cza-ha 15.01.04, 16:07 Szumi dokoła las, Hitler na motor wlazł. Pedzi jak szalony, zgubił kalesony. Pierdnął i motor zgasł. ------------------------------------ Boże, jestem genialny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Dla potomności IP: *.acn.waw.pl 15.01.04, 16:09 Ty jesteś genialny. od razu zauwazyłem ten błysk geniuszu Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Dla potomności 15.01.04, 16:16 Wiem o tym. Jestem piękny, młody, bogaty i genialny. Mam to po moim kiju bejsbolowym. A teraz zaskocze was: Najpierw było tak: bociana dziobał szpak. Potem była zmiana i szpak dziobał bociana. Potem były dwie zmiany. Kto był więcej dziobany? Niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: No nie:):):) 15.01.04, 16:56 Gdybym miala brzuch jak Pndzelek, trzaslby sie on ze mna i od smiechu zanosil. Przegiecie normalnie. Biore wszystko na sygnaturke Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: No nie:):):) 15.01.04, 17:36 Wy w tej warszawce nie znacie sie na prawdziwej poezji. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: No nie:):):) 15.01.04, 20:21 A na co nam poezja???? My w warszaffce myslimy tylko o tym, jak i gdzie mozna sie wyszumiec. I wyjezdzamy nad morze. Do Gdanska. Tam najlepiej sie wyszumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha i 1 x Tak :) 15.01.04, 21:30 . -- Z tymi idiotami się nie wygra inaczej niż ignorem. Odpowiedzi na ich prowokacje to ich jedyny pokarm. Tym się żywią. Po prostu należy ich zagłodzić, aż się wyniosą na jakieś inne forum, na którym będą pasożytowali do czasu, aż i tam się na nich poznają. /Admin Wa-wy J_Karolak/ Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Poezja... 15.01.04, 22:02 ...to moja domena. Jestem wiekim poetą. Kto wątpi zaliczy cios mojego kijka. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Poezja... 15.01.04, 22:46 no rewelka :) jak bum tarara!!!!! cza-ha bede tFoja najwierniejsza czytelniczka tylko badz madry i pisz wiersze. Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Poezja... 15.01.04, 22:57 Widzę że zmadrzałaś. Specjalnie dla ciebie: Deszczyk pada, słońce świeci, Baba Jaga masło kleci. Ukleciła, postawiła. Przyszła świnia, przewróciła. Przyszedł dziad, wszystko zjadł. Odpowiedz Link Zgłoś