Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    27.05.03, 16:32
    DFP - czyli Drużynowe Forum Piłkarzyki. Zasady będą mniej więcej takie, że w
    skład teamu wchodzić będzie 3prezesów, którzy będą punktować dla swojego
    zespołu. Na razie wstępne zapisy. Proszę podawać 3osobowy skład+nazwa
    drużyny. Jeśli ktoś nie może znaleźć partnerów, niech też się zapisze, wtedy
    skojarzy się razem ze sobą takie osoby.

Prezes PZDFP
    Obserwuj wątek
      • kuti_master DFP 27.05.03, 16:32
        Gafa na dzieńdobry, tytuł tematu brzmi oczywiści DFP.
        • Gość: Kiwny Re: DFP IP: *.chello.pl 27.05.03, 16:56
          ja się zgłaszam, niestety nie mam drużyny i lojalnie uprzedzam że moja drużyna
          to ostatnio 27 lub 36 punktów zdobywa

mam jeszcze jedno pytanie czy to będzie trwało tylko 2 kolejki czy będzie
          kontynuowane w przyszłym sezonie
          • kuti_master Re: DFP 27.05.03, 17:16
            DFP zacznie się z początkiem rundy jesiennej sezonu 2003/04
          • matbli Do Kiwnego!!! 28.05.03, 18:56
            Widzę, że niektóre drużyny powoli zaczynają nabierać kształtów, więc jeśli nie
            masz nic przeciwko to proponuję spółkę, żeby później nie zostać na samemu na
            lodzie. Co prawda nasze drużyny w tym sezonie punktowały obydwie bardzo
            przeciętnie, ale w przyszłym sezonie będzie mam nadzieję troche lepiej. Co ty
            na to???
            Pozdrawiam!!!
            • cirkon Do Kiwnego i matbli ;-) 28.05.03, 21:54
              To jak jest nas juz (Ich? ;) Trzech, moze stworzymy ekipe? Swiata chyba nie
              zwojujemy, ale stac nas na bycie 'solidnym zespolem srodka tabeli' ;) A moze
              bedziemy rewelacja rozgrywek?

pozdrawiam,
              prezes cirkon (LKS Drzewce, ale od nowego sezonu raczej pod zmieniona nazwa -
              sponsor sie wycofal po tym, jak nie zdobylismy zadnego trofeum ;))
              • Gość: matbli Re: Do Kiwnego i matbli ;-) IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 23:56
                Ja tam jestem za!!!
            • Gość: Kiwny Re: Do Kiwnego!!! IP: *.chello.pl 29.05.03, 10:18
              jak jest propozycja to się zgadzam :) bo taką drużynę jak moja ciężko zaliczyć
              do silnych (patrząc na lige PPFP)
              ale do ćwierćfinałów doszedłem więc chyba mam dużo szczęścia które mam nadzieję
              będzie nam sprzyjać w rundzie jesiennej
      • elektron77 Re: DFL 27.05.03, 18:37
        Ja również się zgłaszam i również w pojedynkę. Sądzę, że takich wolnych
        strzelców jak ja znajdzie się tu więcej, więc powstaje problem na jakich
        zasadach grupować ich w drużyny. Może po prostu wg kolejności zgłoszeń?

A tak na marginesie to w przyszłym sezonie chyba mój klub wystąpi pod nieco
        zmienioną nazwą, ale o tym zakomunikuje w stosownym czasie.
        • matbli Re: DFL 27.05.03, 19:06
          Ja też się zgłaszam i również na razie w pojedynkę, ale na tworzenie drużyn i
          tak zostało jeszcze bardzo dużo czasu.
          Pozdrawiam!!!
          • klimon Re: DFL 27.05.03, 19:14
            ja zgłaszm adrzuyne moja i prezesa tompiego
            3 chyba sami znajdziemy ;-)
            • tompie Re: DFL 28.05.03, 13:49
              Dzieki Klimonku.i tak jak napisane zgłaszamy sie i szukamy 3 do druzyny.Moze
              Mirekl pomoze , był by to fajny gest po ostatnich wynikach w PPfP.
              • kuti_master Re: DFL 28.05.03, 18:16
                Będę musiał chyba wybrać się w podróż do Maroka, w poszukiwaniu Prezesa
                Chechaouena :-)
                • Gość: chechaouen Re: DFL IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 29.05.03, 00:19
                  kuti_master napisał:

> Będę musiał chyba wybrać się w podróż do Maroka, w poszukiwaniu Prezesa
                  > Chechaouena :-)

sorki za spóźnienie ale świat hattricka coraz bardziej mnie wciąga. ja bien sur
                  też się zgłaszam, ale nie zintegrowany z nikim jestem i czekam na propozycje.
                  może kuti mnie przygarnie (no chyba że juz dobrałeś pakę). to by był niezły
                  skład. starzy piłkarzykowi wymiatacze zintegrowani ponad krakowsko-warszawskimi
                  podziałami. jak nie to jestem otwrty na inne propozycje. pozdro
      • kamilka1 Re: DFL 27.05.03, 19:57
        tez zglaszam sie w pojedynke
        moze nie jestem orlem ale przewaznie okolo 40 pkt mam
      • Gość: jarek55 Re: DFL IP: 217.8.191.* 27.05.03, 23:11
        No to ja rowniez chcialbym zglosic swoja druzyne i rowniez w pojedynke.

A co do dobierania druzyn to mozna by wziasc pod uwage koncowe miejsca z
        klasyfikacji generalnej z konca tego sezonu i kojarzyc zespoly w ten sposob ze
        zespol z poczatku rozpiski laczyc z tym z dolnych rejonow.
      • Gość: krzrek Re: DFL IP: *.smlw.pl 27.05.03, 23:20
        Zgłaszam drużynę KS Leszcze.W pojedynkę bo nazwa odstrasza ewentualnych
        sprzymierzeńców do utworzenia triumwiratu.
        Ale chętnie bym widział jako jednego z członków drużyny prezesa
        Lucasa,oczywiście jeżeli się zgłosi i zgodzi na współpracę.(dwa sezony pod rząd
        nie może iść źle).
        Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedź od Lucasa i wszystkich chętnych do
        zawiązania wspólnej drużyny.
        Ps.
        Kto tu pilnuje porządku i pozwala na agitację!
      • mirekl3 Re: DFL 28.05.03, 08:00
        witam wszystkich. jeszcze się ta runda nie zakończyła a juz szykuje sie moc
        atrakcji w rundzie jesiennej. po prostu czad :) oczywiście zgłaszam się
        również i tutaj. tez na razie jestem bez drużyny i tak prawde mówiąc ślepy los
        również przyjmę z radością. pozdrawiam all !!
        • Gość: m71m Re: DFL IP: *.media4.pl 28.05.03, 11:12
          No ja podobnie ,na razie zgalaszam sie w pojedynke i licze ze ktos sie zlituje
          i przygranie kropka(moj najwiekszy sukces to awans do drugiej rundy PPFP,ale
          w przyszlym sezonie mam zamiar powalczyc o cos wiecej:)))
      • Gość: Chudziński Re: DFL IP: *.alcatel.pl 28.05.03, 13:01
        Witam,

I się zgłaszam - niestety również indywidualnie.
        W pojedynkę moje DeBest'iaki nie osiągnęły zbytnich wyników w pucharach. Może
        przy supporcie 2 innych prezesów coś zdziałają.

Przezes Chudziński - druzyna DeBest

> DFP - czyli Drużynowe Forum Piłkarzyki. Zasady będą mniej więcej takie, że w
        > skład teamu wchodzić będzie 3prezesów, którzy będą punktować dla swojego
        > zespołu. Na razie wstępne zapisy. Proszę podawać 3osobowy skład+nazwa
        > drużyny. Jeśli ktoś nie może znaleźć partnerów, niech też się zapisze, wtedy
        > skojarzy się razem ze sobą takie osoby.
        >
        >
        > Prezes PZDFP
        • Gość: marsl Re: DFL IP: 157.25.130.* 28.05.03, 17:09
          to ja tesz, a ze mną jakoni 15145 i beczkawina cośtam cośtam.

a tak na serjo to narazie jestem sam
          • Gość: Okeciak Oke ,Arch i Ugi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 17:31
            Gość portalu: marsl napisał(a):

> to ja tesz, a ze mną jakoni 15145 i beczkawina cośtam cośtam.
            >
            >
            >
            >
            >
            > a tak na serio to narazie jestem sam

Marsl ale mnie ubawiles hahaahah.Naprawde dobre.Tylko widze maly problem w
            Twoich wspolnikach czyli dobor odpowiedniego klona.Bo jak sie pomylisz moze byc
            zle.

Wstepnie zglaszam zaloge warszawska (nazwa jeszcze nie ustalona ,trzeba
            poczekac na zgrupowanie) w ktorej sklad wejde ja ,Prezes Arch (juz jestesmy po
            slowie)oraz Prezes Ugu(mam nadzieje, bo nie rozmawilalismy jeszcze ale wspolne
            zgrupowania napewno go skusza).
            Sklad jak widac bardzo zacny i mocny wiec drzyjcie Prezesi o posady bo szanse
            wasze sa mizerne
            • Gość: Lucas blebleble Marsl, Krzrek, Luc... IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 28.05.03, 18:17
              moze byc?
              Zwyciezymy!
              • Gość: krzrek Re: blebleble Marsl, Krzrek, Luc... IP: *.smlw.pl 28.05.03, 21:50
                Jeśli o mnie chodzi to jak najbardziej.
                Kraków,Kielce,Rzeszów-ładny trójkącik.Można by się mawet pokusić wzorem
                warszawiaków,na jakiś wspólny trening.
                Pozdrawiam.
                • kuti_master Re: blebleble Marsl, Krzrek, Luc... 29.05.03, 07:33
                  O ile mi wiadomo, to w skład Waszego teamu nie wchodzi żaden Krakus.
                  • Gość: krzrek Re: blebleble Marsl, Krzrek, Luc... IP: *.smlw.pl 29.05.03, 08:52
                    Sorry.Dwa razy Kielce,bodajże,a do tego jakaś Warszawa.
                    • Gość: marsl Re: blebleble Marsl, Krzrek, Luc... IP: 157.25.130.* 29.05.03, 10:40
                      No to panowie, składzik mamy. Na szczęście cała rozgrywka będzie w przyszłym
                      sezonie. Jak patrzę nz doły Forligi, i widzę 2 kieleckie zespoły na podium to
                      mi się scyzoryk w kieszeni otwiera.
                      I tak wygramy
            • ugugunana To dla mnie zaszczyt! 29.05.03, 10:41
              Gość portalu: Okeciak napisał(a):

> Wstepnie zglaszam zaloge warszawska (nazwa jeszcze nie ustalona ,trzeba
              > poczekac na zgrupowanie) w ktorej sklad wejde ja ,Prezes Arch (juz jestesmy
              po
              > slowie)oraz Prezes Ugu(mam nadzieje, bo nie rozmawilalismy jeszcze ale
              wspolne
              > zgrupowania napewno go skusza).
              > Sklad jak widac bardzo zacny i mocny wiec drzyjcie Prezesi o posady bo
              szanse
              > wasze sa mizerne

Witam!

Wizja morderczych zgrupowań miło łechce mój mięsień piwny... *-) Wchodzę w
              powyższy projekt z niekłamaną radością... Sądzę, że nazwa ekipy będzie
              nastepstwem demokratycznej burzy mózgów wewnątrz teamu a kapitana wyłonimy za
              pomocą prasłowiańskiej gry w tzw. butelkę... *-)

Pozdrawiam moich partnerów a przeciwnikom radzę mieć się na baczności!

UgU....
      • kuti_master 1& #35 drużyna 28.05.03, 18:34
        Mamy już utworzony pierwszy zespół (bez nazwy i wyboru kapitana jeszcze), w
        składzie:

.:: Arch
        .:: Okęciak
        .:: Ugugunana
      • Gość: kosze Re: DFL IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 19:21
        kuti prawdopodobnie kolejna trojka bedzie w skladzie: kosze,dnl,karptychy.
        ale jeszcze nie do konca to jest pewne bo nie mozemy karpia zlapac
        • Gość: karptychy Re: DFL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 19:30
          nie złapiecie mnie ale ja Was złapie :))) karptychy , kosze , Dnl kolejna
          trójka zgłasza sie do walki :))
          • Gość: dnl Re: DFL IP: *.pl 28.05.03, 20:14
            A myślałem ze Karp juz sie utopił... ;/
      • chechaouen Kto mnie przygarnie? 29.05.03, 10:48
        Ja wiem, że mam debilny nick i to w ogóle obciach mieć kogoś z taka nazwą teamu
        w drużynie, ale punkty ciułam nie najgorzej i może ktoś się skusi i przygarnie
        mnie do swojej drużyny... czekam na propozycje
        • Gość: Chudziński Może przygarniemy się nawzajem IP: *.alcatel.pl 29.05.03, 11:51
          Witam i mam propozycję...jak w tytule..

Stworzylibyśmy zalążek kolejnej warszawskiej drużyny (z domieszką Maroka ;-))

Co Ty na to???

> Ja wiem, że mam debilny nick i to w ogóle obciach mieć kogoś z taka nazwą
          teamu
          >
          > w drużynie, ale punkty ciułam nie najgorzej i może ktoś się skusi i
          przygarnie
          > mnie do swojej drużyny... czekam na propozycje
          • Gość: chechaouen Re: Może przygarniemy się nawzajem IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 29.05.03, 12:37
            OK, dla mnie bomba! Na trzeciego może yaru? Co ty na to Prezesie Jarku?
            Warszawa lezy w sumie pod samym Sulejówkiem....
            • Gość: Chudziński Re: Może przygarniemy się nawzajem IP: *.alcatel.pl 29.05.03, 15:33
              Super!
              Czekamy na odzew Prezesa Yaru a w tzw. międzyczasie myślimy nad nazwą naszego
              timu.

pzdr
              • elektron77 Re: Może przygarniemy się nawzajem 29.05.03, 16:25
                Co prawda nie jestem z W-wy, ale gdyby nie zgłosił się brakujący prezes to ja
                chętnie zająłbym jego miejsce.
                W końcu z Prezesem Chudzińskim nie tak dawno walczyliśmy w pucharze, więc może
                byłoby możliwe stworzenie teamu "ponad podziałami"?

Pzdr
                Elektron

• Gość: yaru Re: Może przygarniemy się nawzajem IP: 217.8.191.* 30.05.03, 11:27
                Gość portalu: Chudziński napisał(a):

> Super!
                > Czekamy na odzew Prezesa Yaru a w tzw. międzyczasie myślimy nad nazwą naszego
                > timu.
                >
                > pzdr

Jestem jestem! Odpowiadam na odzew :)
                Sorka ze tak pozno ale wczoraj spedzilem dzien wolny od kompa ;) Wiec jezeli
                jest dla mnie miejscowka to oczywiscie wchodze w to!
            • kamilka1 Re: Może przygarniemy się nawzajem 29.05.03, 19:53
              chechaouen chetnie cie przygarne do teamu ale go jeszcze nie ma jezeli masz
              ochote to zapraszam ciebie i kogos trzeciego
              • Gość: Chudziński Re: Może przygarniemy się nawzajem IP: *.alcatel.pl 30.05.03, 09:50
                Ho ho... widzisz chechaouen, wystarczy pograć na nutce współczucia i jakie
                efekty ;-)
                nasza propozycja, to yaro - ale bez odzewu
                chętny, żeby się przyłączyć - Elektron
                chętna, żeby nas przyłączyć - Kamilka

No i co my teraz zrobimy

pzdr

kamilka1 napisała:

> chechaouen chetnie cie przygarne do teamu ale go jeszcze nie ma jezeli masz
                > ochote to zapraszam ciebie i kogos trzeciego
      • kuti_master Re: DFL 29.05.03, 16:09
        No cóż wszyscy wybierają drużyny, ja chciałbym zagrać z kimś z kwartetu:
        Adee,
        Bachus,
        Mirekl,
        Mufan.
        • mirekl3 Re: DFL 30.05.03, 08:24
          Kuti to byłby zaszczyt zagrać z Tobą w drużynie. dzięki za propozycje ale
          zgodziłem się już zagrać w drużynie "poznańskiej" z Tompiem i Klimonem,
          których przy okazji pozdrawiam. z racji tego skąd pochodzę też mi blizej do
          Poznania niz Krakowa czy Warszawy jezeli kryterium geograficzne ma wogóle
          jakiekolwiek znaczenie . pozdrawiam i jeszcze raz dzięki !
      • klimon mamy jush team!!!!! 29.05.03, 16:12
        Oficjalnie ogłaszma ,z e nasz team jst gotów!
        skład:
        Gldiatory klimon
        Świt Poznań Tompie
        FC Jeleniaq Mirekl
        • kuti_master Re: mamy jush team!!!!! 29.05.03, 16:24
          W porządku.
      • Gość: matbli też zgłaszamy drużynę:))) IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 18:32
        Kiwny, Cirkon, Matbli
        W tej edycji punktowo byliśmy średniakami, ale w przyszłym sezonie się
        odkujemy!!!
      • Gość: chechaouen Zgłaszamy się IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 30.05.03, 11:34
        Mazowiecka ekipa jest już w komplecie.
        Chudziński
        yaru
        chechaouen
        • Gość: karptychy Re: Zgłaszamy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 13:33
          wszystkie flesze błyskają ponieważ do walki staje wielki i nieznany dotąd
          DeKoKa Team. Wszyscy juz z niecierpliwością czekają na pierwsze mecze. Big Trio
          DeKoKa powstało na czaść znanego Venezuelskiego piłkarza Dezinerio Elelente
          Antonow DeKoKa , który w tych rozgrywkach będzie naszym przykładem i którego
          kariera słuzyć nam będzie do podboju ligowych stadionów. DeKoKa
          Rulezzzzz!!!!!!!!. Pozdrawiam
          • Gość: kosze Re: Zgłaszamy się IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 13:48
            Swiat poznal już najnowsza nowine.DeKoKa powstała aby zgładzić niewierne
            team'y. Krucjata rozpocznie się już nie długo strzeszcie sie poganie hehh.
            W skład krucjaty wchodzą ojciec Dalente Norejro Limente(dnl),opat Karpionerio
            Alejlo ROzbirejro Pogromconejro(Karp) i kleryk Kopanejro Omatkejro Smentejro
            Zwyciezerjo Elimninaterjo (kosze)....
            Hymn DeKoKi to Mudialejros Pudelsów. kto nie słyszał niech zacznie się bać
            DeKoKa rulez!!!!!!!!
            • Gość: Arch Re: Zgłaszamy się IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 16:09
              Niezle niezle, musze przynac , ze mi sie podoba
              • Gość: Okeciak Zgrupowanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 16:39
                Widze ze Prezesi teamu Dekoka wykazali sie duzym poczuciem humoru.
                Ja za to bede bardzo powazny poniewarz zgrupowanie to wazna rzecz.
                Jako ze w naszym pieknym miescie i jego okolicach powstaly dwa teamy wiec warto
                by bylo zrobic zgrupowanie (takie male roztrenowanie po konczacym sie juz
                sezonie)na ktorym to spotkaliby sie Prezesi tychze zespolow.
                NIe bede pisal kiedy bo nie wiem czy beda chetni.Jezeli Prezesi maja ochote
                nich dadza znak i propozycje daty spotkania wtedy to uzgodnimy szczegoly.
                Pozdrawiam
      • Gość: kosze Propozycja IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 17:40
        Ktos tam na poczatku pisał(pewno kuti:) ze beda kapitanowie w ekipach.
        proponuje zeby ci kapitanowie punktowali podwojnie tak jak jest w pilkarzykach.
        Kazdy team bedzie zglaszal na forum przed kolejka kto jest teraz kapitanem i
        jego punkty razy 2.
        Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby hehh.
        pozdro kosze,
        • kamilka1 Re: Propozycja 30.05.03, 18:17
          Pujde juz wytyczonym śladem
          KTO PRZYGRANIE BIEDNA PREZESKĘ
          • Gość: krzrek Re: Propozycja IP: *.smlw.pl 30.05.03, 23:47
            kamilka1 napisała:

> Pujde juz wytyczonym śladem
            > KTO PRZYGRANIE BIEDNA PREZESKĘ

Biedną Prezeskę przygarnę całym sercem,ale musiałaby przyjechać do Rzeszowa.
            Na Boga tylko Kamilko się nie obraź.
            Pozdrawiam.
        • Gość: matbli Re: Propozycja IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 18:27
          Pomysł mi się podoba. Też już o tym myślałem.
          • kuti_master Re: Propozycja 30.05.03, 22:17
            Właśnie po to mają być wybierani kapitanowie, aby punktować podwójnie.
        • elektron77 Re: Propozycja 30.05.03, 22:38
          Wszystko OK, tylko weźcie pod uwagę, że może wystąpić problem dogadywania się
          poszczególnych teamów. Nie wszyscy prezesi są na tyle często w sieci, żeby mieć
          czas na ustalenie kapitana, co w sytuacji rozgrywania kolejek co 3 dni może
          stanowić kłopot.
          Poza tym przed każdą kolejką forum będzie zasypywane bardzo podobnymi
          informacjami o kapitanach.

Jedynym rozwiązaniem tego byłoby ustalenie przed sezonem kapitana "domyślnego"
          oraz stworzenie osobnego wątku, w którym zainteresowane drużyny informowałyby o
          ewentualnych zmianach.

• kuti_master Re: Propozycja 30.05.03, 22:48
            Kapitan byłby jeden, ten sam prezes na całą rundę.
            • elektron77 Re: Propozycja 30.05.03, 22:57
              W swojej wypowiedzi prezes Kosze wspominał o wyborze kapitanów przed każdą
              kolejką i stąd mój post.
      • Gość: krzrek Propozycja IP: *.smlw.pl 30.05.03, 23:54
        Aby Kuti miał przejrzystość w zliczaniu punktów teamów,każde zjednoczenie
        trzech dróżyn mogłoby założyć własną ligę prywatną(trzyzespołową).
        Co o tym sądzicie.
        • Gość: matbli Re: Propozycja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 14:32
          Pamiętaj jednak o tym, że wielu prezesów ma już swoje całkiem dobrze
          prosperujące ligi prywatne, z których w przyszłym sezonie nie zrezygnuje na
          rzecz ligi trzyosobowej. A każdy może mieć tylko jedną:(((
          • Gość: krzrek Re: Propozycja IP: *.smlw.pl 31.05.03, 14:58
            Wielu Prezesów ma swoje własne ligi i nie namawiam ich do rezygnacji.
            Ale może chociaż w kiku trójkach znalazłby się wolny prezes który taką ligę by
            założył.A znacznie by to ułatwiło prowadzącemu.
            Pzdr.
            • Gość: Kiwny Re: Propozycja IP: *.chello.pl 31.05.03, 15:01
              ja nie prowadze i nie mam zamiaru prowadzić prywatnej ligi więc w mojej trójce
              moge założyć
              • Gość: krzrek Re: Propozycja IP: *.smlw.pl 31.05.03, 15:03
                Ja też jestem wolny.A to już dwie trójki.I na pewno znajdą się i inni.
                • elektron77 Re: Propozycja 31.05.03, 20:24
                  I ze mnie wolny elektron ;) Tyle tylko,że w DLP na razie też...
                  • elektron77 Re: Propozycja 31.05.03, 20:25
                    DFL oczywiście. Ach ten upał...
                    • elektron77 Re: Propozycja 31.05.03, 20:27
                      A nawet DFP.. (już dziś nic nie napisze)
                      • Gość: jarek55(yaru) Re: Propozycja IP: 217.8.191.* 31.05.03, 22:17
                        hehehe... ale sie Prezesie Elektron zamotales :):):)

ja tez nie prowadze zadnej ligi wiec moge zalozyc na nasza Wielka Trojce ;)
                        • Gość: karptychy Re: Propozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 02:05
                          DeKoKa tez bedzie posiadac lige prywatną (3-osobową)pozdrawiam :)
      • Gość: kamilka1 Re: DFL IP: *.nsm.pl 02.06.03, 14:19
        Podsumuje dotychczasowe wpisy
        Zgłoszone ekipy
        1.klimon_______tompie_______mirekl
        2.Arch_________Okeciak______Ugugunana
        3.kosze________dni__________karptychy
        4.kiwny________cirkon_______matbil
        5.Chudziński___yaru_________chechauen

Bez zespołow:
        kuti_master
        elektron77
        kamilka1
        jarek55
        krzrek
        m71m

Mam nadzieje ze nic nie pomylilam

CZEKAM NA PRPOZYCJE WSPOLPRACY !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: matbli Re: DFL IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 14:33
          Ja wiem, że mój nick jest skomplikowany ale brzmi matbli a nie matbil:)))

Pozdrawiam!!!
        • Gość: dnL Re: DFL IP: *.pl 02.06.03, 14:46
          Gość portalu: kamilka1 napisał(a):

> Podsumuje dotychczasowe wpisy
          > Zgłoszone ekipy
          > 1.klimon_______tompie_______mirekl
          > 2.Arch_________Okeciak______Ugugunana
          > 3.kosze________dni__________karptychy
          > 4.kiwny________cirkon_______matbil
          > 5.Chudziński___yaru_________chechauen
          >
          > Bez zespołow:
          > kuti_master
          > elektron77
          > kamilka1
          > jarek55
          > krzrek
          > m71m
          >
          > Mam nadzieje ze nic nie pomylilam
          >
          > CZEKAM NA PRPOZYCJE WSPOLPRACY !!!!!!!!!!!!!

No własnie ,ku sprostowaniu ... DNL a nie DNI ;P
          • kamilka1 Re: DFL 02.06.03, 15:17
            przepraszam za pomylki
            Nadal czekam na propozycje
        • Gość: jarek55(yaru) Re: DFL IP: 217.8.191.* 02.06.03, 15:17

> Zgłoszone ekipy
          >
          > Bez zespołow:
          > kuti_master
          > elektron77
          > kamilka1
          > jarek55
          > krzrek
          > m71m
          >
          >

Male sprostowanie jarek55 i yaru to jest jedne i ta sama osoba czyli ja :)
          Tylko ze w pilkarzykach mam login jarek55 a w Hattricku yaru_. Prezes
          chechaouen napisal do mnie w Hattricku i z tamta ksywa przyja mnie do grupy.
          Nasza trojka wyglada tak:
          Chudziński___jarek55(yaru)_________chechauen
          • kamilka1 Re: DFL 02.06.03, 15:22
            Po zgłoszonych poprawkach sytuacja wyglada tak:

1.klimon_______tompie_______mirekl
            2.Arch_________Okeciak______Ugugunana
            3.kosze________dnl__________karptychy
            4.kiwny________cirkon_______matbli
            5.Chudziński___yaru_________chechauen

Bez zespołow:
            kuti_master
            elektron77
            kamilka1
            krzrek
            m71m

Mam nadzieje ze to wszystkie bledy
            CZEKAM NA PRPOZYCJE WSPOLPRACY !!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Elektron Re: DFL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 17:46
              > Bez zespołow:
              > kuti_master
              > elektron77
              > kamilka1
              > krzrek
              > m71m
              >
              > Mam nadzieje ze to wszystkie bledy

To może pierwsza trójka bez zespołow się zjednoczy (Kuti,ja i Kamilka1)?
              Co Wy na to?

A tak na marginesie to chyba krzrek,Marsl i Lucas chyba również tworzą team.
              • kamilka1 Re: DFL 02.06.03, 18:06
                Ja jestem za .
                Z wielką przyjemnością
                • kuti_master Re: DFL 02.06.03, 18:52
                  Niestety występuje z kimś, z tria: Adee, Bachus i Mufan.
                  • elektron77 Re: DFL 04.06.03, 21:01
                    Więc pozostaje nam szukanie trzeciego zawodnika...
            • Gość: Irek Gram z Kamilką IP: *.hispeed.ch 06.06.03, 17:46
              Zgłaszam się - larsek3, drużyna? (chyba Chrobry_1946).
              Ale kiedy start ligi? Jeszcze chyba niepostanowione, bo nigdzie nie znalazłem.
              Jak będziesz coś wiedziała daj mi znać na GG.
              • Gość: Irek Chcę grać z Kamilką IP: *.hispeed.ch 06.06.03, 20:57
                Ale chcę dalej kontynuawać moje 2 WIRTUALNE MISTRZOSTWA POLSKI. Nie będzie to
                kolidować z moją doćś dużą ligę? Prowadzimy tam Ligę Typerów i rekordów
                kolejkowych. Dla zainteresowanych: odwiedzcie Ligę : Chrobry Glogow i wejdźcie
                na forum, po otrzymaniu protokołu zgłoszenia uwolnie dostęp. Będzie to
                kolidować z tymi czynnościami?
                Wyjaśni mi to ktoś, bo rozumiem, ze należy 3-drużynowe ligi stwprzyć. Albo
                jedną z wsztystkimi drużynami, a na forum prowadzić drużynową tabelę. W
                normalnej byłaby indiwidualna. A może źle łapię temat.....
                Pozdrawiam - Irek
                • kamilka1 Re: Chcę grać z Kamilką 06.06.03, 21:09
                  tak wiec mam kandydata na trzeciego zawodnika'to dobry zawodnik
                  co ty na to elektron
                  Irek nic nie bedzie kolidowac ktos z naszej trojki(ja irek elektron)zrobi ta
                  trzyosobowa lige
                  pozdrowienia
                  • elektron77 Re: Chcę grać z Kamilką 07.06.03, 23:17
                    Powiem krótko: no to jest nas trzech (a dokładniej troje).
                    Właśnie powstała nowa ekipa...

Pozdrawiam
                    Elektron
        • Gość: krzrek Re: DFP IP: *.smlw.pl 02.06.03, 21:40

> Zgłoszone ekipy
          >
          > Bez zespołow:
          > kuti_master
          > elektron77
          > kamilka1
          > jarek55
          > krzrek
          > m71m
          >
          Tak jak wspomniał wcześniej elektron-
          Marsl-Lucas-krzrek to zwycięskie trio w tych rozgrywkach(będzie)
          Pozdrawiam.
          • Gość: Lucas Re: DFP IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 04.06.03, 22:06
            Prosze dopisac:
            Marsl-Krzrek-Lucas.

pzdr.
            • Gość: Adee zgloszenie IP: *.izacom.pl / 192.168.1.* 04.06.03, 23:01
              trójka z poznania: Adee, Misiek, Inspirator
              • kuti_master Re: zgloszenie 04.06.03, 23:10
                Nie mam jeszcze zgody Mufana, ale prawdopodobnie nasz team będzie wyglądał
                następująco:

.:: Bachus (Typer)
                .:: Kuti (FORliga)
                .:: Mufan (PPFP)
          • kamilka1 Re: DFP 08.06.03, 10:36
            To zgłaszam ekipę:
            kamilka1,larsek3,elektron77

Trzeba pomyśleć nad nazwą ekipy może jakieś pomysły
            • elektron77 Re: DFP 10.06.03, 13:34
              kamilka1 napisała:

> To zgłaszam ekipę:
              > kamilka1,larsek3,elektron77
              >
              > Trzeba pomyśleć nad nazwą ekipy może jakieś pomysły

Ponieważ każdy z nas ma w nicku jakieś cyfry to może nazwiemy się "Same
              Cyferki" ;)
              Sorki, ale to pierwsze wpadło mi do głowy...
              Ewentualnie można pokombinować coć z nazwami miast - ja jestem z Tychów

• Gość: Chudziński Re: DFP IP: *.alcatel.pl 10.06.03, 13:39
                Sie manko.

A może nazwa "Niezłe numerki" by pasowała.... bez obrazy ;-)
                Sam się cały czas zastanawiam nad nazwą timu gdzie jestem z Prezesami
                Chechaouen i Yaro.

Pozdrawiam
                • Gość: Elektron Re: DFP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 21:08
                  > A może nazwa "Niezłe numerki" by pasowała.... bez obrazy ;-)
                  > Sam się cały czas zastanawiam nad nazwą timu gdzie jestem z Prezesami
                  > Chechaouen i Yaro.

He,he... to też jest niezłe...
              • Gość: kamilka Re: DFP IP: *.nsm.pl 10.06.03, 14:16
                Nawet mi się podoba "Same Cyferki" lub "Cyferki" hmm może być
                Tak apropos to ja jestem z Gdańska a Irek z Głogowa
              • Gość: Irek Cyferki albo 1377 ? IP: *.hispeed.ch 10.06.03, 19:13
                Albo Cyferki1377, może FC1377?

Ważne by była fajna zabawa.
                Pozdrawiam - Irek
                • kamilka1 Re: Cyferki albo 1377 ? 11.06.03, 12:14
                  a może SMS 7731
                  • Gość: Elektron Re: Cyferki albo 1377 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 21:07
                    Tak to lepiej nie, bo jeszcze ktoś coś wyśle na ten nr i będzie potem miał
                    pretensje że nic nie wygrał ;))

A oto moja najnowsza propozycja: :"Cyfrowi kopacze"
                    I jak???

A tak wogóle to najważniejsza jest zabawa tak jak napisał Irek

Pozdrawiam wszystkich łamiących sobie głowy nad nazwami ;)
                    Elektron

• Gość: asik Re: DFL IP: *.cpe.cableone.net 14.06.03, 01:36
        ciekawy pomysl a wiec : Prezesi Asik , Ida i Jacek Walczak a druzyna FC Biloxi
        Beach (prezesem chyba bede ja:))pozdrawiam
        asik:-)
      • Gość: Oke Beer Commando IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 14:16
        Wczoraj w poznych godzinach popoludniowych odbylo sie pierwsze oficjalne w
        pelnym trzyosobowym skladzie zgrupowanie Prezesow.
        Na zgrupowaniu byli: Prezes Okeciak ,Prezes Archaniol oraz Pan Zenek ups Prezes
        Ugugunan oczywiscie no i goscinnie nigdzie niezrzeszony Brzoza.
        PO wielu godzinach narad i burzliwej dyskusji podczas picia zlocistego zimnego
        piwka udalo sie wymyslic nazwe naszego teamu oraz wybrac kapitana.
        Niniejszym oswiadczam ze bedziemy sie nazywac Beer Commando a kapitanem zostal
        wybrany Prezes Ugugunan ktory przy swiadkach zobowiazal sie do postawienia
        browara kazdemu graczowi naszego temu ktory zdobedzie wiecej punktow a danej
        kolejce niz on.Jednoczesnie bedzie pelnil funkcje rzecznika prasowego ktora to
        funkcja zobowiazuje go do pisania kwiecistych komunikatow po kazdej kolejce.
        To tyle narazie bo zgrupowanie bylo tak uroczyste i podniosle i tak sie
        wzruszylem ze wszystkiego nie pamietam:)))
        Pozdrawiam wszystkich
        • ugugunana Expose... 20.06.03, 11:51
          Gość portalu: Oke napisał(a):

> Wczoraj w poznych godzinach popoludniowych odbylo sie pierwsze oficjalne w
          > pelnym trzyosobowym skladzie zgrupowanie Prezesow.
          > Na zgrupowaniu byli: Prezes Okeciak ,Prezes Archaniol oraz Pan Zenek ups
          Prezes
          >
          > Ugugunan oczywiscie no i goscinnie nigdzie niezrzeszony Brzoza.
          > PO wielu godzinach narad i burzliwej dyskusji podczas picia zlocistego
          zimnego
          >
          > piwka udalo sie wymyslic nazwe naszego teamu oraz wybrac kapitana.
          > Niniejszym oswiadczam ze bedziemy sie nazywac Beer Commando a kapitanem
          zostal
          > wybrany Prezes Ugugunan ktory przy swiadkach zobowiazal sie do postawienia
          > browara kazdemu graczowi naszego temu ktory zdobedzie wiecej punktow a danej
          > kolejce niz on.Jednoczesnie bedzie pelnil funkcje rzecznika prasowego ktora
          to
          > funkcja zobowiazuje go do pisania kwiecistych komunikatow po kazdej kolejce.
          > To tyle narazie bo zgrupowanie bylo tak uroczyste i podniosle i tak sie
          > wzruszylem ze wszystkiego nie pamietam:)))
          > Pozdrawiam wszystkich

Nie potwierdzam i nie zaprzeczam... Jak na rzecznika przystało! *-)
          Myślę, że moje szlachetne zobowiązanie znakomicie umotywuje pozostałych
          prezesów do wspięcia się na szczyty własnych możliwości (albo nawet jeszcze
          wyżej)... Interesuje nas bowiem tylko zwycięstwo - oczywiście wywalczone w
          zgodzie z duchem fairplay! Być może niektóre decyzje zapadły zbyt pochopnie,
          jednak euforia towarzysząca zgrupowaniu odegrała niepoślednią rolę przy tych
          jakże kluczowych ustaleniach...*-) Pozgrupowaniowy sen przyniósł mi całą masę
          alternatywnych nazw naszej ekipy... A zresztą... Nieważne... Napijmy się!

Ze sportowym pozdrowieniem Ugugunan I Twardy - mistrz motywacji tudzież
          rzecznik prasowy ekipy Beer Commando...
      • Gość: chechaouen A może Chuyache? IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 20.06.03, 14:36
        co do nazwy naszego teamu to może po prostu połączyć pierwsze litery naszych
        nicków:
        CHUdziński + YAru + CHEchaouen = CHUYACHE
        pięknie brzmi hehe...
        • Gość: marsl Re: A może Chuyache? IP: 157.25.130.* 20.06.03, 15:01
          albo
          CheChuYa
          albo
          YaCheChu
          albo ...
          nie nie będę pisał bo mnie zbanują gdy mi wyjdzie coś nieprzyzwoitego ;))
          • Gość: chechaouen Re: A może Chuyache? IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 20.06.03, 15:48
            może po prostu iść na całość i wziąć litery nie od yaru, ale od jarek55.
            proponuję CHUJACH
            • Gość: jarek55 (yaru) Re: A może Chuyache? IP: 217.8.191.* 21.06.03, 18:29
              Gość portalu: chechaouen napisał(a):

> może po prostu iść na całość i wziąć litery nie od yaru, ale od jarek55.
              > proponuję CHUJACH

hehehe... ROTFL :D
              tez nad tym myslalem ale nie chcialem sie wybijac z taka nazwa :D
              ale jezeli to nikomu nie bedzie przeszkadzac to mozna tak zostawic, bedziemy
              sie wyrozniac bardzo orginalna nazwa :)
            • Gość: Chudziński Re: A może Chuyache? IP: *.alcatel.pl 23.06.03, 14:54
              Optuję za:
              Cheyachu (fonetycznie: Cze, Jachu!!!) ;-)

pzdr

Gość portalu: chechaouen napisał(a):

> może po prostu iść na całość i wziąć litery nie od yaru, ale od jarek55.
              > proponuję CHUJACH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka