IP: 194.204.138.* 03.10.02, 14:25
niech ktos wspomoze biedna studentke i kupi monitor 17" firmy Dell, kineskop
Sony Trinitrona (płaski)
super parametry:
rozdzielczość 1024x768 przy 100 Hz (stabilny)

monitorek sprowadzony z usa, uzywany, w tej chwili monitorki o takich
parametrach kosztuja duuuzo powyzej 1k

koszt: 600 zl :) moge dowiezc do domku

buziak
Obserwuj wątek
    • Gość: polonus Re: bida :( IP: 198.138.227.* 03.10.02, 15:10
      Gość portalu: #kasia napisał(a):

> niech ktos wspomoze biedna studentke i kupi monitor 17" firmy Dell, kineskop
      > Sony Trinitrona (płaski)
      > super parametry:
      > rozdzielczość 1024x768 przy 100 Hz (stabilny)
      >
      > monitorek sprowadzony z usa, uzywany, w tej chwili monitorki o takich
      > parametrach kosztuja duuuzo powyzej 1k
      >
      > koszt: 600 zl :) moge dowiezc do domku
      przerzucasz sie na laptopa czy co?
      • Gość: #kasia Re: bida :( IP: 194.204.138.* 03.10.02, 15:18
        nie :(
        studia musze oplacic
        • krotoss Re: bida :( 03.10.02, 15:36
          hmmm... a co ze swoją pensją robisz? ;oP
      • lukins Re: bida :( 03.10.02, 19:42
        polonus, ty gdzieś jak wyniuchasz organ kobiecy zaraz tam leziesz, co?
        • Gość: polonus Do Admina: zglaszam wniosek o zbanowanie lukinsa IP: 198.138.227.* 03.10.02, 20:34
          lukins napisał:

> polonus, ty gdzieś jak wyniuchasz organ kobiecy zaraz tam leziesz, co?
          czy ty napewno jestes normalny??????????

• krotoss Re: bida :( 03.10.02, 20:42
          lukins napisał:

> polonus, ty gdzieś jak wyniuchasz organ kobiecy zaraz tam leziesz, co?

Panie Lukins, czy Pan sugeruje coś #kasi? ;o>>>
          • Gość: Lukins niezalogow. Re: bida :( IP: *.studioplus.com.pl / 192.168.1.* 03.10.02, 21:17
            krotoss napisał:

> Panie Lukins, czy Pan sugeruje coś #kasi? ;o>>>

Nie, ja mówię coś do polonusa, on jest opętany seksem i traktuje wszelki
            przejaw seksualności czyjejś jako szatańskie manipulacje. A już gejach przy nim
            nie mówić, bo na pewno przywali. A sugestie pod jego adresem? Grób murowany,
            • #kasia Re: bida :( 04.10.02, 10:56
              Gość portalu: Lukins niezalogow. napisał(a):

> krotoss napisał:
              >
              > > Panie Lukins, czy Pan sugeruje coś #kasi? ;o>>>

projekcja??

> Nie, ja mówię coś do polonusa, on jest opętany seksem i traktuje wszelki
              > przejaw seksualności czyjejś jako szatańskie manipulacje. A już gejach przy
              nim
              >
              > nie mówić, bo na pewno przywali. A sugestie pod jego adresem? Grób murowany,

projekcja2?

W którym miejscu objawiły się te skłonności polonusa? Jakoś to przeoczyłam??
              • krotoss Re: bida :( 04.10.02, 11:20
                #kasia napisała:

> projekcja??

czerwone światło dla mózgu z rana?

> projekcja2?

podwójne czerwone światło?

> W którym miejscu objawiły się te skłonności polonusa? Jakoś to przeoczyłam??

Pani światowa powinna mieć troszke szersze spojrzenie-choćby poza ten wątek.
                Adieu.
                • Gość: #kasia Re: bida :( IP: 194.204.138.* 04.10.02, 11:36
                  Projekcja, w psychologii pojęcie oznaczające zjawisko psychiczne, które polega
                  na rzutowaniu własnych pragnień, skłonności i uczuć na świat zewnętrzny i
                  przypisywaniu innym własnych motywów działania, myśli, postaw, tendencji itp.

Najczęściej jest wyrazem zachowań obronnych pozwalających, np. przez posądzenie
                  kogoś o wrogie zamiary wobec siebie, zredukować lęk wynikający z własnych
                  skłonności do agresji. Ponadto lękiem usprawiedliwia się własne nieprzyjazne
                  działania skierowane przeciwko drugiej osobie lub grupie osób.

wiem.onet.pl
                  • krotoss Re: bida :( 04.10.02, 11:43
                    uhahahahah to nie czerwone światło dla mózgu, to pokłady fioletu w miejscu
                    gdzie przeważnie znajduje sie pewien ważny organ. Ale jakaś komórka
                    odpowiedzialna za cytowanie jednak istnieje-to rodzi nadzieje na przyszłość :o)
                    • #kasia Re: bida :( 04.10.02, 11:51

Trzecie prawo Chisholma:
                      Wszystko co powiesz, zostanie przez innych ocenione zupełnie sprzecznie z
                      twoimi intecjami.

Wnioski:
                      Jeśli wyjaśnisz sprawe tak jasno, że wykluczysz jakąkolwiek możliwość jej
                      nizrozumienia, na pewno znajdzie się ktoś, kto i tak zrozumie cię opatrznie.
                    • Gość: Ted® Re: bida :( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 11:51
                      a jesli chodzi o zagadnienie cytowania to zachowalbym w tym wzgledzie daleko
                      idaca ostroznosc
    • Gość: ochman Re: bida :( IP: 62.190.181.* 04.10.02, 11:41
      Ja chetnie bym nabyl droga kupna, zwlaszcza ze moj
      (bardzo podobny) monitor w zeszlym tygodniu umarl
      smiercia naturalna...

Tylko czy aby na pewno oferta dostawy do domu by mnie
      objela? ;-)))
      • Gość: #kasia Re: bida :( IP: 194.204.138.* 04.10.02, 11:43
        buuu
        Ciebie nie :(
        chyba, ze znasz jakis sposobik na tania teleportacje :)
    • Gość: Ted® Re: bida :( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 11:48
      jesli moge 3gr do problemu projekcji swiatla czerwonego w rejonach
      mozgoczaszkowych to
      wydaje sie, ze niekoniecznie musza to byc negatywne skojarzenia (jak sugeruje
      autor)
      juz samo swiatlo to pozytyw bo oznacza ze jest co oswietlac, co niestety nie
      zawsze jest regula
      a swiatlo czerwone to tez plus, powoduje ogrzanie szarych komorek i wieksza ich
      mobilnosc, a przy swietle z drugiej strony skali wprost przeciwnie

ale oczywiscie moja interpretacja problemu moze nie byc jedynie sluszna
      • krotoss Re: bida :( 04.10.02, 11:54
        lekko zaszedłeś za daleko Ted®, czerwone światło dla mózgu, to taki hmmm
        no gryps powiedzmy, oznacza zauważenie ko kogoś zaprzestanie funkcji myślowych
        (tak jak STOP na przejściu przy czerwonymświetle-i znasz już geneze hy hy)
        objawiających sie w bezmyślnym, bezproduktywnym, zbywajacym itp. itd. gadaniu,
        cytowaniu itp. itd. :o) (reszty nie wydaje ;oP)
        • Gość: Ted® Re: bida :( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 12:02
          no popatrz, a na takie wyjasnienie nie wpadlem
          tos mnie zaskoczyl, musze to przemyslec
    • Gość: Ted® uwaga: odkrycie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 12:10
      niniejszym z inspiracji autora oglaszam

Pierwsze Prawo Nodorfa:
      dzien bez ringu to dzien stracony
      • krotoss Re: uwaga: odkrycie 04.10.02, 12:21
        globalnie czy jednostkowo?
        • Gość: Ted® Re: uwaga: odkrycie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 12:35
          projekcja?

zartowalem, jasne ze globalnie (I prawo nodorfa nie dotyczy patologii)
    • #kasia Re: bida :( 04.10.02, 12:29
      Prawo Maiera:
      Jeśli jakieś fakty nie pasują do teorii, trzeba się ich pozbyć.

Wnioski:
      1. Im większa teoria, tym lepiej.
      2. Eksperyment można uznać za sukces, jeśli w celu uzyskania zgodności z teorią
      trzeba sie pozbyć nie więcej niż 50% uzyskanych pomiarów.
    • lukins Re: bida :( 04.10.02, 12:59
      Wywołałem lawinę, a ona toczy się beze mnie.

Niestety droga kasiu z krzyżykiem, krotoss ma rację. "Spójrz dalej niż na swój
      brzuch" - jak śpiewał Perfect. Są posty, gdzie moje pytanie uzasadniają
      wypowiedzi polonusa. O gejach mówi śmiecie, tolerancja to dla niego hasło
      wyborcze, to stamtąd wywnioskowałem tak a nie inaczej. I polonus swoim sposobem
      zachowania potwierdził to. Mało tego, na uzasadnienie którejś ze swoich
      karkołomnych tez, przytoczył przykład kopulujących amerykańskich 12-latków
      (podobno 50% nomen omen populacji).

Dość sympatycznie, numerowana kasiu, używasz teorii, i choć znam choć kilka z
      nich jako prawa Murphy'ego, to zapewne nie ma to większego znaczenia, gdyż dość
      celnie opisują rzeczywistość.

A co do projekcji - definicja książkowa - czyżby świeży egzamin? Ale tak nie za
      bardzo wiem w jaki sposób z mojego pytania przezierałaby projekcja, jeśli tylko
      było to stwierdzenie faktu, a i tak skierowane nie do płci przepięknej, tylko
      naszego brata z USA.
      • krotoss 4 #kasia 04.10.02, 14:20
        4 cytująco, numerowana #kasia:

"Okrążonemu, osaczonemu wrogowi trzeba pozostawić jakąś drogę ucieczki..
        Wskażcie mu, ze pozostała mu jeszcze jakaś deska ratunku i w ten sposób
        posuńcie mu, że ma inne wyjście niż śmierć. Potem uderzcie"

dla czego to robię?>"Wojownik powinine byc jak woda, dostosowywujaca sie do
        koryta rzeki w ktorym plynie" ^^
        • Gość: polonus liberalki i manipulanci laczcie sie :) IP: 198.138.227.* 04.10.02, 14:50
      • Gość: polonus oj Urbanie, Urbanie IP: 198.138.227.* 04.10.02, 15:16
        lukins napisał:

> Wywołałem lawinę, a ona toczy się beze mnie.
        oj nie badz skromny bez twojego jadu i klamstw, tak ciaglych nieustajacych
        klamst i manipulacji dawno by stanela bo z tego co obseruyje tylko tobie zalezy
        na eskalacji tego konfliktu, to co rozpetales jest dla ciebie niezla pozywka...
        obrzydliwe
        >
        > wypowiedzi polonusa. O gejach mówi śmiecie,
        w ktorym miejscu klamliwy psie napisalem ze sa smiecie??? w ktorym???
        czemu wypaczasz, pisalem jedynie o ich ekspansji i ze winni sa temu
        liberalowie, bo nie nazywajac pewnych rzeczy po imieniu przyczyniami sie do ich
        upowszechnienia, a stawiajac na piedestaly tworzymy ze zboczen idealy a to ma
        miejsce w USA, ale twoj chory maly mozdzek wyciagnal jedynie z tego ze
        sa "smiecie", jesli nie rozumiesz kogos nie interpretuj go, tylko cytuj i nie
        wybrane z kontekstu zdania, typowe kumonustyczna manipulacja slowem, pracujesz
        dla komunistycznej propagandy bo masz ich metody...
        pislaem tez ze w Polsce temat bym mi obojatny w USA nie mozna przejsc obok
        niego obojetnie ma on za duzo publicity.

> tolerancja to dla niego hasło
        > wyborcze,
        partii demokratycznej i owszem, na rownouprawnieniu dla mniejszosci seksualnych
        prawach do aborcii i feminizmie jechali cale lata... dopieru Bush powiedzial
        tymtematom nie, stad tak sie ciezko pracuje aby go osmieszyc, zalani jestesmy
        pamfletami o Bushu idiocie...
        Bo przeciez wiadomo madrosci ajest kazdy nie liberal to "idiota".

> zachowania potwierdził to. Mało tego, na uzasadnienie którejś ze swoich
        > karkołomnych tez, przytoczył przykład kopulujących amerykańskich 12-latków
        > (podobno 50% nomen omen populacji).
        bys troche czytal, to bys dotarl sam do tych alarmujacych danych, po czo czytac
        lepiej wypaczac, parafrazowac i macic, wiekszy fan,
        a te szokujace dane (czeto podawane w amerykasnkich dziennikach) przytoczylem
        na poparcie tezy ze nasz liberalny swiatek zmierza chyba w nienajlepszym
        kierunku i ze liebrals are to blame!!!

Ciekawe, bawi cie takie wypaczanie i manipulacja, czemu udajesz pedagoga jestes
        kims wrec przeciwnym zalosnym liberalnym propagandzista i manipulatorem, jako
        pedagog wychowalbys jedynie bande nienawidzacych wszystkiego libaralow,
        jadowitych podlych klamliwych i bez zadnych zasad.

Jetes jak taki maly piesek w bramie, szarpiesz za nogawki ale nie potrafisz
        stanac do merytorycznej dyskusji, tylko wypaczasz, przeinaczesz i wydaje ci sie
        ze genialny jestes, blad a nigdzie nie dotykasz tematu.
        Widzisz siebie koniem, a jestes tym wezem o ktorym pisalem, obslizgla podstepna
        falszywa osobowosc karmiaca sie produkowanymi przez siebie klamstewkami.
        Obrzydliwa postac nawet jak na liberala.
      • #kasia Re: bida :( 04.10.02, 15:47
        lukins napisał:

"Niestety droga kasiu z krzyżykiem, krotoss ma rację. "Spójrz dalej niż na swój
        brzuch" - jak śpiewał Perfect. Są posty, gdzie moje pytanie uzasadniają
        wypowiedzi polonusa. O gejach mówi śmiecie, tolerancja to dla niego hasło
        wyborcze, to stamtąd wywnioskowałem tak a nie inaczej. I polonus swoim sposobem
        zachowania potwierdził to. Mało tego, na uzasadnienie którejś ze swoich
        karkołomnych tez, przytoczył przykład kopulujących amerykańskich 12-latków
        (podobno 50% nomen omen populacji)."

nie wiem nie mam czasu czytac forum, nie jestem zorientowana po za tym watki w
        ktorych wypowiadaja sie dwie osoby sa omijane przeze mnie

"A co do projekcji - definicja książkowa - czyżby świeży egzamin?"

definicja ksiazkowa gdyz odnioslam wrazenie, ze nie wszyscy pojmuja znaczenie,
        ta wydala mi sie najbardziej przyswajalna, po za tym latwo dostepna

"Ale tak nie za bardzo wiem w jaki sposób z mojego pytania przezierałaby
        projekcja, jeśli tylko było to stwierdzenie faktu, a i tak skierowane nie do
        płci przepięknej, tylko naszego brata z USA."

nie znam sprawy i nie mam obowiazku znac, zapytalam o co chodzi i dostalam
        odpowiedz od krotossa o jakis swiatelkach.. nie wnikam, widocznie mu swieci
        • krotoss Re: bida :( 04.10.02, 16:12
          no mi zielone tobie #kasiu czerwone dla mózgu, choć muszę przyznać z podziwem,
          że ten monitor co ukrywałaś za szafa aż do przedawnienia sprawy, przed
          klientem który przyniósł go do reklamacji całkiem sprawnie wyniosłaś na części
          w skarpetkach. A już sposób z urojona ciążą przez dwa dni (jeden dzień
          kineskop, drugi obudowa) to już pozwala mi przyznać druga komórke-
          kontrabandzką, zaraz po tej od cytowania :o))) szacuneczek i bulba!

Ps.polonus owszem manipuluję ale nie przyszło Ci do głowy że skoro taki biedny
          jesteś bo ktoś Ci dokucza na forum, to mi także nie mógł ktoś kiedys
          pobruzdzić i teraz mu sie odpłacam ładnie? Także szerszego spojrzenia życzę-
          pomyśl o tym jak jeszcze coś do mnie napiszesz. A jeżeli tak jak #kasi nie
          starcza czasu/chęci na czytanie tego i owego to po prostu nie świecić jak
          wynalazek edisona udając że się jest w temacie. (te ostanie zdanie to w sumie
          do #kasi a do reszty przestroga ;o) )
          • #kasia Re: bida :( 04.10.02, 16:15
            krotoss napisał:

> no mi zielone tobie #kasiu czerwone dla mózgu, choć muszę przyznać z
            podziwem,
            > że ten monitor co ukrywałaś za szafa aż do przedawnienia sprawy, przed
            > klientem który przyniósł go do reklamacji całkiem sprawnie wyniosłaś na
            części
            > w skarpetkach. A już sposób z urojona ciążą przez dwa dni (jeden dzień
            > kineskop, drugi obudowa) to już pozwala mi przyznać druga komórke-
            > kontrabandzką, zaraz po tej od cytowania :o))) szacuneczek i bulba!
            >
            > Ps.polonus owszem manipuluję ale nie przyszło Ci do głowy że skoro taki
            biedny
            > jesteś bo ktoś Ci dokucza na forum, to mi także nie mógł ktoś kiedys
            > pobruzdzić i teraz mu sie odpłacam ładnie? Także szerszego spojrzenia życzę-
            > pomyśl o tym jak jeszcze coś do mnie napiszesz. A jeżeli tak jak #kasi nie
            > starcza czasu/chęci na czytanie tego i owego to po prostu nie świecić jak
            > wynalazek edisona udając że się jest w temacie. (te ostanie zdanie to w sumie
            > do #kasi a do reszty przestroga ;o) )
            >
            • krotoss Re: bida :( 04.10.02, 16:27
              #kasia napisała:

> krotoss napisał:
              >
              > > no mi zielone tobie #kasiu czerwone dla mózgu, choć muszę przyznać z
              > podziwem,
              > > że ten monitor co ukrywałaś za szafa aż do przedawnienia sprawy, przed
              > > klientem który przyniósł go do reklamacji całkiem sprawnie wyniosłaś na
              > części
              > > w skarpetkach. A już sposób z urojona ciążą przez dwa dni (jeden dzień
              > > kineskop, drugi obudowa) to już pozwala mi przyznać druga komórke-
              > > kontrabandzką, zaraz po tej od cytowania :o))) szacuneczek i bulba!
              > >
              > > Ps.polonus owszem manipuluję ale nie przyszło Ci do głowy że skoro taki
              > biedny
              > > jesteś bo ktoś Ci dokucza na forum, to mi także nie mógł ktoś kiedys
              > > pobruzdzić i teraz mu sie odpłacam ładnie? Także szerszego spojrzenia życz
              > ę-
              > > pomyśl o tym jak jeszcze coś do mnie napiszesz. A jeżeli tak jak #kasi nie
              >
              > > starcza czasu/chęci na czytanie tego i owego to po prostu nie świecić jak
              > > wynalazek edisona udając że się jest w temacie. (te ostanie zdanie to w su
              > mie
              > > do #kasi a do reszty przestroga ;o) )
              > >
              • #kasia Re: bida :( 04.10.02, 17:23
                tjaa

jedyne na co mnie stac to buziak
          • Gość: polonus Re: bida :( IP: 198.138.227.* 04.10.02, 16:26
            krotoss napisał:

> Ps.polonus owszem manipuluję
            pislem to do lukinsa, to ty tez manipulujesz???
            > ale nie przyszło Ci do głowy że skoro taki biedny jesteś
            oj tu jestes w bledzie :) bylem ale wyjechalem :)

> bo ktoś Ci dokucza na forum
            dokuczac to mozna dzieciom, ktore nie potrafia sie bronic, gosc ma po prostu
            cos z glowa i to powaznie, bo na sile szarga mi opinie, bruzdzi i wypacza, mam
            wystarczajaco nie popularne poglady nie potrzebuja korekty z jego strony

> to mi także nie mógł ktoś kiedys pobruzdzić i teraz mu sie odpłacam ładnie?
            ze zapytam wlazem ci kiedys na odcisk??? bo nie pomne... jedynie pomne male
            sprzeczki z Tedem ale to czlek inetligentny i konsensus osiagnelismy

> Także szerszego spojrzenia życzę-
            > pomyśl o tym jak jeszcze coś do mnie napiszesz.
            mysle ze mam wlasnie za szerokie i za niepopularne spojrzenie (moze odwrocic
            kolejnosc okreslnikow) i w tym problem, (widzisz nie wierze w powszechna
            madrosc general public, ktora teraz z liberalizmu czerpie wiare we wlasny
            geniusz) przy jeszcze szerszym to zostalbym zjedony z ubraniem wlacznie, wiec
            zyczenia przeslis koledze z klubu??? lukinsowi, ktory nie ma zadnego
            spojrzenia, ma tylko duzo jadu... i rozmowa na fakty go przerasta

• krotoss Re: bida :( 04.10.02, 16:31
              polonus he he he nie TY mi tylko pewna numerowana, i w tym wątku tlyko do niej
              piłem, ew polemizowałem z Likinsem i Tedem, nic do Ciebie stary, a TY się na
              meni niepotrzebnie napuszyłeś :oP Co do tego manipulwania to fajnie zrobiłeś z
              ta biedą ;oP Ale wiesz na TVN był program o emigrantach i biadolili że w PL da
              sie więcej zarobić dziwne.. ale w telewizji mówia w terlewija grają... ;o)
              Pozdrówka

Ps.żadnej drużynki nie mam-solitalus lupus jestem :o) [San Tzunś art of war-
              "Nawet jeśli jesteś sam, pozwól by przeciwnik czuł się otoczony"]
              • Gość: polonus Re: bida :( IP: 198.138.227.* 04.10.02, 16:48
                krotoss napisał:

> a TY się na
                > meni niepotrzebnie napuszyłeś :oP
                nie tyle napuszylem co zdziwilem :) i probowalem pomniec moje winy :)

> Co do tego manipulwania to fajnie zrobiłeś z
                > ta biedą ;oP Ale wiesz na TVN był program o emigrantach i biadolili że w PL
                da
                > sie więcej zarobić dziwne..
                mowili jak i gdzie ? pytam powaznie?

• Gość: Ted® Re: bida :( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 16:50
                jesli moge niedyskretne pytanie
                widujecie sie z kasia?
                to ze sie nie lubicie to nic nowego:), ale wydawalo sie ze juz przysycha i czas
                powoli zaleczy a tu taki niespodziewany (dla mnie) atak z twojej strony

nie potraktuj tego jako rozdrapywania naszych osobistych;), bo mam nadzieje ze
                juz przyschlo
                ale troszku nie fair bijesz (przylaczajac sie do stwierdzenia nodorfa, roznica
                plci ma jednak znaczenie)
                • krotoss Re: bida :( 05.10.02, 18:43
                  Do Polonusa-na TVN jest taki program o emigrantach-to się jakoś że telenowela
                  dokumentalna z rodzaju nazywa ;o) Ale gdzi ezarobić w PL to już nie gadali.. a
                  szkoda ;oD

Do Teda® : bo widzisz Ted® mi nigdy co do #kasi nie przyschło i nie
                  przyschnie. Czemu co jak i dla czego to sam wiesz po części, a po reszcie
                  części;o) nie mam zwyczaju wywlekać prywaty jak moja wspomniana wyżej
                  polemizatorka. A że jestem pamiętliwy i uparty... choć to zależy kto mi co
                  zrobił-jak wiesz sam potrafie przyschnąć ;oD

Ps.Co do strategi, to każdy robi tak jak umie ;o) a o tym że ona kobietą...
                  eee też bije to raz, dwa emancypacja kroczy :oD

Dobra pozdrawiam @ll humor nawet mi się polepszył (tylko teraz poniżej pewnie
                  mi przywalą;oP)
            • Gość: Lukins niezalogow. Re: bida :( IP: *.studioplus.com.pl / 192.168.1.* 08.10.02, 17:27
              Gość portalu: polonus napisał(a):

> oj tu jestes w bledzie :) bylem ale wyjechalem :)

No polonus, ale ile tak naprawdę zarabiasz na budowie?

> gosc ma po prostu
              > cos z glowa i to powaznie, bo na sile szarga mi opinie, bruzdzi i wypacza,
              mam
              > wystarczajaco nie popularne poglady nie potrzebuja korekty z jego strony

Ej ej, to ty piszesz namiętnie o gejach i o kopulujących dwunastolatkach.
              Zazdrościsz, że nie kopulowałeś w tym wieku? Chyba, że tak, ale nie z płcią
              przeciwną, to by się zgadzało z twoim profilem psychologicznym. A tak na
              marginesie,jakie ty świadectwo wystawiasz Polakom, tam w USA? Lepiej byś z domu
              nie wychodził...

> ze zapytam wlazem ci kiedys na odcisk??? bo nie pomne... jedynie pomne male
              > sprzeczki z Tedem ale to czlek inetligentny i konsensus osiagnelismy

Aha, ten, który zgadza się z polciem = inteligent, ten który nie zgadza się z
              naszą Gwiazdą Zaranną = imbecyl

> mysle ze mam wlasnie za szerokie i za niepopularne spojrzenie

to zależy gdzie mieszkasz, ale sądząc po jakości wypowiedzi masz spojrzenie na
              śmietnik

> lukinsowi, ktory nie ma zadnego spojrzenia, ma tylko duzo jadu...

Jak patrzę na ciebie to jestem za aborcją. A jad mój kiśnie.

> i rozmowa na fakty go przerasta

Daj mi szansę, mów z sensem!

A poza tym nasz oazowiczu nie płacz teraz, że takiś biedny. Swoje faszystowskie
              teorie broń, jeśliś do nich przekonany, ale nie licz, że inni będą milczeć.
              Zapewne na obczyźnie, a właściwie w nowej ojczyźnie, należysz do Klu Klux
              Klanu - to taka pochodna NSDAP. Zresztą w innym wątku ktoś również zauważył
              twoje dewiacje w tamtym kierunku?

No i przy odpowiedzi, wrzuć znów coś o seksie (może jednak nie o kopulujących
              dwunastolatkach, ani o swojej miłości do zwierząt, bo zaczynam w tym dostrzegać
              objawy sodomii).

Seks, seks!

Obowiązkowo.
              • Gość: polonus jestes bardzo chory czlowieku IP: 198.138.227.* 08.10.02, 18:08
                Gość portalu: Lukins niezalogow. napisał(a):

> Gość portalu: polonus napisał(a):
                >
                > > oj tu jestes w bledzie :) bylem ale wyjechalem :)
                >
                > No polonus, ale ile tak naprawdę zarabiasz na budowie?
                >
                > > gosc ma po prostu
                > > cos z glowa i to powaznie, bo na sile szarga mi opinie, bruzdzi i wypacza,
                >
                > mam
                > > wystarczajaco nie popularne poglady nie potrzebuja korekty z jego strony
                >
                > Ej ej, to ty piszesz namiętnie o gejach i o kopulujących dwunastolatkach.
                > Zazdrościsz, że nie kopulowałeś w tym wieku? Chyba, że tak, ale nie z płcią
                > przeciwną, to by się zgadzało z twoim profilem psychologicznym. A tak na
                > marginesie,jakie ty świadectwo wystawiasz Polakom, tam w USA? Lepiej byś z
                domu
                >
                > nie wychodził...
                >
                >
                > > ze zapytam wlazem ci kiedys na odcisk??? bo nie pomne... jedynie pomne mal
                > e
                > > sprzeczki z Tedem ale to czlek inetligentny i konsensus osiagnelismy
                >
                > Aha, ten, który zgadza się z polciem = inteligent, ten który nie zgadza się z
                > naszą Gwiazdą Zaranną = imbecyl
                >
                > > mysle ze mam wlasnie za szerokie i za niepopularne spojrzenie
                >
                > to zależy gdzie mieszkasz, ale sądząc po jakości wypowiedzi masz spojrzenie
                na
                > śmietnik
                >
                > > lukinsowi, ktory nie ma zadnego spojrzenia, ma tylko duzo jadu...
                >
                > Jak patrzę na ciebie to jestem za aborcją. A jad mój kiśnie.
                >
                > > i rozmowa na fakty go przerasta
                >
                >
                > Daj mi szansę, mów z sensem!
                >
                >
                >
                >
                >
                > A poza tym nasz oazowiczu nie płacz teraz, że takiś biedny. Swoje
                faszystowskie
                >
                > teorie broń, jeśliś do nich przekonany, ale nie licz, że inni będą milczeć.
                > Zapewne na obczyźnie, a właściwie w nowej ojczyźnie, należysz do Klu Klux
                > Klanu - to taka pochodna NSDAP. Zresztą w innym wątku ktoś również zauważył
                > twoje dewiacje w tamtym kierunku?
                >
                > No i przy odpowiedzi, wrzuć znów coś o seksie (może jednak nie o kopulujących
                > dwunastolatkach, ani o swojej miłości do zwierząt, bo zaczynam w tym
                dostrzegać
                >
                > objawy sodomii).
                >
                > Seks, seks!
                >
                >
                > Obowiązkowo.

i jak widze podsuniesz sie do wszystkiego lacznie z kradzeniem nicka,
                jestes bardzo zalosny, ja nikogo innego w przeciwnienstwie do ciebie nie udaje,
                kalasz imie pedagogow podajac sie za jednego z nich, to przykre...
                piszesz caly czas te swoje oszczerstwa jak zapsuta plyta,
                z zalem przyznaje ze przebijasz w chamstwie i metodach najwiekszych chamow z
                forum torun-tak nisko nikt tam nie schodzil, naprawde szkoda...
                czy ty jestes adeptem szkoly specjlanej??
                • lukins Re: jestes bardzo chory czlowieku 08.10.02, 21:01
                  > kalasz imie pedagogow podajac sie za jednego z nich, to przykre...

za nikogo się nie podaję, to ty się podajesz za robotnika budowlanego w USA a
                  pewnie nawet nim nie jesteś...

> piszesz caly czas te swoje oszczerstwa jak zapsuta plyta,
                  > z zalem przyznaje ze przebijasz w chamstwie i metodach najwiekszych chamow z
                  > forum torun-tak nisko nikt tam nie schodzil, naprawde szkoda...
                  > czy ty jestes adeptem szkoly specjlanej??

Hmmm... jak patrzę na twój poziom to... nie chyba nie. Moja szkoła była ponad
                  niego
                  • Gość: polonus ... IP: 198.138.227.* 08.10.02, 22:17
                    lukins napisał:

> > kalasz imie pedagogow podajac sie za jednego z nich, to przykre...
                    >
                    > za nikogo się nie podaję,
                    a owszem podawales sie za pedagoga...
                    nie tylko rozumek, pamiec tez szwankuje...
                    > to ty się podajesz za robotnika budowlanego w USA a
                    znow klamiesz psie nigdzie tego nie napisalem

> Hmmm... jak patrzę na twój poziom to... nie chyba nie. Moja szkoła była ponad
                    > niego
                    jak dziecko w podstawowce, a ja mam wiecej a moj tato...
    • elfikt Szare komórki.... 04.10.02, 15:43
      Ted napisał:

>a swiatlo czerwone to tez plus, powoduje ogrzanie szarych komorek i wieksza
      >ich mobilnosc,

Ależ Ted, szare komórki to nie plemniki - nie muszą być mobilne !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka