patmate 01.01.15, 03:03 Od razu tlumaczylem naszemu szpeniowi d/s rosyjskiich sil zbrojnych. Twierdzil ze niemozliwe. A jednak: "Kercz" idzie na zlom. Mial jednak, nosa, nie chcial sie zalozyc. :-D Pozdrawiam, pelen satysfakcji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_boa Re: Kercz na zlom 01.01.15, 04:42 Potwierdzam choć oficjalnej decyzji jeszcze nie ma! No i dobrze by było Abyś nie Pisał bzdur - nie twierdziłem ,że to nie możliwe tylko ,że różnie może być - stąd i moja niechęć do zakładania się co będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Kercz na zlom 01.01.15, 05:21 przewidzialem marek_boa napisał: > Potwierdzam choć oficjalnej decyzji jeszcze nie ma! No i dobrze by było Abyś ni > e Pisał bzdur - nie twierdziłem ,że to nie możliwe tylko ,że różnie może być - > stąd i moja niechęć do zakładania się co będzie! Dla kogos zwiazanego z branza morska nie bylo to specjalna zagadka. Upierales sie ze w WF wszystko jest mozliwe. Widzisz. Tak sie sklada, ze maja lepsze rozeznanie od Ciebie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Kercz na zlom 01.01.15, 12:57 Proszę Cię - nie Rozśmieszaj mnie - nie takie "cuda" się zdarzały w obie strony! Po za tym przypomnę Abyś nie Był zaskoczony - to nie jest żadna oficjalna wiadomość choć podana przez TASS - jeszcze się może zmienić! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Kercz na zlom 02.01.15, 04:13 marek_boa napisał: > Proszę Cię - nie Rozśmieszaj mnie - nie takie "cuda" się zdarzały w obie strony Marek - zobaczysz, ze co najwyzej uda sie go zatrzymac jako okret-muzeum pamiatke zimnej wojny. > ! Po za tym przypomnę Abyś nie Był zaskoczony - to nie jest żadna oficjalna wia > domość choć podana przez TASS - jeszcze się może zmienić! No coz, daje dyspense, ale nie odpuszcze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
brmtvungernsternberg Re: Kercz na zlom 01.01.15, 21:32 Slusznie . Cala taka flote maja . Odpowiedz Link Zgłoś