Dodaj do ulubionych

Opoźnienia rosyjskich programów

27.12.14, 20:57
Pewnie tendencyjne, ale ..... ;)
www.tvn24.pl/rosja-ma-problem-ze-zbrojeniami-kryzys-wplynie-na-zakupy-uzbrojenia,501256,s.html
Oczywiście opóźnienia nowych programów są domeną światową, ale szumnie ogłaszane wizje i cyfry rosyjskich ministrów daleko wykraczają poza możliwości niezreformowanego przemysłu.
Pak-Fa, Armata - możemy porównywać to co zapowiedziano do wykonania ;)

My jak coś spier... zawsze możemy kupić np w Korei, a im prestiż i sankcje nie pozwolą ;)
Obserwuj wątek
    • krzy-czy Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 21:43
      no i co???
      przejmujesz sie tym???
      • antyk-acap Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 21:51
        Ja się cieszę :)
      • adam_al Re: Opoźnienia rosyjskich programów 28.12.14, 13:07
        > no i co???

Armat sto. (ew. jajco)

> przejmujesz sie tym???

To jakieś forum psychologiczne, że o emocjach i uczuciach chcesz rozmawiać?
    • brmtvungernsternberg Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 22:02
      Normalizacja . Ich nie stac na taka rozpuste zbrojeniowa .
    • marek_boa Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 22:29
      A gdzie Adasiu jakoweś opóźnienia czy to w programie T-50 czy T-14?! Szczerze powiedziawszy artykuł pisał dysfunkcjonalny idiota nie mający bladego pojęcia o sytuacji w Rosyjskim MON-ie i OPK! Normalnie aż się nie chce komentować tych głupot!
      -Pozdrawiam!
      • antyk-acap Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 22:39
        Boa, nie zaskakujesz! Rozumiem że za dowód uważasz tylko fotografię z odręcznym podpisem rasPutina...
        • marek_boa Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 23:08
          Jeślki dowodem JAKIMKOLWIEK ma być bredzenie gościa ,który całą swoją "mądrość" posiadł z artykułów prasowych tabloidów to aby te "dowody" przebić nie potrzeba podpisu Putina tylko malinowego ciecia!
          • antyk-acap Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 23:13
            OK. Zatem kiedy przedstawisz fotografię Putina pod dokumentami potwierdzającymi co ty piszesz na tema Rosji?
            • marek_boa Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 23:15
              A po co mnie to?! Ja przynajmniej wiem o czym piszę!
              • antyk-acap Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 23:18
                Tylko ty tak sądzisz.
                • marek_boa Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 23:19
                  Pocieszasz się!:)
                  • antyk-acap Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 23:24
                    Jesteś nikim
                    • antyk-acap Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 23:25
                      Jak tam praca na zmywaku?
                      • marek_boa Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 23:29
                        A coś taki Sfrustrowany?! Znowu Ci się przelew z Szucha spóźnia?!:) No hrywna gorzej stoi niż rubel to i nie dziwne!:)
                        • antyk-acap Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 23:30
                          Widzę że znowu obciągałeś jakiemuś Turkowi za możliwość sprzątania jego knajpy. Stąd ta frustracja?
                          • marek_boa Re: Opoźnienia rosyjskich programów 28.12.14, 00:31
                            A gdzie Ty Biedaku u mnie frustrację Widzisz?! Przestań chlać ten metylak bo już Ci wzrok siada!
                    • marek_boa Re: Opoźnienia rosyjskich programów 27.12.14, 23:27
                      I kto to pisz - fitoplanktonik?!:)
          • bmc3i Re: Opoźnienia rosyjskich programów 28.12.14, 04:39
            marek_boa napisał:

> Jeślki dowodem JAKIMKOLWIEK ma być bredzenie gościa ,który całą swoją "mądrość"
            > posiadł z artykułów prasowych tabloidów to aby te "dowody" przebić nie potrzeb
            > a podpisu Putina tylko malinowego ciecia!

Ty zas całą swoja madrość czerpiersz z gosci ktorzy mowia o zaopatrywaniu wojska w sklepach survivalowych, i też dobrze.
            • marek_boa Re: Opoźnienia rosyjskich programów 28.12.14, 11:09
              Przynajmniej nie wysysam bredni z brudnego palucha tak jak Ty!
      • stary_chinczyk Re: Opoźnienia rosyjskich programów 28.12.14, 22:22
        Jak to gdzie? Toż pak-fa miał być w linii w 2012.
        • marek_boa Re: Opoźnienia rosyjskich programów 28.12.14, 22:36
          A kto Ci takich głupot do główki nakładł?!
    • gangut Propaganda jak w 1939 28.12.14, 11:51
      Silni, zwarci, gotowi, a u przeciwnika kartonowe atrapy...Mamy zaczynać się bać?
      • antyk-acap Re: Propaganda jak w 1939 28.12.14, 12:05
        Rok 2015 będzie w Rosji rokiem głębokiego kryzysu i patriotycznego zwierania szeregów, czasem prowokacji skierowanych przeciw bliższym i dalszym sąsiadom. Oby tylko te szeregi nie posunęły się tam, skąd już nie będzie odwrotu od wojny. A to nam grozi. W systemie panującym u naszych sąsiadów nie ma dziś żadnych mechanizmów hamujących zapędy władzy. Jeśli się zagalopuje, nie powstrzymają jej ani parlament, ani media, ani opozycja. Wszyscy z entuzjazmem poprą każdy krok, na który zdecyduje się Kreml. Wynika z tego że tak.
        • marek_boa Re: Propaganda jak w 1939 28.12.14, 12:15
          Tyle razy prosiłem - ale nie dociera?! Radziwinowicz jako NACZELNY rusofob Gazety Wyborczej nie był, nie jest i nigdy nie będzie obiektywny w tym temacie a jego tekstów po wydrukowaniu można używać tylko w kiblu!
          • antyk-acap Re: Propaganda jak w 1939 28.12.14, 12:28
            To że pisze to naczelny rusofil wzmaga mój strach.
            • marek_boa Re: Propaganda jak w 1939 28.12.14, 12:34
              Różnica polega na tym ,że ja NIGDY nie twierdziłem ,że jestem obiektywny jeśli chodzi o Rosję!
              • antyk-acap Re: Propaganda jak w 1939 28.12.14, 12:37
                I dlatego mamy ci wierzyć?
                • marek_boa Re: Propaganda jak w 1939 28.12.14, 12:51
                  Użyta prze Ciebie liczba mnoga to Ty i Twój szwagier czy mania wielkości?! Nie interesuje mnie wiara - to nie to forum - ja staram się opierać na faktach!
                  • antyk-acap Re: Propaganda jak w 1939 28.12.14, 12:58
                    Przed chwilą napisałeś że nie jesteś obiektywny. To się wzajemnie wyklucza!
                    • marek_boa Re: Propaganda jak w 1939 28.12.14, 13:17
                      Co się wzajemnie wyklucza?!:) Nie jestem obiektywny bo z zasady być nie mogę - opieram się na faktach ale ich nie naginam!
                      • antyk-acap Re: Propaganda jak w 1939 28.12.14, 13:22
                        Spójrz mi głęboko w oczy. Czy jedzie mi tam czołg?
                        • marek_boa Re: Propaganda jak w 1939 28.12.14, 15:36
                          Znowu nie Myłeś się z rana???!
      • ignorant11 Widzisz analogie gangut? 28.12.14, 23:15
        gangut napisał:

> Silni, zwarci, gotowi, a u przeciwnika kartonowe atrapy...Mamy zaczynać się bać
        > ?
        Twoim zdaniem liliputler szykuje sie do wojny?
        Jest fizycznie zdolny zaatakowac NATO?
        Mialby jakakolwiek szanse na zwyciestwo?
        Wysuwa juz zadania terytorialne wobec NATO?
        Ma najnowoczesniejsza armie swiata?
        Udaly mu sie jakiekolwiek podboje?
        Cywilizowany swiat jest wobec niego ulegly?

A moze ten psychopata macha zardzewiala szabelka na uzytek non stop nawalonej rosyjskiej czerni...
    • a4095211 Re: milicjant rzekł: nie ma opóźnień ;) 13.07.21, 15:01

>
      > żadnych opóźnień nie ma. Od 2014 minęło 7 lat i ani seryjna produkcja Su-57 nie
      > ruszyła ani T-14, ale przecież opóźnień brak ;)
      >

Do końca br. lotnictwo ma otrzymać drugi i trzeci seryjny egzemplarz Su-57 - oba trafią do ГЛИЦ МО (государственный лётно-испытательный центр Министерства обороны) w Achtiubińsku, gdzie mają być testowane.

Miesiąc temu RIA Nowosti tak donosiła ria.ru/20210611/su-57-1736559035.html

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka