Dodaj do ulubionych

Red Arrows - najlepsi z najlepszych...

IP: *.aster.pl 27.08.05, 23:07
Autor niusa oddał to tak jak było... Red Arrows byli najlepszą grupą akrobatyczną. Tylko przy nich wyczułem napięcie podczas manewru wymijania (2 samoloty lecą naprzeciwko siebie i potem odwracają się do siebie spodem), gdyż zrobili to niesamowicie szybko i w ostatniej chwili.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Nie tylko Red Arrows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:24
      Moim zdaniem wszystkie grupy ewolucyjne były wspaniałe - nie chce umniejszac
      pokazu Red Arrows, lecz nie sadze aby grupa z Hiszpani, Francji czy nawet
      chłopcy z Polski bli gorsi. Każdy z tych pokazów powodował napięcie i
      charakterystyczny dreszczyk emocji. Brawo wszystkie grupy.
      • Gość: Janosik Re: Nie tylko Red Arrows IP: *.server.ntli.net 03.03.06, 18:23
        Nie widzieliscie Kanadyjskich Snowbirds. Nikt nawet sie do nich nie zbliza,
        jesli chodzi o ewolucje. Hej!
    • Gość: greg Re: Red Arrows - najlepsi z najlepszych... IP: 82.177.97.* 27.08.05, 23:28
      .. może byście zamieścili fotki Arrowsów ? .. hę ..... ?
      • Gość: plejady Re: Red Arrows - najlepsi z najlepszych... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.09.05, 15:22
        www.plejady.pl/rad16.htm od zdjecia r281.jpg zdjecia z tegorocznego
        Radomia , zapraszam :-)
      • mawgocha Re: Red Arrows - najlepsi z najlepszych... 04.10.05, 14:43
        www.raf.mod.uk/reds/news.html
    • annagoryniak Re: Red Arrows - najlepsi z najlepszych... 30.08.05, 16:40
      Na pokazy do Radomia zabrałam osoby, które nie są fascynatami samolotów. Red
      Arrows sprawiły, że usłyszałam takie zdanie "Dla nich samych warto było jechac
      taki kawał drogi" :-))) Nie mam nic do dodania! :-)
    • Gość: Unpredictable Pomyłka, na tym zdjęciu wcale nie są RED ARROWS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:42
      Wielka pomyłka, na tym zdjęciu wcale nie są członkowie grupy RED ARROWS, ale chyba polskich 'Orlików'.
    • Gość: Kurasza Extra tam bylo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:29
      Na airshole bylo super!Red arrows popisali się
    • Gość: mirek Re: Red Arrows - najlepsi z najlepszych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 18:29
      ....guzik prawda! Prawdziwą klasę pokazali hiszpanie w niedzielę ! Myślę że
      brytyjczykom zrobiło się niezręcznie. Natomiast mistrzem nad mistrzami jest
      półkownik Własow - fabryczny oblatywacz MIG 29.To co pokazał w 2003 na swojej
      skrzydlatej bestii przeczyło prawom fizyki ! ....Szkoda że rosjanie się na
      nas "obrazili"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka