Gość: supair IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 11:07 Pomóżcie, piszcie jak najwiecej na moim forum "Personel Pokładowy". Inaczej forum umrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eryk_wawa Re: Pomocy!!!! 14.10.03, 14:05 Żałosny supair! Każdy człek na poziomie omija to forum szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
malinia3 Re: Pomocy!!!! 14.10.03, 14:13 Gość portalu: supair napisał(a): > Pomóżcie, piszcie jak najwiecej na moim forum "Personel Pokładowy". > Inaczej forum umrze. Zaloguj się cwaniaczku podszywający się pod inną osobę. Wtedy zobaczymy kto naprawdę występuje z tym apelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supair Moje forum to malina!!!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.10.03, 20:22 Sprawdźcie sami, jest to forum wyłącznie dla inteligentnych ludzi. Nieinteligentów skreślamy, wykreślamy, nakreślamy, odkreślamy,przekreślamy, zostaje tylko na tym forum malina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supair Dziękuję wszystkim odwiedzającym moje forum. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.10.03, 21:46 Dziękuję wszyskim , którzy w dniu dzisiejszym odwiedzili moje forum. Odpowiedz Link Zgłoś