niegracz 02.11.18, 10:34 reportaż www.uralskweek.kz/2014/06/02/my-byli-edinstvennymi-kto-provozhal-rossiyan-pogibshix-v-boyu-v-donecke-s-ukrainy-domoj/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czizus Re: ruskim mało Gruz-200 26.11.18, 10:37 Rosja to taki światowy chuligan, więc będzie chuliganić, rabować i napadać. Taka była, jest i będzie uroda Rosji. Ta kolejna napaść na Ukrainę chyba już jasno pokazuje, że nie ma innego wyjścia jak bardzo mocne dozbrojenie Ukrainy przez zachód(chyba głównie przez USA), . . . . . . i to tak, żeby Ukraina mogła skutecznie bronić się przed agresją chuligana. Te wszystkie dyplomacje, rezolucje ONZ, . . . . itd. to o kant doopy, . . . . ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Gruz 200 26.11.18, 11:14 inna sprawa że z tym ukraińskim burdlem coś trzeba zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Gruz 200 26.11.18, 12:40 np. taranować ich okręty, strzelać do ich marynarzy - Rosja to bandycki kraj Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Rosja to padlinożerca 26.11.18, 14:35 i zawsze będzie napadać na słabszych i pożerać ich. Jedyne wyjście to obrona przed takim bandytą tchórzem a więc musimy się zbroić i zachód(głównie USA) musi dozbroić Ukrainę, już tak bez żadnych skrupułów. Ukraina ma prawo do obrony a zupełnie sama nie poradzi sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
gerlalt Re: Rosja to padlinożerca 26.11.18, 15:53 Nigdy nie myślałem, że jest tylu idiotów na świecie... A potem odkryłem internet :) Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: Rosja to padlinożerca 26.11.18, 16:16 gerlalt napisał(a): > Nigdy nie myślałem, że jest tylu idiotów na świecie... A potem odkryłem interne > t :) i zapewne spojrzałeś w lustro, no i zobaczyłeś!!!! Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Gruz 300 27.11.18, 08:51 czyli ranni obszerny wywiad z rosyjskim najemnikiem walczył w Donbasie , w Syrii echo.msk.ru/blog/statya/2322751-echo/ Odpowiedz Link Zgłoś
gerlalt Re: Rosja to padlinożerca 27.11.18, 09:24 To ty napisałeś, że Polak zawsze znajdzie sposób by wyjść na idiotę? Stosuj się do tego co sam piszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: Rosja to padlinożerca 27.11.18, 13:57 gerlalt napisał(a): > To ty napisałeś, że Polak zawsze znajdzie sposób by wyjść na idiotę? Stosuj się > do tego co sam piszesz:) Polak niestety czasami faktycznie wychodzi na idiotę ale kacap(no np. taki jorl udający Niemca) zawsze wychodzi na debila i idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Rosja to padlinożerca 27.11.18, 21:35 czizus napisał: > gerlalt napisał(a): > > > To ty napisałeś, że Polak zawsze znajdzie sposób by wyjść na idiotę? Stos > uj się > > do tego co sam piszesz:) > > > Polak niestety czasami faktycznie wychodzi na idiotę ale kacap(no np. taki jorl > udający Niemca) zawsze wychodzi na debila i idiotę. jorl poisze ten sam bełkot to, co misza i popełnia te same błedy ortograficzne a inny marekubola udaje Polaka.... Odpowiedz Link Zgłoś