrzec,tak wiem skocznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Rekordowe wydatki na inwestycje w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 10:18 W większosci wsi na żywiecczyźnie już jest od lat kanalizacja, a w MIEŚĆIE WISŁA jeszcze nie? Zadaszenie muszli? Wooooow! Remont drogi? Wooooow! chyba zesram się ze szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
kontener22 lodowiska! 08.01.09, 16:17 Lodowiska, panowie, w to inwestujcier, za 20 baniek (minus dopłata unijna, wojewódzka i min. sportu) można już zbudować zadaszone - dla turystów i miejscowych. A poza tym to marzę, zeby w końcu powstał w Polsce zadaszony tor do łyżwiarstwa szybkiego (może w B-B?). Będziemy mieli 6 duzych stadionów (albo i więcej), 4-5 dużych hal sportowych, a toru ani jednego... A to by był prawdziwa wizytówka, zawody międzynarodowe, klub, który być moze stałby się największym w PL i w przyszłości wyszkolił jakiegoś medalistę IO, a poza tym taki tor służyłby świetnie rekreacji... Odpowiedz Link Zgłoś