Gość: kalafior IP: *.sileman.net.pl 24.04.09, 21:40 Wielka afera. Przecież to Polska, przedsionek Zachodniej Azji więc i obyczaje azjatyckie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol zacewnikować przed kursem IP: 81.219.42.* 25.04.09, 15:41 i po sprawie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: zacewnikować przed kursem IP: *.izacom.pl 26.04.09, 12:09 Bardzo śmieszne. Jak już skończysz podstawówkę i pozbędziesz się pryszczy to może zrozumiesz, kiedy stosuje się cewnikowanie. I że nie jest to nic śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zacewnikować przed kursem IP: *.chello.pl 26.04.09, 13:07 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Bardzo śmieszne. Jak już skończysz podstawówkę i pozbędziesz się > pryszczy to może zrozumiesz, kiedy stosuje się cewnikowanie. I że > nie jest to nic śmiesznego. to bardzo proste wtedy kiedy lekarz idzie na wygodę podczas pobytu w szpitalu kiedy pacjent nie może chodzić to sie go cewnikuje bo nikomu nie chce sie biegać z basenem czy kaczka Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 bądźmy szczerzy 25.04.09, 20:48 oni mają płacone za kierowanie czy wydalanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: bądźmy szczerzy IP: *.izacom.pl 26.04.09, 12:08 Mają płacone za pracę w godnych warunkach, żałosna istoto. Godne warunki polegają też na tym, że można w cywilizowany sposób w trakcie pracy załatwić potrzebę fizjologiczną. Najwyraźniej tobie pracodawca zabronił korzystać z toalety, co widać po poziomie twojego żenującego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja carpaccio4 IP: *.chello.pl 26.04.09, 13:06 może nie uwierzysz w to co powiem ale kierowcy to także są ludzie, wyobrażasz to sobie? oni tez muszą jeść sikać robić kupę ty pewnie w pracy nigdy nie jesz ani nie chodzisz do kibla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: carpaccio4 IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.04.09, 15:59 Rozumiem ze Tobie pracodawca kaze zakladac pampersa i sikac pod siebie przez 8 godzin pracy? Gratulujé swietnej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4 27.04.09, 15:07 Gość portalu: Mateo napisał(a): > Rozumiem ze Tobie pracodawca kaze zakladac pampersa i sikac pod siebie przez 8 > godzin pracy? Gratulujé swietnej pracy! ja nie mam pracodawcy i nikt mi nie płaci za pracę w godnych warunkach. jest jednak pewno ale, są tacy co przychodzą i za wszelką cenę moim kosztem chcą mi moją pracę umilić. wracając do tych kierowców, skoro niegodne to z jakiego powodu pracodawca nie został jeszcze zawleczony przed sąd? swoją drogą zadziwiające, niegodne warunki a ci pracują..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Polacy nie chcą nic poprawić. Tylko narzekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:31 Trzeba postawić toitoie i już. W normalnych krajach - jak Australia, to nie jest problem, a nawet jak jest to byle urzędas go załatwi - po to jest. W polsce - urzędasom się zdaje, że z nich są bogoowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Mamy korki, więc kierowcy sikają w krzakach IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.09, 16:14 Wiecie jak na Polskę mówi się w Europie ? MEKSYK EUROPY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Socjalizm to ustrój, który bohatersko walczy 26.04.09, 18:16 z problemami nieznanymi w innych ustrojach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka Jeśli to robią w krzakach, to w czym problem? IP: 91.176.134.* 26.04.09, 22:04 Dziwię się, że komuś to przeszkadza. To przecież coś naturalnego ulżyć sobie "w naturze". Ciekawe czy nikomu z tych mieszkańców nigdy się coś takiego nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M42 Re: Jeśli to robią w krzakach, to w czym problem? IP: *.echostar.pl 26.04.09, 22:24 Tobie natomiast rzadko zdarza się myśleć. Komu to przeszkadza ? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jeśli to robią w krzakach, to w czym problem? 26.04.09, 22:50 A może po prostu odpowiednio wyposażyć fotele dla kierowców w autobusach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caleb Mamy korki, więc kierowcy sikają w krzakach IP: 82.177.206.* 27.04.09, 08:51 Chciałem zauważyć, że ubikacja tutaj nic nie da. Zauważyłem jak kierowcy oddają mocz w autobusach tzw. przegubowych w Katowicach na ul. Stawowej - mimo faktu, że w okolicy są szalety publicznej. Jako podróżny zauważyłem, że czasami specyficzny zapach unosi się w "przegubie"... Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu sikają w krzakach 27.04.09, 09:37 Ale nikt się nie oburza że psy i koty sikają nie tylko w krzakach, po prostu wszędzie! Jak mam półacić za kibel, to też wole podlać murek! Ostatnio babka klozetowa wybudowała sobie 4 domy ... z opłat od sikajacych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: sikają w krzakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 11:28 Jakbyś nauczył swojego psa czy kota korzystania z toalety , na pewno by to robił:-) A z tą babka klozetową , to chyba jakaś ściema. Jakiś czas temu był o nich program w telewizji i wiecie , jakie są ich zarobki?ok. 700-1000zł mies.A z tego co opowiadały o korzystających z tych pzrybytków , to żadne pieniądze nie rekompensują spędzonego tam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary_Wiarus Psy srają na skwerku, ludzie nie mogą w krzakach? IP: *.chello.pl 27.04.09, 14:55 Nie zdziwiłoby mnie, gdyby mieszkańcy złorzeczący na kierowców, których przypiliło, z pełną swobodą wyprowadzali swoje srająco- szczające psy na trawnik przed domem, skwerek uliczny, a nawet chodnik. Więc morda w kubeł! Odpowiedz Link Zgłoś