malflu 24.04.09, 12:20 Mam przedszkolaka :-) Przyjęty grupa 18 trzylatków...się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kateusia Re: yes,yes,yes... 24.04.09, 14:17 gratuluje i zazdroszczę bo my jeszcze w niepewności, pani dyrektor nam mówi że do końca m-ca musi przyjmować wnioski i dopiero wiadomo będzie po wekkendzie majowym ;) ale jesteśmy dobrej myśli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rioter Re: yes,yes,yes... 24.04.09, 16:21 u nas dokładnie tak samo, więc czekamy - 6 maja lista ma być wywieszona. Wogóle to nie przyjmuję do wiadomości ,że mogłoby Oli na niej nie być! Także GRATULUJĘ i zazdroszczę tego spokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
jamilka Re: yes,yes,yes... 24.04.09, 19:35 No to super. Choć Pat był pewniakiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga299 Gratuluje i sie chwale od razu, ze Martynka tez:) 24.04.09, 21:22 od wrzesnia zostanie przedszkolakiem!! Strasznie sie ciesze, tym bardziej po naszych przejsciach...ale tez modle sie, zeby do wrzesnia juz calkiem stanela na nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 My też!!!! 24.04.09, 22:02 Przyjęte do przedszkola a mnie gigantyczny kamyk spadł z serca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Gratuluję wszystkim przejętym przyjętym 25.04.09, 10:19 i trzymam za oczekujących :) Odpowiedz Link Zgłoś
madida a jak to jest 26.04.09, 22:18 że Wy juz wiecie a my nie:(...I w dodatku każą czekać do ok.10 maja: (.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 bo my nie bielsko, tylko gminy ościenne 26.04.09, 22:21 kazda gmina sama ustala terminy rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: bo my nie bielsko, tylko gminy ościenne 26.04.09, 22:44 to gratuacje dziewczyny! ze macie juz przedszkolakow:) _____________________ Woju trzylatek 25.04 Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Gratulejszyn kobietejszyn ! 27.04.09, 08:33 ależ Wam zazdroszczę :) mnie to się chce z trocha beczeć bo jak się nie dostanie to będzie przykro a jak sie dostanie to też przykro bo przecież taki mały chłopczyk już jest taki duży. 3 lata z życia mi uciekło :> Odpowiedz Link Zgłoś
u_brzoska Re: Gratulejszyn kobietejszyn ! 04.05.09, 22:11 my juz tez wiemy ze jestesmy przyjete!!!! :) :) ale mi kamien z serca spadl... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.sn Re: Gratulejszyn kobietejszyn ! 04.05.09, 22:59 My też już się cieszymy. Tymek jest w grupie z Bereniką :) U_brzoska, wiesz może kiedy jest zebranie z rodzicami? Bo z wrażenia nie doczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
u_brzoska Re: Gratulejszyn kobietejszyn ! 05.05.09, 19:22 Moniko, gratuluje przyjecia :) nic nie wiem bo "wydusilam" wczoraj informacje telefonicznie. Musze tam podjechac Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: Gratulejszyn kobietejszyn ! 05.05.09, 19:27 ja jeszcze nie wiem... a do ktorych przedszkoli podostawaly sie przedszkolaki ? _____________________ Wojasty Trzylatek Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: yes,yes,yes... 05.05.09, 09:59 wszystkim przyjętym bardzo gratuluję, my niestety do piątku musimy czekać!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
anulajc Re: yes,yes,yes... 05.05.09, 11:13 My też zostaliśmy przyjęci :) Strasznie się ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: I ja mam przedszkolaka! yuuupiiiiiiiii!n/t 05.05.09, 13:46 gratulacje, wygląda na to, że tylko w "moim" przedszkolu tak późno wyniki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: I ja mam przedszkolaka! 05.05.09, 16:49 Niestety moja Zuza nie dostała się do tego przedszkola , do którego chcieliśmy ( niby nie ma rejonizacji ). Dobrze , że zapisałam ją na wypadek do drugiego , do którego dostała się też ledwo, ledwo .Najważniejsze , że ma zapewnione przedszkole !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kateusia Re: I ja mam przedszkolaka! 06.05.09, 10:15 I my też się cieszymy bo od września do przedszkola idziemy - tam gdzie chcieliśmy <radocha> dobrze, że byłam dobrej myśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Baby ... 06.05.09, 12:08 mam przedszkolaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) ajlowubejbetralalalalalalala idę do cukierni zjeść największe ciastko jakie mają :> Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Gratuluję 06.05.09, 15:27 :))) nawet dwa sobie kup, a co! ale będziemy sie schizować we wrześniu..... PS i założymy sobie Klub Mam Dzieciaków -Przedszkolaków Chorujących - ciekawe kto sie najpóźniej zapisze.... Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: Gratuluję 06.05.09, 17:31 :DDDDD my tez sie dostalismy huurraaaaa yuppi!!!!! do tego co chcielismy do 25 na ul Widok a wy? do ktorych przedszkoli??? _____________________ Wojasty Trzylatek Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Gamciaa 06.05.09, 18:06 My też dostaliśmy się na Widok :) Wiem, że są dwie grupy maluchów. Wy do której grupy jesteście przyjęci bo ja jeszcze nie wiem .Zebranie pod koniec maja to się zobaczymy? Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: Gamciaa 06.05.09, 21:30 ale fajnie:) jedna znajoma mamuska:)))) wirtualnie ale jednak;) Magda spotkamy sie 27 maja o 15:30 hehe :D a do ktorej gr to nie wiem:) telefonicznie sie dzis dowiedzialam, listy maja powiesic jutro:) _____________________ Wojasty Trzylatek Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: Gamciaa 07.05.09, 09:23 ja też dowiedziałam się telefonicznie :) Chyba dziś przejdziemy się z moją na spacerek ,żeby oczy nacieszyć widokiem jej danych na liście:) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: Gratuluję 08.05.09, 09:45 oraz założymy Klub Matek Dzieciaków Rozrabiaków - ciekawe, kto pierwszy założy posta 'moje dziecko wróciło z przedszkola z uwagą' :) Ponieważ zwycięzca zgarnia pierwszą nagrodę w postaci ogromnego tortu czekoladowo-antystresowego możecie już się składać. Dzwinym trafem torty zawsze lądują u mnie :> Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Gratuluję przedszkolakom i szczęśliwym mamom :) 06.05.09, 18:37 Cieszę się razem z Wami. Wygląda na to, że wszystkie albo prawie wszystkie dzieci dostały się do przedszkoli. Odpowiedz Link Zgłoś
rioter Ola przyjęta:) 06.05.09, 20:48 Dziś już na liście przedszkolaków:) No więc się cieszymy i my:))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa niestety 07.05.09, 09:09 wygląda na to, że tylko mój Szymek się nie dostał do przedszkola [img]https://emoty.blox.pl/resource/beczy.gif[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: niestety 07.05.09, 09:39 magdulichaa, a składałaś wniosek tylko do jednego przedszkola ? Może przedzwonisz do innych szkoliprzed, może gdzieś jest miejsce, popytać można Nie buczaj, nie każdy dostał się tam gdzie planował Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: niestety 07.05.09, 09:53 tylko do tego przedszkola składałam wniosek, bo tam chodzi najstarsza córka i chciałam, żeby byli w jednym przedszkolu jest na liście rezerwowej na pierwszym miejscu, ale żadnej pewności, że któryś rodzic zrezygnuje, nie wiem, dyr mi mówiła, że przyjmowali tylko dzieciaczki , których oboje rodziców pracuje, nie wierzę w to, ale przecież wglądu do wniosków nie mam (ochrona danych osobowych) i co mam pisać jakieś odwołanie, czy jak, w ogóle nie wzięli pod uwagę faktu, że Magda chodzi do tego przedszkola, nie wiem, co mam robić, siedzieć i czekać i mieć nadzieję, że coś się zwolni????? inne przedszkole raczej nie wchodzi w grę, nie wiem, muszę się trochę uspokoić i zastanowić ehhhhhh dlaczego to wszystko jest takie skomplikowane! Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: niestety 07.05.09, 10:18 skoro jest pierwszy na liście rezerwowej to macie duże szanse, nawet bardzo - do września dzieci się mogą wykruszyć a pewnikiem jest, że kilkoro się 'wykruszy' do października (ciągłe chorowanie, itp.) Będzie dobrze, zobaczysz. Ochłoń trochę, zjedz kawałek czekolady, Szymkowa sytuacja naprawdę nie jest zła ! bedzie dobrze, Babo :) Odpowiedz Link Zgłoś
abodzek Re: niestety 07.05.09, 12:10 magdulicha możemy popłakać razem,maja córa też sie do 6 nie dostała ;(jestem załamana,oboje pracujemy a i tak to nic nie dało,chyba ci bajki naopowiadali! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: niestety 07.05.09, 12:17 Twojej Asi też nie przyjęli??? albo bajki, albo przyjmują kogo chcą!!! nic nie rozumie z tego!!! wypadałoby mieć wgląd do wniosków i sprawdzić, kogo tak na prawdę przyjęli...... a druga sprawa a takim razie jak ustalają listę rezerwową???? toż to jakiś obłęd jest! Odpowiedz Link Zgłoś
abodzek Re: niestety 07.05.09, 12:29 Też nie przyjęli,byłam dzisiaj u dyrektorki i jest na liście rezerwowej podobno gdzieś na początku,ale wątpię żeby ktoś zrezygnował wszyscy wiedzą ja jest z tymi przedszkolami ciężko i nawet jak dziecko choruje to każdy trzyma miejsce.Myślę ze ta lista już dawna była zrobiona i tylko sami znajomi się dostali;( Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: niestety 07.05.09, 12:50 niestety ale też mam podobne odczucia! ale co mam pozostaje, nic tylko pogodzić się z faktem, że nasze dzieciaczki w tym roku pozostaną w domu Odpowiedz Link Zgłoś
abodzek Re: niestety 07.05.09, 13:01 pogodzić sie musimy tylko że w przyszłym roku to już w ogóle żadnych szans nie będziemy mieć;( Odpowiedz Link Zgłoś
anbull Re: niestety 07.05.09, 14:10 Mój się dostał, ale przykro czyta się, że dla niektórych dzieci zabrakło miejsc. Jezeli Wasze dzieci to 3 latki to wg. mnie jest duża szansa, że coś się zwolni. Pewnie są dzieci, które dostały sie do dwóch przedszkoli, a jak nie to to wrzesień/ październik często się miejsca zwalniają właśnie u 3latków. Odpowiedz Link Zgłoś
reabek Re: yes,yes,yes... 07.05.09, 22:52 mój Szymcio też się dostał :) happy jestem :) powodzenia dla tych którzy są na liście rezerwowej!! Odpowiedz Link Zgłoś
mysty a prawda jest taka, że 3 lata wstecz 08.05.09, 09:50 pewni ludzie w pewnym miejscu powinni przewidzieć co nastąpi i w przewidywaniu swym otworzyć więcej placówek dla małych obywateli naszego miasta (że o kraju i świecie już nie wspomnę). Kryteria kryteriami a prawo mniejszych do przebywania z mniejszymi powinno być przyznane wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Magdalena_pi 08.05.09, 18:38 Magda, bylam dzis rano w przedszkolo, bo mnie korcilo zobaczyc to na wlasne oczy;) i lista ma 45 dzieciakow rocznik 2006. Bedzie podzial na dwie grupy, ale co do szczegolow to sie pewnie dowiemy na tym zebraniu pozdrawiam:) _____________________ Wojasty Trzylatek Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Gamciaa 09.05.09, 10:28 Ja byłam w czwartek z moją na spacerku w przedszkolu weszłam od strony placu zabaw chyba starszaków i żadnej listy nie widziałam ( może jeszcze nie było wywieszone ? - bo ty byłaś w pt? )Od strony maluchów już nie wchodziłam ( nie chciałam wyjść na nawiedzoną skoro rozmawiałam we wtorek z P.dyrektor:). Gdzie w końcu była ta lista ? I tak pewnie wszystkiego dowiemy się na zebraniu. Musimy chyba ustalić znak rozpoznawczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: Gamciaa 10.05.09, 11:41 Magda, ja bylam w pierwszych drzwiach (chyba wejscie dla starszakow) i listy wisialy po lewej stronie na drzwiach szatni. Oki to cos wymyslimy z tym znakiem;) _____________________ Wojasty Trzylatek Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Re: yes,yes,yes... 12.05.09, 21:41 Gratulujemy. My dalej czekamy, u nas listy będę pod koniec miesiąca. Ciekawe nad czym będą tak długo debatować kogo przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
anbull Gamciaa i Magdalena_pi 13.05.09, 10:44 My też dostaliśmy się na Widok (do przedszkola 6 nas nie przyjęli mimo, że syn był zapisany jako czwarty w swoim roczniku i Pani dr twierdziła, że miejsce u niej w przedszkolu mamy pewne). W przedszkolu 25 zebranie rodziców zostało przesunięte na połowę czerwca. Dokładna data nie była jeszcze ustalona, jak rozmawiałam z Panią dyrektor, będzie znana początkiem czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: Gamciaa i Magdalena_pi 13.05.09, 23:10 ello Ambullko to fajnie ze ekipa nam sie powieksza:D do zob zatem na zebraniu PS dzzieki za info _____________________ Wojasty Trzylatek Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Dostaliśmy sie :D 15.05.09, 14:27 tam gdzie chciałam, czyli do 12-tki od wrzesnia mam luz :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa odwołanie 18.05.09, 12:06 napisałam odwołanie od decyzji, a raczej prośbę o ponowne rozpatrzenie kandydatury syna mega, i w związku z powyższym proszę o mocne trzymanie kciuków!!! wieści będą dopiero po 3 czerwca,kiedy to rodzice będą podpisywać oświadczenia woli! Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Re: yes,yes,yes... 21.05.09, 22:28 Teraz i my dołanczamy do grona szczęśliwych przedszkolaków:) Mam nadzieję, że we wrześniu też tak napiszę i Danio będzie chętnie tam chodził. Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Magdalena_pi i Anbull - czyli przedszkole 25 :) 30.05.09, 14:04 dzwoniła do mnie pani z przedszkola 25 i przesuneli spotkanie na 9.06 godzina bez zmian:) 15:30 do zob zatem:) _____________________ Wojasty Trzylatek Odpowiedz Link Zgłoś