Dodaj do ulubionych

CASTING NA MĘŻCZYZNĘ

IP: 213.17.170.* 01.06.04, 14:13
szukam mądrego i odważnego mężczyzny
tutaj, bo nie wierzę w biura matrymonialne
za to wierzę w prawdziwą miłość, od której drży ziemia i powietrze
i chcę ją przeżyć
rzucam wyzwanie wszystkim mężczyznom, którzy nadają się na życie
mam 29 lat, jestem ładna, niezależna, inteligentna, wykształcona i mam
poczucie humoru
nie jestem zdesperowana, raczej ciekawa, czy tacy mężczyźni istnieją...
na głupie żarty nie będę odpisywać, na propozycje łóżkowe też nie
Obserwuj wątek
    • niech Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ 01.06.04, 14:35
      Zacznij od wylaczenia komputera. To zwiekszy twoje szanse.
    • Gość: kixx Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 14:46
      To Ty stara d*** jesteś
      • niech Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ 01.06.04, 14:49
        Nie, to chyba literowka - ludzie przeciez tyle nie zyja.
        • kixx Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ 01.06.04, 14:51
          raczej to poczucie humoru
          napisala ze ma
          • Gość: researcherka Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ IP: 213.17.170.* 01.06.04, 14:59
            gratuluje panowie refleksu, dziekuje za przeczytanie mojego postu, ale
            najwidoczniej nie jest adresowany do Was... pozdrawiam serdecznie,
            res.
            • niech Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ 01.06.04, 15:01
              Odmlodzila sie o 29 lat. Teraz ma akurat - 21.
              • kixx Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ 01.06.04, 15:07
                Sklonna do poswiecen
                to dobrze
                • maciek1011 Re: Dwa ÓJE w jednym wątku 01.06.04, 20:53
                  lekka przesada;
                  No chyba ,że óje mają się ku sobie.
                  • Gość: kixx usilujesz byc dowcipny IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 21:05
                    na tym samym co zwykle poziomie

ps.Pozdrowienia od lorda Kelvina
                    • maciek1011 Re: usilujesz byc dowcipny 01.06.04, 21:39
                      Gość portalu: kixx napisał(a):

> na tym samym co zwykle poziomie
                      >
                      > ps.Pozdrowienia od lorda Kelvina

A Ty zwsze na drugim miejscu ,po Óju
                      Tka sama miernota z Ciebie jak
                      ▐▌██

• Gość: kixx Re: usilujesz byc dowcipny IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 21:51
                        jak zwykle masz racje
                        nikt nie jest w stanie ci dorownac

• maciek1011 Re: usilujesz byc dowcipny 01.06.04, 22:03
                          Jasne ,ze mam.
                          Druga liga to nie trzecia ,więc nie martw się za bardzo.
                          • niech Re: usilujesz byc dowcipny 01.06.04, 22:15
                            Dowcip i erudycja macka00 sa dla mnie pocieszeniem w trudnych chwilach. Jak
                            widac zawsze moze byc gorzej.
                            PS. A teraz delikwenta prosze o - jak zwykle - bolesnie zjadliwy wpis. Moze by
                            tak cos o organach albo preferencjach seksualnych? Te dwa tematy drazysz jak
                            zaden inny. Pewnie jestes specjalista.
                            • maciek1011 Re: usilujesz byc dowcipny 01.06.04, 23:24
                              niech napisała:

> Dowcip i erudycja macka00 sa dla mnie pocieszeniem w trudnych chwilach. Jak
                              > widac zawsze moze byc gorzej.
                              > PS. A teraz delikwenta prosze o - jak zwykle - bolesnie zjadliwy wpis. Moze
                              by
                              > tak cos o organach albo preferencjach seksualnych? Te dwa tematy drazysz jak
                              > zaden inny. Pewnie jestes specjalista.

Jak odbić swoją była dziewczyne......
                              Autor: niech
                              Data: 10.07.2003 22:22

zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------
                              Oszpec ja - kwasem albo nozem - bedzie tylko twoja.
                              • niech Re: usilujesz byc dowcipny 01.06.04, 23:44
                                Na razie nie widze zwiazku. Czyzby ktos wprowadzajac cie w tajniki inicjacji
                                oblal ci narzady kwasem? Czy na pewno chcesz porozmawiac o tym na forum zanim
                                skonsultujesz sie z lekarzem? Czyzby twoj wybor seksualnej preferencji kojarzyl
                                ci sie z kalectwem? Sadze ze masz sporo problemow w realu - problemow z ktorymi
                                bedziesz musial sobie radzic sam - czy sadzisz ze powielanie ich w sieci w
                                czyms ci pomoze? Sadzisz ze naprawde znowu bedziesz mial 12 lat?
                                • maciek1011 Re: usilujesz byc dowcipny 02.06.04, 20:56
                                  niech napisała:

> Na razie nie widze zwiazku. Czyzby ktos wprowadzajac cie w tajniki inicjacji
                                  > oblal ci narzady kwasem? Czy na pewno chcesz porozmawiac o tym na forum zanim
                                  > skonsultujesz sie z lekarzem? Czyzby twoj wybor seksualnej preferencji
                                  kojarzyl
                                  >
                                  > ci sie z kalectwem? Sadze ze masz sporo problemow w realu - problemow z
                                  ktorymi
                                  >
                                  > bedziesz musial sobie radzic sam - czy sadzisz ze powielanie ich w sieci w
                                  > czyms ci pomoze? Sadzisz ze naprawde znowu bedziesz mial 12 lat?

Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Mazowieckie > Warszawa Środa, 2
                                  czerwca 2004

Restauracje

>>>
                                  Autor: Gość: niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                  Data: 25.08.2003 17:20 + dodaj do ulubionych wątków

--------------------------------------------------------------------------------
                                  Odpowiem ci jezykiem najbardziej do ciebie przemawiajacym - wypierdalaj stad <<

• niech Re: usilujesz byc dowcipny 02.06.04, 21:34
                                    Khe, khe - witam fana. Zalozyles sobie zeszycik z moimi wpisami? To mile...
                                    • maciek1011 Re: usilujesz byc dowcipny 02.06.04, 22:27
                                      niech napisała:

> Khe, khe - witam fana. Zalozyles sobie zeszycik z moimi wpisami? To mile...

Autor: Gość: niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                      Data: 23.08.2003 23:00 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

Ja grzeczny? Chyba cie pojebalo, zlamasie

• kixx Re: usilujesz byc dowcipny 02.06.04, 22:27
                                      Ja tez kiedys nie moglem sie opedzic od takiej jednej
                                      ale to byla kobieta
                                      a toto?bleeeeeee
                                      nie zazdroszcze
                                      tym bardziej,ze czesc tego dziewiczego uczucia spada na mnie
                                      • niech Re: usilujesz byc dowcipny 02.06.04, 22:51
                                        No wiesz, idol nie wybiera sobie fanow.
                                        PS. Troche mi ich zal, ale przeciez to ich wybor. A mogli sobie wybrac Pitta.
                                        Albo Clooneya. Po prostu wiedza co dobre.
                                        • maciek1011 Re: usilujesz byc dowcipny 03.06.04, 20:14
                                          niech napisała:

> No wiesz, idol nie wybiera sobie fanow.
                                          > PS. Troche mi ich zal, ale przeciez to ich wybor. A mogli sobie wybrac Pitta.
                                          > Albo Clooneya. Po prostu wiedza co dobre.

Pierwszy raz muszę się z Tobą zgodzić,że ojciec Twego przydupasa,
                                          cholerny kiks popełnił,pewnie dobrał gumke kiepskiej jakości.
                                          I co? Nie chciał a tu kiks wylazł.
                                          • niech Re: usilujesz byc dowcipny 03.06.04, 20:45
                                            Znowu porazasz dowcipem i erudycja. Pewnie to u was rodzinne.
                                            PS. Jaka szkoda ze to ostatnie pokolenie.
                                            • maciek1011 Re: usilujesz byc dowcipny 03.06.04, 21:18
                                              niech napisała:

> Znowu porazasz dowcipem i erudycja. Pewnie to u was rodzinne.
                                              > PS. Jaka szkoda ze to ostatnie pokolenie.

e co tam!
                                              • niech Re: usilujesz byc dowcipny 03.06.04, 23:32
                                                To po co pisales biedaczku ze jestes samotny?
                          • kixx Re: usilujesz byc dowcipny 01.06.04, 22:16
                            silisz sie ,ale i tak nudzisz
                            baw sie sam,wole ogladac obraz kontrolny w telewizji,jest ciekawszy
    • buggi Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ 01.06.04, 22:37
      Gość portalu: researcherka29 napisał(a):

> szukam mądrego i odważnego mężczyzny
      > tutaj, bo nie wierzę w biura matrymonialne
      > za to wierzę w prawdziwą miłość, od której drży ziemia i powietrze
      > i chcę ją przeżyć
      > rzucam wyzwanie wszystkim mężczyznom, którzy nadają się na życie
      > mam 29 lat, jestem ładna, niezależna, inteligentna, wykształcona i mam
      > poczucie humoru
      > nie jestem zdesperowana, raczej ciekawa, czy tacy mężczyźni istnieją...
      > na głupie żarty nie będę odpisywać, na propozycje łóżkowe też nie

►Dlaczego nie zamiescisz tego anonsu + zdjecia w cafe gazeta? Ocene Twojej
      urody i calej wymienionej reszty pozostaw panom, uwazajacym sie za zdadnych do
      zycia, do milosci, od której drzy ziemia i do bron Boze do spraw lózkowych, bo
      wiadomo, ze oni to tylko o jednym...
      • niech Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ 01.06.04, 22:47
        W cafe gazeta preferowane sa oferty ze zdjeciami. A tu wystarczy napisac:
        jestem ladna. W kontekscie posiadanego poczucia humoru...
        • Gość: Gośka Re: no i kto wygrał casting??? IP: *.kijowska.waw.pl / *.kijowska.waw.pl 06.06.04, 22:30
          Ja na miejscu autorki tego wątku już bym się zakochała w ktorymś z Was,
          najlepiej we wszystkich na raz, jeśli to oczywiście prawda z tym poczuciem
          humoru...
          • slodkoslony Re: no i kto wygrał casting??? 07.06.04, 10:13
            Researchrka29 zamiast o 'dwójce bez sternika' powinna pomyśleć o starcie
            w sztafecie .
            Ze zmianą zawodnika [i pałeczki] po każdym okrążeniu .
    • zielonki Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ - 100 % 10.06.04, 01:47
      Myślę, że masz dużo szczęścia, gdyż wpadłem na to forum.
      W załaczeniu przesyłam fotkę, żeby nie było że lecę.
      Zadzwoń jutro, bo dziś już jestem zmęczony.
      Pa
      • buggi Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ - 100 % 10.06.04, 11:57
        Moze najpierw zglos sie do poradni endokrynologicznej
        • zielonki Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ - 100 % 19.06.04, 00:39
          Nie obrażasz mnie ?
          • buggi Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ - 100 % 19.06.04, 00:44
            zielonki napisał:

> Nie obrażasz mnie ?

Nie. Sluze jedynie dobra rada.
            • zielonki Re: CASTING NA ENDOKRYNOLOGA - 100 % 20.06.04, 00:02
              Oki dzięki za dobrą radę. Wujek Dobra Rada ?
      • Gość: Krytykcnót Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ - 100 % IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 00:20
        NO PROSZĘ JAKI SUPER FACET, A JAKIUNIWERSALNY. CHYBA PÓJDZIE NA PARADĘ
        ANTYKACZYŃSKĄ.
    • Gość: Fuzz Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ IP: *.chello.pl 10.06.04, 23:54
      A gdzie mieszkasz? A ja poszukaj mojego postu jako odp na pytanie gdzie sie
      urodziles w forum Warszawka Ja jestem od Ciebie starszy o 15 lat, ale wygladam
      bardzo mlodo i jestem wysportowany i mam "odpowiedni" i wlasciwy styl zycia.
      Jestem kawalerem, a wzajemnej milosci jeszcze nie doswiadczylem, ale wciaz
      jestem pelen nadziei... No nie zalamuje z tego powodu ani nie mam kompleków
      itd.Podejmujesz wyzwanie? Ha
      Fuzzy
      • buggi Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ 23.06.04, 01:07
        Gość portalu: Fuzz napisał(a):

> A gdzie mieszkasz? A ja poszukaj mojego postu jako odp na pytanie gdzie sie
        > urodziles w forum Warszawka Ja jestem od Ciebie starszy o 15 lat, ale
        wygladam
        > bardzo mlodo i jestem wysportowany i mam "odpowiedni" i wlasciwy styl zycia.
        > Jestem kawalerem, a wzajemnej milosci jeszcze nie doswiadczylem, ale wciaz
        > jestem pelen nadziei... No nie zalamuje z tego powodu ani nie mam kompleków
        > itd.Podejmujesz wyzwanie? Ha
        > Fuzzy

fiu fiu
        • Gość: Fuzzy Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ IP: *.chello.pl 23.06.04, 23:33
          Hehehe... buggi a moze Ty przprowadzasz swój casting na mezczyzne...
    • Gość: Fuzz Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ IP: *.chello.pl 23.06.04, 00:44
      Chyba nie zablokowalem Ci Castingu!!!
      • babsy Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ 14.11.04, 20:52
        Matko...żal dupę ściska.Dziewczyna wsadziła kij w mrowisko i zachowała się dość
        odważnie,otwierając takie forum, a tu co?Eksplozja zawiści,zakompleksienia i
        tchórzostwa w wydaniu większości wpisujących się tu panów.Żenada.Odwaznych
        facetów z jajami jak na lekarstwo.Zamiast zmierzyć się z tematem- przysrywacie
        dziewczynie,która po prostu podjęła się dość odważnego zadania. Droga autorko
        tego forum!Wyjedź do Włoch albo innego kraju,gdzie mężczyźni potrafią się
        zachować i wiedzą,jak zaimponować kobiecie oraz co jej dać,by czuła się
        szczęśliwa! W Polsce obserwujemy bowiem zatrważający brak samców,nadających się
        do czegokolwiek!Pozdrawiam!
    • Gość: kawa_z_wiktorem Re: CASTING NA MĘŻCZYZNĘ IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.11.04, 11:22
      mało prawdopodobne by ktoś Ci poważnie na Twój anons odpisał, jeszcze mniej
      jest prawdopodobne jest by była to osoba odpowiednia
      wniosek:
      - anons (swoją prezentacje) pomyśl w jaki inny sposób przedstawić
      - i jednak poszukaj odpowiedniej rubryki
      ...

a teraz wychodzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka