Gość: gibki:) IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 17.10.05, 19:23 proszę o link do stronki gdzie znajdę informację o flocie konkretnych maszyn z poszczególnych lini lotniczych. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malkontent Re: Bardzo proszę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:40 Lot: www.lot.com BA: www.ba.com Air France: www.airfrance.com i tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bardzo proszę ... IP: *.bagan.net.mm / 203.81.161.* 18.10.05, 07:30 najlepiej: ag.bocznica.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibki:) Re: Bardzo proszę ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 07:47 Chodzi mi o link do strony ,którą kiedyś odwiedziłem a nie pamiętam adresu. Było ta bardzo dużo informacji o konkretnych maszynach danej lini( rodzaj samolotu,data produkcji,zdjęcia,ile dana linia ma tego typu maszyn w swoim posiadaniu itp itd.) A za takie linki jak powyżej to "serdecznie" dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Bardzo proszę ... IP: *.acn.waw.pl 18.10.05, 08:47 www.planespotters.net/Airline/index.html o to może chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibki:) Re: Bardzo proszę ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:21 Właśnie o to :) Dzięki serdeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo_74@gazeta Re: Bardzo proszę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:06 hee...heee...heee.... gratuluje poczucia humoru :-))))) podoba mi sie (jedno i drugie) :) Odpowiedz Link Zgłoś