kixx 19.02.04, 21:16 Zapewne Tobie ,jak i mnie,spadł kamień z serca. Ps.Nie nadajesz sie na muzę Muzy nie miały zarostu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: no Karolak 19.02.04, 22:07 Oj tam Kixxie, mialy zarost, tylko go sobie golily, glosno przy tym pogwizdujac. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: no Karolak 20.02.04, 00:16 Karolak - na ciebie spadl obowiazek rozszyfrowywania postow twojego fana - nie daruje ci tego - mow, pisz i rapuj! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: no Karolak 20.02.04, 09:08 Może i fan jest dosyć enigmatyczny i nie do końca przystosowany, ale jest! Próby tłumaczenia na razie się nie podejmuję. Poczekam aż się ogolę, może mnie natchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Zadanie nr 1 20.02.04, 12:00 Karolaku, prosze o wytlumaczenie tresci nastepujacego wpisu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=10576782&a=10873138 Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Zadanie nr 1 20.02.04, 12:44 Karolak się zaciął... Ps.zamyślił się przy goleniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Zadanie nr 1 20.02.04, 13:49 Tłumaczę bez wcześniejszego czytania postu, czyli "live". -------------------------------------------------------------------------------- Czy Ja zawsze muszę mieć rację? to już nudne się staje :( Pisałem wyżej o NaziJugend imWarschau- Dostaję odpowiedź że ‘ nick=nazwę zablokowano,’ to cznaczy : Pisać tak można, tylko teraz spod innej nazwy, I ‘nie dotyczy ona wymienionego osobnika, bo nie pracował w ‘Gazecie’ i ‘niejasne to jest” To skąd są wpisy niepytanych a wymienianych w ilości 20 szt ?!! Oni czy zwidy mam ? nic sie nie stało, i to nie ta banda a piszą, dziwne nie ? To jest na żywca ściemnianie i mało-inteligentnych obrażanie ++++++++++ Pan czacha ma pretensje do portalu gazeta.pl Są one dość niejasne, ale wydaje mi się, że nie pozwolono panu czasze przystąpić do jakiejś paramilitarnej grupy, co zdaniem pana czachy, obraża go. Pan czacha pragnie także zwrócić uwagę, na fakt, że ma rację, co go smuci. +++++++++++ II „Z listów do forumowiczów” Nie dalej jak dwa tygodnie temu pisałem, że dane osobowe to takie, które wystarczą do jednoznacznego zidentyfikowania osoby. IP nie wystarczy. +++++++++ Pan czacha jest zdania, że IP to mało. Trzeba czegoś więcej! Czego? Tego pan czacha nie precyzuje. ++++++++++++= Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Zadanie nr 1 20.02.04, 14:25 Bardzo dobrze, siadaj, pała...to znaczy bejsbol :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Zadanie nr 1 20.02.04, 15:54 Napisaliście post w tej samej minucie. Czy to coś znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Zadanie nr 1 20.02.04, 21:26 inaczej mówiąc zsynchronizowaliśmy zegarki. Ps.zsynchronizowaliśmy- to trudne słowo, ale można sprawdzić w słowniku. Ps2. To Ps, beszczelnie plagiatuję za tekstem Olbratowskiego z porannego felietonu rmf'u.O czym jednak informuję.Taki plagiat kontrolowany? Odpowiedz Link Zgłoś