angoulene 05.02.04, 14:07 w koncu mam! a co Wam udalo sie ostatnio zdobyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carton Klika zamków i cytadelę ;-) 05.02.04, 14:20 angoulene napisała: > w koncu mam! > a co Wam udalo sie ostatnio zdobyc? Zdobyć? Masz na myśli zdobywanie obiektów ufortyfikowanych? ;-) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Klika zamków i cytadelę ;-) 05.02.04, 14:27 rhemek napisał: > Kilka fajnych kobiet:)) I co, składujesz je teraz w szafie? ;-) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Klika zamków i cytadelę ;-) 05.02.04, 14:28 nio:)) Musze kupic wieksza;)) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: Klika zamków i cytadelę ;-) 05.02.04, 14:26 w celach turystycznych - a i owszem ;) cos mi tak ostatnio ksiaz chodzi po glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Klika zamków i cytadelę ;-) 05.02.04, 14:39 angoulene napisała: > w celach turystycznych - a i owszem ;) Turystycznie to się zdobywa szczyty... gór, a nie zamki. ;-) > cos mi tak ostatnio ksiaz chodzi po glowie :) Cały Książ? I głowa Ci jeszcze nie pękła? ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: Klika zamków i cytadelę ;-) 05.02.04, 14:49 hihi ;) nie caly, po kawalku ;) lacznie z droga dojazdowa i rododendronami ;) i wszystkimmi salami miodzio ;) Odpowiedz Link Zgłoś