Gość: Ludolfina IP: *.chello.pl 30.01.09, 11:25 Nawet wymyślne imię nic nie da, jeśli wychowamy dzieciaka na głąba albo łobuza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cynik oj, to już nie Oliwia? mam niemodne dziecko :( IP: 80.48.2.* 30.01.09, 12:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Kacper-bez przesady IP: *.netia.com.pl 30.01.09, 12:48 Byłem ostatnio w na sankach z córeczką z parku.Jedna z mam krzyczy Kacperek.No to podniosło się chyba z 5 dzieci z 10 bawiących si chłopców.Ładne imie jak jest jego za dużo może wyrządzić dużo szkody.Rodzice trochę więcej orginalnosci ,a mniej pogoni za modą Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: Kacper-bez przesady 30.01.09, 15:10 Debilną modą. Trudno nie zauważyć, że na popularność imienia wpłynęła postać Kacpra Szpunara - gangstera i bandyty z nadawanego przez Polsat szmatławca "Samo Życie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: Kacper-bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 18:38 Lepszy Kacperek niż Teofil albo Serafina (choć mam straszna słabość do tego imienia... ach...):D Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Kacper-bez przesady 30.01.09, 19:37 Gość portalu: zaza napisał(a): > Lepszy Kacperek niż Teofil [...] Co masz do tego imienia, he? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Kacper-bez przesady IP: *.chello.pl 30.01.09, 15:49 A ja bym tak nazwała psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Najpopularniejsze imię dla dziewczynki: Julia IP: *.bad.pppool.de 30.01.09, 15:14 wyborcza.pl/1,91446,6214212,Nastolatki_o_niepopularnych_imionach_czesciej_popelniaja.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Najpopularniejsze imię dla dziewczynki: Julia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:18 dobrze ,że tu nie ma w zwyczaju dawac imion z seriali Pd Amerykańskich czy Dżesika , Andżelika itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psc Re: Najpopularniejsze imię dla dziewczynki: Julia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.01.09, 15:14 własnie są.. i Andżeliki i Angeliki.. a spróbuj się człowieku pomylić.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domo Najpopularniejsze imię dla dziewczynki: Julia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:53 No fakt... co idę na chrzciny to ...Julia......Kacperek.... Za 10 lat to imie przejdzie do lamusa a wypłyną inne jakieś... tak było, jest i będzie.. ...moda i tu ludzi dopada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Najpopularniejsze imię dla dziewczynki: Julia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 19:59 julcia to najlepsze i najpopularniejsze imie dla dziewczynka a nie jakiś kacper i oliwia tylko julcia <moje imie> Odpowiedz Link Zgłoś