Dodaj do ulubionych

Prezent dla Niecha

16.12.02, 12:16
Czy macie jakiś pomysł na niebanalny prezent pod choinkę dla naszego
ukochanego Niecha. Oczywiscie oprócz alkoholu i kobiet, bo o te Niech sam dba.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Prezent dla Niecha IP: 217.197.165.* 16.12.02, 13:49
      Czy to jest temat dnia?
    • tradycja1 Re: Prezent dla Niecha 16.12.02, 14:48
      Nie mam tylko pomyslu jak mu to dostarczyc,pod ktora choinke polozyc:(
      • Gość: Niech Re: Prezent dla Niecha IP: 217.197.165.* 16.12.02, 14:59
        Prezenty dla mnie prosze klasc pod palma na rondzie de G.
        PS. A czy ja moge odpowiadac w temacie dnia?
        • tradycja1 Re: Prezent dla Niecha 16.12.02, 15:25
          Bede jutro na Charles de Gaulle,tyle ze nie rondzie:(
          • Gość: Niech Re: Prezent dla Niecha IP: 217.197.165.* 16.12.02, 15:29
            Znowu lecisz do Hameryki?
            • Gość: k`k Re: Prezent dla Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.12.02, 19:37
              Moja propozycja to Złota Szpila.
              Uzasadnienie.
              Przyda się do krawatu i na forum.
              • Gość: Niech Re: Prezent dla Niecha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 19:41
                Krawata w zyciu na szyi nie mialem. A szpila sie przyda. Na forum.
                • Gość: k`k Re: Prezent dla Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.12.02, 19:43
                  No to użyj jej>>>>>
                  www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=540&w=3961528&a=3985712
                  • Gość: Niech Re: Prezent dla Niecha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 19:45
                    Eee tam, szkoda klawiszy. Odpowiadanie zulowi - tez mi radocha. To sa wlasnie
                    okazy z forow polonia, aktualnosci itp. Zenada.
                    • Gość: k`k Re: Prezent dla Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.12.02, 19:55
                      dorobiles sie gromadki przyjaciol
                      taki przyjaciel to fajna sprawa
            • tradycja1 Re: Prezent dla Niecha 16.12.02, 22:42
              Tak,na Swieta
              • tradycja1 Re: Prezent dla Niecha 16.12.02, 22:44
                buuu nawala mi forum...nie moge odpowiedziec na post bo tekst od razu laduje na
                dole....
                • miltonia Re: Prezent dla Niecha 16.12.02, 23:00
                  To co? Nie dajemy Niechowi prezentów? Czyżby nie zasłużył?
                  • tradycja1 Re: Prezent dla Niecha 16.12.02, 23:06
                    masz jakies propozycje na prezent?
                    • miltonia Re: Prezent dla Niecha 16.12.02, 23:45
                      No właśnie nie mam. Miałam nadzieję, że ktoś z Was wpadnie na jakiś pomysł.
                      • Gość: Niech Re: Prezent dla Niecha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 00:33
                        Minal dzien, minal temat dnia. A z was tacy kumple jak z... A, co mi tam. Ja
                        wam pod choinke dam michala-pedala.
                        • miltonia Re: Prezent dla Niecha 17.12.02, 01:11
                          Tylko mi się nie waż! Niech, mam do Ciebie osobistą prośbę. Tym razem na
                          poważnie. Nie wdawaj się z tym osobnikiem w jakiekolwiek pyskówki. Ignoruj jego
                          posty, może nawet nie otwieraj, żeby Cię nie poniosło. Proszę o to również
                          pozostałych.
                          Co do prezentu. Starałam się jak mogłam, ale nikt nie wpadł na żaden pomysł co
                          Tobie dać. To sam powiedz co byś chciał.
                          • Gość: Niech Re: Prezent dla Niecha IP: 217.197.165.* 17.12.02, 12:05
                            Co do tego misia, to sam napisalem w jakims watku: ignor. To takie milaski, co
                            to jak tylko zaczniesz z nimi korespondowac, to juz nie odpuszcza. Nigdy.
                            Grzeczni chlopcy rekompensujacy sobie swoje defekty zgryzu bluzgajac na forum.
                            A to moze forum zachwascic okrutnie. Vide: forum polonia.
                            PS. Dzien minal, temat dnia minal, prezent minal (mnie).
    • Gość: niedoszły uczeń Prezent dla Niecha IP: *.acn.waw.pl 17.12.02, 20:11
      cierpliwość
      poczucie humoru
      nieustająca złośliwość (jakże miła, bez tego całe to forum skończyłoby się
      na "rady-porady zbłąkanych uczniów")

i wszystko to zapakowane do wielkiego zielonego worka włożonego pod choinkę

-----------
      Najlepszego Świątecznego dla Wszystkich Czytających
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka