Dodaj do ulubionych

Uciekam z tego fora

IP: 66.98.130.* 24.12.03, 23:06
Niektorzy debile nawet wigili nie potrafia uszanowac.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=9836204&a=9840314
Myslalem ze sie tu czego dowiem o militariach ale widze ze to forum kolejne
zbiorowisko dupkuw. Ciekawe ze na amerykanskich forach takie rzeczy sie nie
zdarzaja. Ale widac ze wy jeszcze jestescie dzicz a nazywacie sie Europa. A
jesli nie wszyscy to czesc z was jest.
Zegnam.
Obserwuj wątek
    • god_save_the_queen Re: Uciekam z tego fora 24.12.03, 23:13
      jak ci się nie podoba to wyp******** a nie żal się jak mamusi!!!
      A głupki trafiają się wszędzię, a wśród amerykanów w szczegulnośći!
    • god_save_the_queen Re: Uciekam z tego fora 24.12.03, 23:14

> zbiorowisko dupkuw.
      Co to jest dupkuw?
    • marcus_crassus a kogo to cholera obchodzi ze uciekasz??? 24.12.03, 23:49
      czym takim wykazales sie i jaki wklad masz w to forum zeby az informowac
      wszystkich ze "uciekasz"????

wiec po co ten idiotyczny post???sam jestes dzicz a w dodatku chyba jakis
      psychol albo nastolatek...

papa...nie bedzie nikt plakal...a watek zglaszam do kasacji i licze ze jutro
      juz admin zrobi z nim to co sie robi z watkami nie na temat.
      • god_save_the_queen Re: a kogo to cholera obchodzi ze uciekasz??? 24.12.03, 23:55
        marcus, co masz do nastolatków? Owszem autor tego psta nie jest jakiś
        szczególny, ale ja mam lat naści i skończonym idiotą nie jestem(chyba).
        Oczywiście sie na Ciebie nie obrażam:P
        A WĄTEK DO KASACJI!!!
        • marcus_crassus nie o to mi chodzilo kurcze :)))))) 25.12.03, 00:41
          jak sie mowi "glupia nastolatka" i "niezla 16 letnia dupa" ;))))) (16 letnia
          coby nie bylo ze cos propaguje);))))) to mimo ze niby o tym samym wiadomo na
          czym polega roznica...chodzilo mi rzecz jasna o to ze takie watki nie maja
          zadnego sensu i zasmiecaja forum

a do nastolatkow nic nie mam - jak czytalem pierwsze artykuliki dotyczace
          lotnictwa i militariow mialem chyba z 10 latek ;)))))...i sadze ze w ktoryms
          okresie bylem znacznie bardziej zaznajomiony z tematem niz teraz (nie ma juz
          tyle czasu i inne obowiazki):)))

wiec bez urazy:),coby nie bylo :))))
          • god_save_the_queen Re: nie o to mi chodzilo kurcze :)))))) 25.12.03, 17:07
            uspokoiłeś mnie :) a jeśli o mnie chodzi to militariami zaczołęm się interesować
            w wieku jakiś 5-6 lat:) przerodziło się to dodatkowo w modelarstwo i tak mając 7
            lat skleiłem swój pierwszy model. to był M-3 Grant z Hasegawy w 1:72, z tyłu
            miał wielką dzirę bo nie miałęm szpachlóki, a model miał niedopasowane części...
            do tej pory mam z niego figurki i jakieś części :)))))
    • Gość: Misza Udaczi! IP: *.ats51.donpac.ru 25.12.03, 09:01
      Nistety takie ludzie jak mc potrafia przeksztalcic nawet takie dobre forum jak
      militaria na rynsztok.

POzdrowienia z okazji BN

Misza
      • marcus_crassus te"kazak"a do kurvy nedzy skad mnie tutaj wziales? 25.12.03, 17:05
        bo ja nie przypominam sobie zebym sie pojawil na tamtym watku...

wiec z laski swojej nie wpieprzaj mnie do czegos co nie ma ze mna zwiazku

mamy jasnosc??
    • rectum_stretcher Re: Uciekam z tego fora 25.12.03, 16:08
      A ja proponuje panom poszukac zrodel problemu: nie pisalbym niczego choc swieta
      mam gdzies gleboko (uszanujcie to prosze!), gdyby osoba nazywajaca sie
      wielki_czarownik nie pisal glupot. Jezeli czytam jego obrazajace mnie posty, to
      nastepuje riposta. I to moge wam obiecaj w nowym roku rowniez!

Czyli recepta jest prosta: albo ten debil wielki czarus przestanie uzywac
      idiotycznych stopek (sam pochodzac z PRLowskiej zasluzonej systemowi rodziny).
      Jego hipokryzja jest obrazajaca, to wlasnie on, ten klasyczny produkt PRLu
      powinien zamknac swoj glupi ryj i siedziec cicho na tan temat.

Drugie, to jego upor maniaka z 'pindosami' (pod te klasyfikacje podpada i ten
      debil z rosji misza, _misza itp choc troche sie uspokoil a wiec moja terapia
      dziala). jezeli wielki p..ny czarownik przestanie uzywac slowa ;pindos'
      (dotyczy to i miszy vel _miszy) to ja nie bede wam rozwalal tego forum. W
      przeciwnym wypadku, wielki_p..ny..czarownik bedzie sie musial skoncentrowac na
      forum 'wroclaw' i zajac sesja.
      A misza, pojedzie leczyc nerwy w miedwiediowku. Chamstwa z ich strony nie bede
      tolerowal. A odpowiedzialnosc zbiorowa jest panom bardzo dobrze znana.
      • marcus_crassus niech admin usunie ten idiotyczny watek 25.12.03, 17:02
        a)do rectum_stretcher -> to nie jest miejsce na wyzywanie sie,lepiej bylo olac
        WC i koniec.i osrac jego idiotycznych pindosow i inne glupoty.WC jest na
        pozimie emocjonalnym kalarepy i naprawde nie ma sensu powtarzac tego w
        nieskonczonosc.olac i juz.zlozyl zyczenia i koniec.dalsze przytyki
        niepotrzebne.zarowno wzgledem jego jak i miszy.po prostu olac a nie robic
        pyskowki.ja niestety nie moge sie powstrzymywac przed bluzganiem W.C. ale
        dlatego ze to on wlazi na moje watki wiec po prostu mnie zmusza.

misze olac rowniez - ja juz wytlumaczylem jego bzdury i bezkrytycznosc:

"Kozacy to w dzisiejszej Rosji formalnie niepodporządkowana władzom państwowym
        dosyć operetkowa społeczność. Co drugi jej członek uważa się jeśli nie
        za "atamana", to co najmniej za "esauła". Na swoich spotkaniach paradują w
        mundurach, obwieszają się niepojętymi medalami wyciętymi chyba z puszek po
        konserwach i piją wódkę, rozmawiając o konieczności odbudowania imperium. Ale
        to towarzystwo jest dosyć awanturnicze"

zostawic to i koniec-a krytykowac tylko co do merytoryzmu a nawet jak sie
        miszy i WC nie toleruje to sie ugryzc w palec i nic nie napisac.nie ma sensu.

niech Admin skasuje w koncu ten watek
        • rectum_stretcher Buzka dla admina i 100 lat w dobrobycie! 25.12.03, 17:48
          wlasciwie to masz racje, ale problemem jest ze WC zalezy na tym forum a mnie
          nie. Mnie zalezy na tym zeby studentowi podbudowac kregoslup moralny ktory z
          jakiegos niezrozumialego powodu jego tatus nie jest mu w stanie wyprostowac.
          Szczenaik mysli ze pozjadal wszystkie rozumy i pokaze tacie jak dzieci robi...
          Jestem osoba chora umyslowo ktora ma tylko okazjonalny dostep do komputera i
          jako taka czuje sie w roli bicza bozego aby temu szczeniakowi wytlumaczyc
          niestosownosc jego postepowania z braku funduszy zeby mu nasikac do zbiornika
          VW. Co do miszy (i_miszy) to przypaminam temu easaulo-atamanowi zeby poskromil
          swoj jezyk w zakresie obrazania USA na forum militaria gdzy kosekwencje beda
          niemile dla ogolu, co przyznaje juz sie stalo. Okres swiat swietych dla
          motlochu wybralem celowo.
    • abstrakt2003 Ciekawe co było niestosownego... 25.12.03, 19:14
      ... w życzeniach WC?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=9836204&a=9836204
      P.S. Uważam że ten watek jest 100 razy gorszy od wątku założonego przez WC!
      Gratuluję panie Tom'ek! Dopiero po takim praniu brudów odechciewa się tu
      zaglądać!
      • rectum_stretcher Re: Ciekawe co było niestosownego... 25.12.03, 19:27
        brudy to takie ze ten sudencina pozal sie panie boze od siedmi bolesci hobbysta
        militariow co drugi post mial ze slowem 'pindos' co mnie osobiscie jako
        czlowieka powaznie chorego umyslowo ma prawo draznic, co nie? Dawki litu nie
        pomagaja wiec pozostaje mi czepianie sie jak pijan y plotu wlasnie tego detalu
        co mi wcale nie przeszkadza w sciaganiu tego forum na dno.

Jak ten drobny scurviel przestanie uzywac slowa pindos to obiecuje przestac.
        Obiecywal poprawe kilka razy ale za chwile znowu wyskakuje z tym terminem. Co
        do miszo-_miszy to ten pomyleniec ma juz przegwizdane o wszystkich tylko
        niektorzy mu sie liza po starych sentymentach, drug s drugom, czaj piot.
        Drugi problem brudow ze ten produkt komunistyczny wielki czarownik wypowiada
        sie przeciwko temu systemowi w stopce kazdego watku. Uwazam to za brak
        kregoslupa i pomagam jego tatusiowi wychowac synka na dopbrego obywatela.
        Zobaczysz, jeszcze kilka postow i moze forum militaria szlag trafi ale ten
        szczeniak przestanie sie podpisywac.
        • Gość: ez Re: Ciekawe co było niestosownego... IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 25.12.03, 19:33
          kolego ego_stretched - za duzo sobie pan przypisujesz zaslug. pojawienie sie tu
          dwukrotne z zalosnymi postami jeszcze forum na dno nie ciagnie. narobisz pan
          troche (nie za duzo) szumu i skonczysz sie pan jak i poprzednicy. pozdrawiam
        • Gość: abstrakt Jaki WC jest kazdy widzi.... IP: 81.168.184.* 25.12.03, 21:00
          ...ale to nie powód żeby za każdym razem go się czepiać.
          W Polsce jest pełno takich dziwnych ludzi.
          Najlepiej go ignorować. A odrbina dobroci także jemu się należy w świeta.
          Życzę dużo zdrowia!
          I dystansu do świata zwłaszcza wirtualnego (szczególnie do WC)
          Jeszcze raz duzo zdrówka!
          • god_save_the_queen Re: Jaki WC jest kazdy widzi.... 25.12.03, 21:05
            ... i lepiej na to nie patrzeć, niech sobie z miszą rozmawiają, są na podobnym
            poziomie więc dla nich to będzie raj. A wariaci są wszędzie i trzeba ich
            tolerować...
            I NIECH ADMIN WYWALI TEN WĄTEK!!!
            • rectum_stretcher Kocham admina za liberalizm! 25.12.03, 21:57
              Nie ma sie co wstydzic wlasnych brudow. Ale, przekonales mnie ze tych dwoch
              typko-dupkow (oni uwielbiaja slow 'dupek') zasluguja na siebie. Afaktem jest ze
              ten WC ma najmniej prawa do gadania na PRL skoro dzieki temu jego tatus jeszcze
              sie utrzymuje przy 'waadzy'...
    • x5-410 Drodzy forumowicze 25.12.03, 21:53
      Proponuję olać pana rectum_stretcher`a i po prostu wpisać go w profilu konta do
      nieprzyjaciół. Dzięki temu jego wymioty nie będą się nam pojawiać, gdyż jak
      widać atakuje on wszystkich forumowiczów - Czarownika, Miszę oraz Anda
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=9835817&a=9844251
      Co do Czarownika - można go lubić można nie. Czasami pisze głupio, czasami
      mądrze. Czasami popełnia błędy a czasami nie. Jest jednak kontrowersyjny -
      wyróżnia się z tłumu swoimi poglądami i sposobem argumentacji. Ja tam przymykam
      oko na jego ślepą nienawiść do Ameryki i próżność a sygnaturki mi się podobają
      (niektóre).
      Co do Miszy - ten człowiek wiele wie, ale znowu (jak Czarownik) jest osobą
      nieszablonową i kontrowersyjną. Ma specyficzne podejście do życia i wyznaje
      specyficzne wartości. Znowu wystarczy przymknąć na to oko i zrozumieć, że nie
      wszyscy będą tańczyć jak im się zagra i niektórzy ludzie mają swoje własne
      zdanie - odmienne od naszego i wyrażają je w sposób który nam się nie podoba.
      Takie życie - każdy z nas jest inny.
      Jeżeli kogoś posty Miszy, Czarownika czy kogokolwiek innego denerwują (np. mnie
      denerwuje MC) to albo się olewa jego wypowiedzi albo wrzuca do nieprzyjaciół i
      ma się spokój (bo one wcale się nam nie wyświetlają).
      • rectum_stretcher Re: Drodzy forumowicze 25.12.03, 21:59
        olac ty siebie mozesz debilu. Wpisz mnie sobie na odwrotna strone peruki i
        powiel kopia na wewnetrznej stronie jezykow od butow, buzu pokrecony. Ja
        myslalem ze JA jestem chory umyslowo, ale ty przy mnie to wysiadasz, palancie!
        • marcus_crassus rectum_stretcher 25.12.03, 22:26
          dales sie zrobic "rectum"->za twoje kulturalne zyczenia ktos kogo nigdy forum
          nie widzialo zrobil jakis idiotyczny watek a potem pojawil sie w tym watku
          kolejny oszolom dodatkowo z forum miasta W.C. czyli z wrocalawia ;)))))))))

(alez zbieg okolicznosci)

wiec moja sugestia - twoje zyczonka byly kulturalne - dalsza twoja obecnosc na
          tym watku (a takze moja i innych) nie przynosi nam chwaly :))))))

poziom tych osob jest jasny :))))))

nadszedl czas na zbastowanie - bo niedlugo pojawi sie wiecej osob ktorych
          nigdy nikt nie widzial w tym watku ;))))))))

(wicie rozumicie)

W.C. jaki jest kazdy widzi..dalsza gadka to strata czasu - pozdrawiam i
          konczmy wasc :))
      • marcus_crassus sam sie olej 25.12.03, 22:20
        czlowieku,alez wy mnie irytujecie (pewnie dlatego ze musze dzis zapierdalac z
        robota i nawet nie mam czasu sie spakowac a jutro wyjazd w alpy)...

a)wez sie facet zamknij -wlazisz tutaj zupelnie z dupy(przepraszam,nie
        zupelnie z dupy ale z forum "wroclaw") i zaczynasz udzielac sie oczywiscie w
        temacie wiadomej osoby (W.C.)-osoby ktorej bylo poswieconej na tym forum juz
        sporo watkow i wszystkie konczyly sie bluzganiem.(a kim jestes ty????)

jestes juz druga osoba "z dupy" (poprzednia byl zalozyciel tematu jakis
        wyploch ktorego nikt wczesniej nie widzial ale on sobie poszedl) na tym
        watku...

zaczynam miec watpliwosci czy naprawde jestescie osobami "znikad" czy moze
        (biorac pod uwage twoja obecnosc kilka razy na forum wroclaw) W.C. zmienil
        nicka i zaczyna udawac innych ludzi - w sumie to w jego stylu - a on jest
        bardzo prosty - zamiast "zbastowac" wtedy kiedy trzeba juz milczec on zawsze
        dalej brnie w bagno.

"Co do Miszy - ten człowiek wiele wie"-> nie skomentuje tego bo mialo byc bez
        bluzgow

J"est jednak kontrowersyjny -
        > wyróżnia się z tłumu swoimi poglądami i sposobem argumentacji"-
        >buahahahaha...ok...tego tez nie skomentuje :)))))ale niezle mnie
        rozbawilo :DDDDD

*******************************************************************************

jakis facet zlozyl W.C. bardzo ladne zyczenia -> zeby zmadrzal...ktos sie
        poczul urazony???

to z laski swojej "chlopaki z dupy wzieci" zamknac sie juz i koniec waszych
        ciekawych pogladow i opinii...wsio..juz wszystkim wystarczylo...

innych przepraszam ze znow musialem nabluzgac ale po prostu takie pajacostwo
        mnie wkurw..a..

jest jasnosc???
        • x5-410 Na tym forum jestem od dawna 25.12.03, 22:37
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=4456885&a=4459863
          A Czarownika po prostu osobiście znam ze strzelnicy. No i tak na marginesie on
          nie ma VW - ma Audi.
          • marcus_crassus od bardzo dawna...a liczne posty z twoim nickiem 25.12.03, 22:46
            ktore mozna znalezc w wyszukiwarce sa tego dowodem...

po cholere mowisz mi co ma czarownik (ocipiales czy co):)))))

prosze->nie rob WC juz wiekszej wiochy niz juz mu zrobiles :))))

on juz kiedys zaczal opowiadac o wystroju swojego mieszkania :)))

ps- Tome`ek tez sie odznacza umieszczeniem tutaj 3 postow...

czy wy macie ten sam problem co W.C. -> nie potraficie po prostu "skonczyc"??
            • x5-410 Re: od bardzo dawna...a liczne posty z twoim nick 25.12.03, 22:52
              Dlaczego tak rzadko piszę? Bo rzadko zaglądam na portal Gazety. Pisuję na
              innych forach. Po co mówię co ma Czarownik? Bo ktoś tu pisał, że ma VW a ja po
              prostu poprawiam błąd. A Czarownik mówiąc szczerze ma niezłą chatę. A kolekcję
              broni ma też ładną - popytajcie go o jego Mausera - naprawdę śliczna broń.
              EOT
              • marcus_crassus moze przejdziemy na forum nieruchomosci?? n/t 25.12.03, 23:10
                wiesz-sadze ze nikogo zbytnio to nie interesuje...

bez odbioru
                • god_save_the_queen MARCUS!!! 25.12.03, 23:22
                  zostaw tego jebnientego palanta... może admini też wyjechali i nie ma kto
                  wyd***** tego wątku. Sam nie potrzebnie tu nasrałęm i teraz wszyscy wpadliśmy w
                  to bagno...
                  Przepraszam... A tera to zostawmy, te cioty same pójdą bi im się znudzi... I
                  kolega spectrum czy jak mu tam niech tez nie odpowiada na zaczepki to ten wątek
                  szybciej "spadnie".
                  PLIZ
                  • rectum_stretcher Osobista notatka do pana G-d_save-the-bitch 25.12.03, 23:31
                    Sluchaj,cwelu, dokonales swoja morda wielkosci wiadra burakow jednego: wpisuje
                    cie na liste moich najwiekszych przyjaciol: WC, _misza, misza, i ty.

Blokowanie mnie nie pomoze bo pan doltor poradzil mi znalezc kogos do wyzycia
                    sie na nim. Ty jestes doskonaly. Obys zlamal noge najpozniej JURO RANO!
                    • god_save_the_queen Re: Osobista notatka do pana G-d_save-the-bitch 25.12.03, 23:35
                      rectum_stretcher napisał:

> Sluchaj,cwelu, dokonales swoja morda wielkosci wiadra burakow jednego: wpisuje
                      > cie na liste moich najwiekszych przyjaciol: WC, _misza, misza, i ty.
                      Czy to dla tego, że nazwałem cię spectrum? ty też się walnołeś w moim nicku:P
                      >
                      > Blokowanie mnie nie pomoze bo pan doltor poradzil mi znalezc kogos do wyzycia
                      > sie na nim. Ty jestes doskonaly. Obys zlamal noge najpozniej JURO RANO!
                      Jeżeli ci ulży:P A noge mogę złamać, nie pójdę do szkoły po 1 stycznia:PPP
                      DZIĘKUJE I NAWZAJEM
                • rectum_stretcher Re: moze przejdziemy na forum nieruchomosci?? n/t 25.12.03, 23:28
                  marcus, masz szczescie ze sobie zaplilem... fajke... i mi to dokladnie lata....
                  krysztalowy statek nadplywa... wiec ty Marcus zostales na brzegu, hen
                  daleko...Cos ty tam o mnie wynalzla to do mnie nie dotarlo bo cos metnie
                  nawijasz. Masz racje, ze spie na dworcu glownym.

co dotego ze x169 mowi ze VW to nie Audi, to sie koles troszke podszkol... w
                  Wachacku to nie VW ale poza, tak. Powiec jeszcze czego sie ta wspaniala
                  rodzinka modelowa nachapala? Wyobrazam sobie ze 40 lat pracy tego szweja-
                  ceniora i lizania d.oo.py wszyskim kolejnym dalo chyba jakis rezultat poza tym
                  Audi (niech ci bedzie...) i Mauserem. Czekaj, ja mysle ze ty moisz o karabinie
                  Mauser...chyba nie myslisz o bagnecie?!

Mausera, to ja mam w sklepie na rogu, wiesz w takim sklepie gdzie sprzedaja
                  kapcie gimnstyczne, jeszcze w kosmolinie. Prawie darmo i nie chce sie tym
                  swinstwem brudzic. A diesla ma i mozna mu nalac do zbiornika a bedzie mial
                  latania...
    • abstrakt2003 KOŃCZMY ten WĄTEK!!!! 26.12.03, 07:46
      Żadnych wpisów więcej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka