Gość: kanuk Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 27.01.03, 16:13 tak ci weszlo w krew? przy czolach czola.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 17:18 A ja dzisiaj w formie. A niech sobie nawet slonie tupia... Biale... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 18:56 No nareszcie, Kanuk do nas zawitał. Moje drogie koleżanki, tylko pamietajcie, że ja jestem pierwsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 19:42 Milton, jak widac ja bylem pierwszy. Nie dokazuj, Milton, nie dokazuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Witamy kanuk IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 20:52 No nie wiem:( Miltonia już pewnie z tych nerwów poleciała sobie tipsy zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witamy kanuk 27.01.03, 20:59 Gość portalu: k`k napisał(a): > No nie wiem:( > Miltonia już pewnie z tych nerwów poleciała sobie tipsy zrobić:) I trwala ...cokolwiek to znaczy ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Witamy kanuk 27.01.03, 21:02 Kanuk o ile dobrze pamietam lubi tajemnicze kobiety,ceni ja sa jej "pioro"uwielbia ja czytac....Miltonia tez nie pierwsza do spotkan wiec ta trwala zbyteczna..nie sadze zeby nawet byla jej potrzebna.. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witamy kanuk 27.01.03, 21:06 To teraz Milto i Kanuk beda obiektem plotek na forum E. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Witamy kanuk IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 21:08 Z tym,że nie na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witamy kanuk 27.01.03, 21:15 Dobra dobra ...:) Kaska Nieszek napisal ze piszesz sie na piwsko w realu ...prawda to ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witamy kanuk 27.01.03, 21:27 No to fajnie ...szaliki zostaja w domach :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Witamy kanuk IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 21:29 Wezmę tylko bejsbola:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witamy kanuk 27.01.03, 21:36 A ja kastet :) ....to bedzie spotkanie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Witamy kanuk IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 21:37 Jak kibic z kibicem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Witamy kanuk 27.01.03, 21:16 nie sie wiec cos dzieje... Niech bedzie po Hollywood'zku nie wazne czy pisza dobrze czy zle wazne zeby pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:22 miltonia napisała: > No nareszcie, Kanuk do nas zawitał. Moje drogie koleżanki, tylko pamietajcie, > że ja jestem pierwsza! Miltonie drogi, zauwazylam, co nie bylo trudne, ze dop wszystkiego pierwszas. Moze bys tak kolezanki, tzn. nas , raz jeden przepuscila. Bardzo prosze i pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:29 buggi napisała: Przyłączam się do próśb. W końcu mnie i Buggi też się coś od życia należy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:31 Dzieki Zarlaczko. Widzisz jak to jest; zostalysmy same ( aby nie napisac "na lodzie") Atob ma Tradycje, Milton Niecha i reszte, a my? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:35 Właśnie. Mnie też z tego powodu żal serce ściska. Tylko żebyśmy z tej desperacji Kanuka nie wystraszyły, musimy się na niego rzucić delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:37 zarlaczka napisała: > Właśnie. Mnie też z tego powodu żal serce ściska. Tylko żebyśmy z tej > desperacji Kanuka nie wystraszyły, musimy się na niego rzucić delikatnie. tzn jak? spilowujac najpierw paznokcie? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlaczko! 27.01.03, 21:39 zapomnialam o najwazniejszym pytaniu: A kto to jest, ten Kanuk? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarlaczko! 27.01.03, 21:42 Wiem tylko tyle, że Milton bardzo go chwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:41 Buggi, że ja też Ci wszystko muszę tłumaczyć. Trzeba dać mu do zrozumienia, że jesteśmy subtelne, delikatne i że go nie skrzywdzimy. Bo coś mi się wydaje, że nie wszyscy lubią takie harpie jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:45 zarlaczka napisała: > Buggi, że ja też Ci wszystko muszę tłumaczyć. Trzeba dać mu do zrozumienia, że > jesteśmy subtelne, delikatne i że go nie skrzywdzimy. takie tez jestesmy, czyz nie?:) Bo coś mi się wydaje, że > nie wszyscy lubią takie harpie jak my. wyglodniale harpie, raczej PS a jaka masz gwarancje, ze Kanuk lubi suptelne kobiety. Moze lubi wlasnie harpie.Poczekajmy. Moze sam sie wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:48 buggi napisała: > wyglodniale harpie, raczej Buggi wypluj to słowo. Przecież jak on to przeczyta, i nie lubi hapi, to tu już nie zajrzy. > > PS a jaka masz gwarancje, ze Kanuk lubi suptelne kobiety. Moze lubi wlasnie > harpie.Poczekajmy. Moze sam sie wypowie. Oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:50 A i przypomniało mi się jeszcze. Kiedyś mi mówiono, że z mężczyznami to nie można tak prosto z mostu. Wiesz, że trzeba tak delikatnie dawać do zrozumienia, że my ewentualnie, no wiesz. Nie wiesz czy gdzieś tego uczą? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Bugi uprzejmie donosze za Zarlacz... 27.01.03, 21:52 napisala kilka slow do Kanuka w innym watku ... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Bugi uprzejmie donosze za Zarlacz... 27.01.03, 21:54 O ty wstretna męska paskudo. Ty donosicielu. Za tyle serca. Pfe!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:51 pytanie tylko, gdzie on sie podziewa? On i Milton, która ulotnila sie w angielskim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 21:53 Myślisz, że poszli w jakieś nie zbadane przez nas fora i tam gadu-gadu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 22:00 zarlaczka napisała: > Myślisz, że poszli w jakieś nie zbadane przez nas fora i tam gadu-gadu. Milton jak zwykle nas ubiegl, eh zycie! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 22:03 To co my teraz, bidulki, mamy robić? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 22:06 nie rycz mala, nie rycz.... A cóz to my na bezludnej wyspie mieszkamy, gdzie tylko Niech, Atob, Kaska i Kanuk? Ja wyruszam na poszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 22:10 Sama? Czy też zabierzesz koleżankę. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 22:13 zarlaczka napisała: > Sama? Czy też zabierzesz koleżankę. pewnie, ze zabiore. Juz taaaaaka to nie jestem. Badz gotowy (a) dzis do drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 22:21 Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć - przyjaciółko. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 22:28 Buggi jak nie pójdziemy szukać gdzie indziej, to on dalej będzie nas wykorzystywał nic w zamian nie oferując. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 22:46 zarlaczka napisała: > Buggi jak nie pójdziemy szukać gdzie indziej, to on dalej będzie nas > wykorzystywał nic w zamian nie oferując. a propos wykorzystywania, mnie sie juz cukier konczy. O tym Niech nie pomyslal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zarlok, ale numer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 22:51 Ja mam zapas, kupilem do nalewek, wpadnij. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 23:11 Gość portalu: Niech napisał(a): > Ja mam zapas, ► w to nie watpie. kupilem do nalewek, ► kupiles? chyba u mnie na trzecim pietrze. wpadnij. ► jestem za 15 minut u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 23:14 Będziesz musiała znów inwestycje poczynić. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 23:16 zarlaczka napisała: > Będziesz musiała znów inwestycje poczynić. taki mój los. PS Wpadasz ze mna do Niecha? Odbijemy sobie za wsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zarlok, ale numer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:18 A wpadajcie wszyscy. Miejsca ci u mnie dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zarlok, ale numer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:28 No wiesz, zona, dzieci, wnuki. Ale wstawie ich do garderoby. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 23:32 A potem jeszcze nas tam dopchniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zarlok, ale numer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:34 Jak juz bede chcial pojsc spac... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 23:19 Mam wątpliwości czy on sobie z nami poradzi. Wiesz przetestuj go, a potem mi opowiesz. Dzięki za propozycję. Prawdziwa z Ciebie przyjaciółka. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 23:23 zarlaczka napisała: > Mam wątpliwości czy on sobie z nami poradzi. Wiesz przetestuj go, ja nie jestem od testowania Niecha, Zarlaczko. Napije sie u niego czegos, wystawie rachunek za cukier, no moze na tym jego rowerze smigne jeszcze, za szanownym przazwoleniem i uciekam. a potem mi > opowiesz. Dzięki za propozycję. Prawdziwa z Ciebie przyjaciółka. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 23:26 A już myślałam, że wykryjesz i zdradzisz mi jego najbardziej skryte tajemnice. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 23:31 zarlaczka napisała: > A już myślałam, że wykryjesz i zdradzisz mi jego najbardziej skryte tajemnice. zrobie co w mojej mocy. Po pijaku moze powie. Ale ja mam lepsza idee. I to tez bedzie schemat: ukryjesz sie pod lózkiem i bedziesz nagrywac Niecha na dyktafon. Co ty na to? No, ale jesli alergicznie reagujesz na kurz to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 23:38 Idea jest dobra. (Jak bym miała uczulenie na kurz, to bym pewnie już wśród aniołków była, bo ja go namiętnie kolekcjonuję). Zawsze chciałam być szpiegiem, wiec bierz adres od Niecha i jedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zarlok, ale numer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:40 Adres i magnetofon. Wez tez kamere - zrobimy jakies reality. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlok, ale numer 27.01.03, 23:43 Gość portalu: Niech napisał(a): > Adres i magnetofon. Wez tez kamere - zrobimy jakies reality. Big Brother u Niecha! ale heca! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Adres potrzebny. 27.01.03, 23:41 zarlaczka napisała: > Idea jest dobra. (Jak bym miała uczulenie na kurz, to bym pewnie już wśród > aniołków była, bo ja go namiętnie kolekcjonuję). Zawsze chciałam być szpiegiem, > > wiec bierz adres od Niecha i jedziemy. Grochów. Dalej bedzieny pytac. PS Niech, ulicy i numeru domu nam brak. Czapelska, Kruszewskiego???? Nie ociagaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Adres potrzebny. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:48 Co ty, adresu nie znasz? Niech@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Adres potrzebny. 27.01.03, 23:52 Wiedziałam, że wymiękniesz, ha, ha, ha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Adres potrzebny. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:54 Co znaczy - wymiekne? To jest prawdziwy i niepowtarzalny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Adres potrzebny. 27.01.03, 23:58 Gość portalu: Niech napisał(a): > Co znaczy - wymiekne? To jest prawdziwy i niepowtarzalny adres. Nie badz klockiem Niesiu. Adres zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Adres potrzebny. 27.01.03, 23:56 Niech, jak to on, nawial. Zarlok, to juz lepiej pójdzmy sobie szukac. PS a terez cos na powaznie: ociagasz sie z przyjsciem na spotkanie, wiem, bo czytalam. Nie musisz zatem ponownie argumentowac dlaczego. Ale jesli sie latem wykrecisz i nie przyjdzesz ( jak ja bede )obraze sie na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Adres potrzebny. 28.01.03, 00:00 Może jak już dojrzeję do lata, jak te czeresienki na drzewku (mniam, mniam, mniam), to kto wie. A co do Niecha, to zaprasza, zaprasza, zaprasza, a jak są chętne 2 lasencje, to nawiewa gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Adres potrzebny. 28.01.03, 00:03 zarlaczka napisała: > Może jak już dojrzeję do lata, jak te czeresienki na drzewku (mniam, mniam, > mniam), to kto wie. > A co do Niecha, to zaprasza, zaprasza, zaprasza, a jak są chętne 2 lasencje, to > > nawiewa gdzie pieprz rośnie. moze sie boi ladnych kobiet? Sa tacy faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Adres potrzebny. 28.01.03, 00:12 > moze sie boi ladnych kobiet? Sa tacy faceci. Jak się z tydzień nie prześpię, przez tydzień będę piła, nie wytapetuję się, to może będę w jego typie. Wiedziałam, że na niby nas zaprasza. Jak byśmy ten adres zdobyły i przyszyły, to pewnie by się zatarasował, albo udawał, że to nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Adres potrzebny. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 00:01 No wlasnie, po co dawac adres komus, kto nie przychodzi na spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Adres potrzebny. 28.01.03, 00:06 Gość portalu: Niech napisał(a): > No wlasnie, po co dawac adres komus, kto nie przychodzi na spotkania. spotkanie gdzies tam na miescie to co innego, a u ciebie ( teraz wychodzi na to, ze sie bezczelnie wpraszamy, choc to ty zapraszales) to co innego. Niech, nie odkrecaj kota ogonem. Ale jesli sie tak denerwujesz,to juz lepiej nie podawaj tego adresu. Same znajdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Adres potrzebny. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 00:07 Bugi, ja juz drzwi otworzylem, ale spiesz sie bo wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Adres potrzebny. 28.01.03, 00:15 Gość portalu: Niech napisał(a): > Bugi, ja juz drzwi otworzylem, ale spiesz sie bo wieje. juz za chwileczke, juz za momencik. tylko mi palcy dzwiami nie przytrzasnij, kiedy je bedziesz zamykac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 22:13 Ostatni(a) gasi swiatlo. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tupot bialych mew ...???? n\txt 27.01.03, 22:20 Kolego Niech, witamy! O jakim ty swietle mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Gasic juz swiatlo ??? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 28.01.03, 05:36 chyba bedzie zawsze na mnie, szesc godzin za Warszawa, to gaszenie swiatla. bajka na dzien dobry jest taka: najwieksza biala mewe widzialem w Berlinie na tej tam Gotterdammerungstrasse czy jakos tak.... w skore biala odziana byla ,skapo zreszta. ale TO akurat moge zrozumiec. dzieki miltonciu za zaproszenie, czuje sie nieomal jakbym znowu zamieszkal w Warszawie. doobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gasic juz swiatlo ??? 28.01.03, 11:05 Takich białych mewek, jak na tej na G. to w Warszawie dostatek. Chyba tę chemiczną pozostałość po Wiśle uznały za morze, bo jakoś tak się chmarami zlatują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gasic juz swiatlo ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 11:08 Ale taki bialy zarlacz na W-wie jest tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gasic juz swiatlo ??? 28.01.03, 12:04 Żarłacz jest w ogóle tylko jeden, nie tylko w Warszawie. Ale czy on jest na pewno biały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gasic juz swiatlo ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 12:07 To zalezy od koloru ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gasic juz swiatlo ??? 28.01.03, 12:11 To w takim razie nie jest biały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gasic juz swiatlo ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 12:41 Ale moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś