Dodaj do ulubionych

Forum samoloty to teraz kloaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 14:03
Kiedyś z przyjemnością tutaj się zaglądało. Teraz nienormalni uczynili z tego
forum kloakę. Wyzwiska, przekleństwa, wyciaganie brudów.
Jeden wielki syf został tu zrobiony co pokazuje, że niestety anonimowość
pozwala nienormalnym na "zaistnienie" i wyżycie się.
Niektórzy tutaj narzekają na forum dla personelu pokładowego - tam
przynajmnniej ktos tego pilnuje i wywala oszołomów.
Tutaj niestety juz od dawna nie ma dyskusji o lotnictwie, bo przeważają
jakieś dzowne tematy personalne i nawiedzona Gosca, które non stop wkleja
adresy.
Forum osiągnęło DNO
Obserwuj wątek
    • Gość: pi_LOT Re: Forum samoloty to teraz kloaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 14:12
      To personel pokładowy z forum pp tu przyszedł, bo tam ma zbyt mały posłuch i tu
      piorą swoje lotowskie brudy. Proponuje wrócić oszołomom na forumm pp i tam
      dalej kontynuować swoje najpopularniejsze wątki o tackach, kotletach,
      fartuszkach, złodziejstwie, marabu, gejach i prostytucji...
      Co do gosi, to gosia jest fajna i ożywia nasze forum.
      • evil_homer Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 00:25
        A nie mozna by zalozyc jakiegos osobnego forum dla osob z pytaniami
        poczatkowymi?
        • Gość: roland Re: Forum samoloty to teraz kloaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 00:27
          Wswzyscy psioczą na Gośkę, że pytania początkowe zadaje. A ja pytam , do jasnej
          cholery kto tu inne pytania zadaje? Gośka jest jedyną animatorką tego forum.
          • evil_homer Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:08
            Sluchaj, ale jaiei ona te pytania zadaje - ja jestem przekonany, ze ona sobie
            kpi ze wszystkich. Jak ta sama osoba moze sie pytac jednoczesnie o rzeczy typu
            katy natarcia, predkosc wylotowa gazow, ksztalt skrzydel i zbiorniki paliw. Co
            ona jednoczesnie przerabia mechanike, aerodynamike, konstrukcje samolotow i
            silnikow i technike latania. Ale do radionawigacji i meteo jeszcze nie doszla.
            Na szczescie. Widocznei nie znalazla na airliners.net jeszcze zdjec, ktore by
            jej sie z tym kojarzyly. Albo w ogole o tych sprawach nie ma pojecia.
            • Gość: roland Re: Forum samoloty to teraz kloaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 01:12
              jak narazie popisała się większą wiedzą i inicjatywą lotnicza niż ty. Pokaż na
              co cię stać? Pokaż jak się zadaje fachowe pytania? Zabłyśnij merytoryką.
              Wówczas będziesz miał prawo krytykowac Gośkę. Teraz niczego sobą nie
              reprezentujesz oprócz pogardy dla Gosi.
              • evil_homer Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:21
                Ja po prostu nie mam pytan. A jak bede mial, to sie wysile troche, zeby samemu
                znalezc odpowiedz. Jaka wiedza ona sie popisala? Przeciez ciagle zadaje durne
                pytania, na ktore odpowiedzi mozna znalezc w najprostszym podreczniku pilotazu.
                Tyle ze jej sie nie chce tam zajrzec i poczytac najpierw. Jedyna jej wiedza
                polega na umiejetnosci klikniecia lewym klawiszem myszy, kopiowania i wklejania
                artykulow z gazet/linkow z innych stron WWW.

I co to jest inicjatywa lotnicza?

• Gość: norbi Re: Forum samoloty to teraz kloaka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.02.04, 01:23
                  dalej dalej chlopaki. zpale sobie bo sie niezle rozkreca widze!
                • Gość: roland Re: Forum samoloty to teraz kloaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 01:26
                  To co robisz na tym forum oprócz obrażania i podłego wysmiewania innych? Po
                  prostu nie zagladzj tu a jesli już to nie czytaj postów podpisamych gosca. Nikt
                  cie nie zmusza, a ty zachowujesz się jakby cie ktoś gwałcił. Jakbyś czytał
                  uwżmie to forum, to bys wiedział, ze większośc forumowiczów jest tu tylko dla
                  gosci.
                  Zegnam, mam nadzieję na zawsze.
                  • evil_homer Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:29
                    Tak roland, zegnaj i zabierz twoja druga schizofreniczna polowe (Goske)ze soba.
                    O i jeszcze te inne nicki (Frajer i tak dalej). Idz zaloz sobie jakies forum
                    dla wlasnej adoracji.
                    • airman_wawa Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:30
                      Wynocha palancie i nie wracaj. Gosiu nie przejmuj się. Nie damy Cię zaszczuć
                      psychopatom.
                      • evil_homer Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:34
                        Bardzo konstruktywna wypowiedz
                        • airman_wawa Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:35
                          Spadaj żałosna istoto.
                    • Gość: roland Re: Forum samoloty to teraz kloaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 01:31
                      To ty jestes shizofrenikiem paranoidalnym z lekami lotniczymi wywołanymi
                      totalnym brakiem wiedzy na ten temat. Zegnaj bezpowrotnie.
              • evil_homer Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:24
                I, Gosiu, za glupiutka jestes dla mnie - "nick" to ty sobie mozesz zmieniac,
                ale zapomnialas i czyms innym.
                • airman_wawa Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:28
                  Lecz się, potrzebujesz dobrego psychiatry, palancie.
                  • evil_homer Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:35
                    Kolejna konstruktywna wypowiedz. Typowa reakcja - obelga. Uwazaj - Gosia/Roalnd
                    tego nie lubi.
                    • andywarchol Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:39
                      evil_homer jesteś idiotą i wróć lepiej na forum PP, gdzie twoje miejsce.
                      Współforumowicze nie reagujcie na troli i zajmijmy sie tematyką lotniczą.
                  • Gość: norbi Re: Forum samoloty to teraz kloaka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.02.04, 01:37
                    osobiscie chcialbym tu prozmawiac z ludzmi ktorzy maja do czynienia osobiscie
                    z lataniem. co ostatnio osiagneli, moze potrzebujacy jakis porad, jak to
                    zrobic, np jak zrobic beczke "PIRATEM". a nie ogladac zdjecia, jak cos odpadlo
                    i czy to prawda? przeciez widac na zdjeciu. ludzie poogladac zdjecia mozna
                    samemu wg mnie, racja?
                    sam mam kupe pytan ale nie zapytam Gosi, czy przy dolocie nad punkt zwrotny na
                    przelocie "trojkat 300" mozna sie zameldowac nad lotniskiem do gory nogami, i
                    czy w zwiazku z tym ktos juz tak zrobil i czy zostal zawieszony w lotach.
                    mialaby problem ze znalezieniem na to zdjecia i jeszczeby sie kobitka zalamala.
                    nie mam racji?
                    • evil_homer Re: Forum samoloty to teraz kloaka 29.02.04, 01:46
                      Masz racje. Inne "nicki" gosi to: tomek, Knight, Efka, antois, roland i masa
                      innych. Ta osoba (bo juz trudno mowic, ze to Goska), na dodatek zaklada tematy
                      i sama sobie na nie odpowiada pod roznymi "nickami". Jezeli to nie jest
                      przegiecie psychiczne, to ja juz nie wiem, co jest.
                      • Gość: roland Re: Forum samoloty to teraz kloaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 01:54
                        Chory człowieku, idź do psychiatry bo źle z tobą!
                        • Gość: norbi Re: Forum samoloty to teraz kloaka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.02.04, 01:58
                          no to znajdzie sie ktos z kim mozna bedzie pogadac a nie tylko sie
                          prezdrzezniac i ogladac zdjecia? najwazniejsze nie wyzywajcie sie i nie kloccie
                          bo strata czasu i miejsca na forum. czy kogos wogole obchodzi o czym ja mowie?
      • Gość: Marcos Re: Forum samoloty to teraz kloaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 09:49
        Gosca niech spada stąd - żałosna jest poprostu - nie ma chłopaka czy co ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka