bmc3i 17.10.18, 05:43 www.altair.com.pl/news/view?news_id=26397 Zgineli dwaj piloci - ukraiński i amerykański. No to Rosjanie maja podwójną radość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzy-czy Re: Rozbił sie ukraiński Su27 17.10.18, 09:25 psychusiu-zapodaj mi czemuż matrek może pisać że ruskie się ucieszyli-i to w dodatku podwójnie , a ja bidulek nie mogę okazać mojej radości???pojedynczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rozbił sie ukraiński Su27 17.10.18, 14:15 krzy-czy napisał: > psychusiu-zapodaj mi czemuż matrek może pisać że ruskie się ucieszyli-i to w do > datku podwójnie , a ja bidulek nie mogę okazać mojej radości???pojedynczej. Billi, bo robisz to za mało ekspresyjnie. Trzeba tak wiesz, pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Rozbił sie ukraiński Su27 17.10.18, 14:43 no bo to widzisz matrek,ostatnio-parę dni temu dopisałem się do radosnego temaciku MAMY TARCZĘ. wpis znikł w ciągu paru inut-a ja tylko się cieszyłem że mamy tę tarczę. cóóś mnie ten gamoń nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś