Gość: k`k Trzymajcie sie cieplo :) dobranoc :):):) -ja też. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Trzymajcie sie cieplo :) dobranoc :):):) -ja 29.01.03, 00:06 szkoda......"najtrudniej jest go" piszesz -dobranoc- Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlaczko zauwazylas? 29.01.03, 00:17 Tradi domaga sie dzisiaj (czesciej niz zwykle) Niecha. Zly znak? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Zarlaczko zauwazylas? 29.01.03, 00:20 Piolunowka miwe wam tylko to badzcie spokojne.... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarlaczko zauwazylas? 29.01.03, 00:21 No nie wiem czy możemy być spokojne. Wiesz po wypiciu objawia się nasza prawdziwa natura. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlaczko zauwazylas? 29.01.03, 00:23 tradycja1 napisała: > Piolunowka miwe wam tylko to badzcie spokojne.... Tradi? Moglabys napisac to jeszcze raz. Co to jest miwe ( w j. perskim to owoce, ale nie o to chodzilo pewnie) o co chodzilo? Nic nie zrozumialam. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Zarlaczko zauwazylas? 29.01.03, 00:27 buggi napisała: > tradycja1 napisała: > > > Piolunowka miwe wam tylko to badzcie spokojne.... > > > Tradi? Moglabys napisac to jeszcze raz. Co to jest miwe ( w j. perskim to > owoce, ale nie o to chodzilo pewnie) o co chodzilo? Nic nie zrozumialam. sorry buggi ale juz nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Aj Tradi pilas. 29.01.03, 00:30 skoro nie pamietasz co napisalas. PS Widzialam cie na forum Restauracje. Zaraz zrobie odpowiednie uzupelnienie. Bardzo przepraszam za pominiecie twojej osoby. Lece. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Aj Tradi pilas. 29.01.03, 00:33 Nawet sie nie krylam....jeszcze raz Piolunowka jest super... Dla kazdego kto sie zjawi na spotkaniu Piolunowka ode mnie..:) Odpowiedz Link Zgłoś