Gość: Szyszek IP: *.server.ntli.net 15.01.05, 04:13 www.tanielatanie.net/news.php?id=206 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike79 Re: Wizz pomaga pasażerom Sky 15.01.05, 13:23 uuu, a co sie stalo ze skyeurope pochlastal tak loty ? za malo chetnych ? inne niezalezne od nich przyczyny ? jednak zaczynam dostrzegac pozytywy ze zamiast no-frills polece ba mike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wizz pomaga pasażerom Sky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:51 Nic nie pochlastal. Skasowal niedochodowy BUD. A jesli chodzi o Londyn to nie bardzo rozumiem co Wizz robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Wizz pomaga pasażerom Sky 16.01.05, 17:34 ja zas nie rozumiem jak mozna traktowac klientow tak jak potraktowano moja znajmoa, leciala kilka dni temu wizz z liverpoolu do warszawy, bilet kupowany na www wizz'a jeszcze przed swietami w grudniu, planowany wylot to 8 z minutami rano, natomiast na kilkanascie dni przed dniem wylotu z ciekawosci sprawdzilismy czy nic sie nie zmienilo i co sie okazalo ? nastapila zmiana godz. wylotu z 8 rano na 14:55 a lot polaczono w lotem do budapesztu z miedzyladowaniem w wawa, oczywiscie zadnej info ze storny wizza, chociaz przy robieniu rezerwacji zostal podany i adres e-mail i nr komorki w uk ! ZERO jakiegokolwiek info o zmianie godziny wylotu !! zenada panowie z wizza zenada !! mike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Wizz pomaga pasażerom Sky IP: *.chello.pl 16.01.05, 21:14 To juz lekka przesada ze strony Wizz. Niech sobie sami pomogaja. Ich wspolczynnik odwolanych i "wirtualnych" rejsow jest zatrwazajacy. Widac - tonacy chwyta sie brzytwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Wizz pomaga pasażerom Sky IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 08:47 To poproszę o ten współczynnik odwołanych i wirtualnych lotów!! Jak już się mamy bawić w szkalowanie innych to konkretnie i na podstawie rzetelnych dowodów ,a nie gdybań i swojego widzi mi się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rwy Re: Wizz pomaga pasażerom Sky 17.01.05, 12:40 Hej. Jesli sie nie myle, w okresie pazdziernik - grudzien 23,3% ogolu rejsow z Warszawy. Wizz jest jedna z najmniej rzetelnych linii lotniczych i taki zabieg marketingowy zakrawa raczej na kpine - powinni zadbac o siebie. Jest to, bodaj, jedyna linia, w ktorej do niedawna nie opublikowano rozkladu letniego, miedzy innymi po to, by nie zarzucic odwolywania rejsow, co publicznie, z dowodami zrobil juz Wizzair-owi niejaki Easyjet. Kolejna linia, ktora idzie tropem Wizz, jest CentralWings. Wawa - Londyn, luty: w rozkladzie stoi codziennie, rzeczywistosc pokazuje Pon - Sr - Pi - Ni :) Rzeczywiscie: pewna i tania linia :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
martyynka Re: Wizz pomaga pasażerom Sky 18.01.05, 10:41 Nich leppiej wizz napisze ile kasy jest winien w Pyrzowicach za oplaty lotniskowe, ktorych nie ma z czego zaplacic. Dzis 3 samoloty odwolane - Londyn ok, ale Sztokholm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFN76 SKAD odwolane? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:51 Hmmm.... troche jest dziwne to co piszesz, bo Wizz w obecnym rozkladzie nie oferuje we wtorki *ZADNYCH* polaczen z Polski do Sztokholmu. Co do Londynu - to z ktorego portu te loty zostaly odwolane? Odpowiedz Link Zgłoś
martyynka Re: SKAD odwolane? 19.01.05, 09:34 Z Katowic . A i nie chodzilo mi o to ze Sztokholm byl wczoraj. Generalnie chodzi o to, ze Wizz odwoluje loty i wcale nie jest takie swiete.... Od kolegi z Pyrzowic wiem, ze maja problemy. Odpowiedz Link Zgłoś